Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 163
  • 447
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,аз сам бременна в 7 месец и имам кандида.моля ви да ми споделите чували ли сте дали е опасно лечението им с ГИНО-ДАКТАРИН 400МГ.Изписаха ми 3 глобула.Аз обаче нямам много доверие на лекарката,а и пише,че лечението с тях по време на бременност е по преценка ла лекаря.т.е. според мене категорично не се забранява,но не се и препорачва.Даите ми савет,като жени с опит.
Не се притеснявай изобщо! Peace Вземи си глобулите, съвсем безвредни са
Абсолютно, аз от шести месец нататък бях почти постоянно на тези глобули.

А за гъбичките - мъжете наистина са преносители, така че много е възможно другата жена също да завъди.

# 136
И на мен днес ми предписа Гино-Дактарин,слагат се през вечер в рамките на 6 дни.След това след 20 дена пак така да се прави профилактика,а за мъжкото тяло крем Клотримазол.

# 137
Здравейте!

От 4 месеца се лекувам от трихомони и клебсиела и след всеки курс на лечение се пуска ново микробиологично изследване, в което резултатите са без промяна. Пила съм 3 пъти антибиотик-един път 5 дни, после 10, накрая 14 дни, паралелно се пие флажил и се слагат вагинално глобули за трихомоните; отрових се от лекраства и никакъв резултат!

Вече незнам какво да правя, моля дайте съвет!!!

# 138
  • София
Смени лекаря. А може и лабораторията да дава грешни резултати. Успех  Peace

# 139
Здравейте!

От 4 месеца се лекувам от трихомони и клебсиела и след всеки курс на лечение се пуска ново микробиологично изследване, в което резултатите са без промяна. Пила съм 3 пъти антибиотик-един път 5 дни, после 10, накрая 14 дни, паралелно се пие флажил и се слагат вагинално глобули за трихомоните; отрових се от лекраства и никакъв резултат!

Наистина си се отровила. И според мен трябва да се прегледаш при друг лекар. Не ми се вярва след толкова химия да няма резултат. Успех!

# 140
Momicheta, az iskam da vi kaja che naistina moje bi niama palno izlekuvane na problema s gabachkite, no moje da se postignat dosta dobri rezulati. Az prilagah kombinacia ot niakolko neshta:
Parvo, hranitelen rejim - gabichkite sa resultat na narushen vatreshen balans v organizma, zatova zapochnah da obrashtam podobavashto vnimanie na nachina na hranene;
Vtoro, izpolzvaneto na hranitelni dobavki - az pia DIDAm koiato e product sazdaden imenno za borba s Candida Albicans vav vsichkite i formi;
Treto, Izbiagvah promivkite s vsiakakvi prepatati, zashtoto te narushavat estestvenata microbiologichna sreda v organizma.
Uspeh

# 141

Vtoro, izpolzvaneto na hranitelni dobavki - az pia DIDAm koiato e product sazdaden imenno za borba s Candida Albicans vav vsichkite i formi;

Я кажи, моля те, нещо за тази хранителна добавка, че за пръв път я чувам и ме заинтригува. Какво съдържа и наистина ли е хранителна добавка или е медикамент? В аптеките ли може да се открие?

# 142
Здравейте!

трихомоните са адски упорити! аз ги лекувам вече от... 7-8 месеца. сигурно има резултат- намалели са. но не знам дали микробиологията може да отчете количеството. намери лекар, който да погледне под микроскоп.

# 143
Momicheta, az iskam da vi kaja che naistina moje bi niama palno izlekuvane na problema s gabachkite, no moje da se postignat dosta dobri rezulati. Az prilagah kombinacia ot niakolko neshta:
Parvo, hranitelen rejim - gabichkite sa resultat na narushen vatreshen balans v organizma, zatova zapochnah da obrashtam podobavashto vnimanie na nachina na hranene;
Treto, Izbiagvah promivkite s vsiakakvi prepatati, zashtoto te narushavat estestvenata microbiologichna sreda v organizma.
Uspeh

Подкрепям напълно DesiKan. Откакто се помня пия всякакви антибиотици, предписвали са ми кремове, глобули, сменяла съм лекари, но това което ми помага най много е хранителният режим и пиенето на витамини, ако ми се налага да се лекувам с някой антибиотик.Доволна съм от DIDA.

