Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 172
  • 447
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, искам да ви попитам дали във ВМА се правят изследвания за вида гъби или само в Центъра за заразни и паразитни болести ?Много благодаря

# 151
Здравейте, искам да ви попитам дали във ВМА се правят изследвания за вида гъби или само в Центъра за заразни и паразитни болести ?Много благодаря
правят се. Имат си лаборатория.Намира се срещу неврологията ако не се лъжа. Но трябва да си занесеш материала!
Относно DIDA на каква цена е?

# 152
Cenata e okolo 26lv. Opakovkata e dosta goliama - sadarja 60 tabletki.

# 153
Vseki pishe po niakoi product za lechenieto na gubi4kite, no ve4e se samniavam da ima neshto,korto pomaga. Sega 4eta za DIDA i makar da ne sam mn sigurna si ia kupih v4era. Shte vi kaja dali ima deistvie sled mesec.
Moje bi triabva da izmisliat vaksina, taka 4e vaobshte da ne se stiga dotam. Mn se nadiavam pone dashteria si da opaziz ot tova 4udo.

# 154
SamotnaS само да ти кажа 4е мен DIDA, не ме излекува,но сега приемам хап4етата превантивно да не ми се появят пак гъби4ки, а съ6то и бяло те4ение, 4е аз по няколко не6та си отглеждам.Антибиотици та после билкови лекарства.При мен ли4но така и не разбрах при4ината поради която ми се появяват гъби4ките.

# 155
  • София
 yani-ta,мога ли да пия DIDA докато кърмя?

# 156
  • София
Момичета аз съм на 52 год.Лекувах се за трихомонална инфекция с Флажил и Полжинакс глоболи.След това лекаря ми изписа Микомакс две таблетки които трябваше да изпия през 20 дни.твърдеше че съм се излекувала и въпреки че настоявах за микробиологично изследване той не пожела да ми направи.Две седмици преди нова година получих воднисто жълтозелено течени с отвъртителна миризма каквото никога не съм имала и страхотен сърбеж и болка и след като отидох при друг гинеколог той ми каза че имам страхотно възпаление.