Inomi, DIDA е хранителна добавка и може6 да я намери6 в аптеките.

# 144
Може ли да се взима превантивно тази хранителна добавка? И какво представлава точно?

# 145
Aera взима се по една таблетка дневно като превенция.
Ина4е 6те ти напи6а Написаното на опаковката^^Билкова комбинация за поддържане на здравословно микробиологи4но равновесие в организма.Помага за добро храносмилане и отделяне.Подобрява здравословния статус и енергийния баланс.
Съответно пи6е на кои хранителни ве6тества могат да навредят на микробиологи4ния баланс и съветва да се намали консумацията на алкохол,мая,захар и въглехидрати(бял хляб)^^

Но тази добавка бих казала 4е е само като превенция.Гъбите само антибиотиците ги морят.

# 146
Момичета аз съм на 52 год.Лекувах се за трихомонална инфекция с Флажил и Полжинакс глоболи.След това лекаря ми изписа Микомакс две таблетки които трябваше да изпия през 20 дни.твърдеше че съм се излекувала и въпреки че настоявах за микробиологично изследване той не пожела да ми направи.Две седмици преди нова година получих воднисто жълтозелено течени с отвъртителна миризма каквото никога не съм имала и страхотен сърбеж и болка и след като отидох при друг гинеколог той ми каза че имам страхотно възпаление.Изписа ми Микомакс една таблетка и две глобули Ломексин които трябваше а поставям през три дни.След поставянето на глобулата състоянието ми се подобряваше за два три дни и отново получавах същото течение и сърбеж.След като настоях за микробиологично изседмане той ми направи такова ,но резултатът беше НОРМАЛНА БАКТЕРИАЛНА ФЛОРА!Теченито започна да ми изтича от време на време и тогава получавах сърбежите.Въпреки това той ми изписа антибиотик Азитрокс.Какво може а е това течение и трябва ли да пия този антибиотик който прочетох че е много силен и знам че от антибиотиците се получават гъбички.Аз съм от Мотана и незная колко са точни тези изследвания.Ако има някой от Монтана да е имал същия проблем при кой лекар ми препоръчвате да отида и къе да се направи изслеването?Започнах вече да се плаша да не би това течение да идва от матката и а е нещо лошо.

# 147
Здравейте!

направи си урологични иследвания.аз имах такива проблеми и непрекъснато получавах бактерии и гъби и.......т.н.

# 148
Zdraveite otnovo,
DIDA e dobavka, a ne medikament i dokolkoto vidiah v listovkata e izcialo na bilkova osnova. Deistvieto i e podarjane i regulirane na microbiologichnia balans na organizma. Hubavoto e che e tabletka i se pie oralno.
Vse pak ne e medikament i ima po-skoro prevantivno deistvie, no v kombinacia s drugi neshta (rejim na hranene, lichna higiena, nachin na oblichane i t.n. - v saita ima mn primeri) moje da pomogne. Zatova podkrepiam Yani_ta za kazanoto.
Inache ia ima v po-golemite apteki - Remedium, v halite i t.n.

# 149
Aera взима се по една таблетка дневно като превенция.
Ина4е 6те ти напи6а Написаното на опаковката^^Билкова комбинация за поддържане на здравословно микробиологи4но равновесие в организма.Помага за добро храносмилане и отделяне.Подобрява здравословния статус и енергийния баланс.
Съответно пи6е на кои хранителни ве6тества могат да навредят на микробиологи4ния баланс и съветва да се намали консумацията на алкохол,мая,захар и въглехидрати(бял хляб)^^

Но тази добавка бих казала 4е е само като превенция.Гъбите само антибиотиците ги морят.

Zdraveite otnovo,
DIDA e dobavka, a ne medikament i dokolkoto vidiah v listovkata e izcialo na bilkova osnova. Deistvieto i e podarjane i regulirane na microbiologichnia balans na organizma. Hubavoto e che e tabletka i se pie oralno.
Vse pak ne e medikament i ima po-skoro prevantivno deistvie, no v kombinacia s drugi neshta (rejim na hranene, lichna higiena, nachin na oblichane i t.n. - v saita ima mn primeri) moje da pomogne. Zatova podkrepiam Yani_ta za kazanoto.
Inache ia ima v po-golemite apteki - Remedium, v halite i t.n.

Благодаря за информацията момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт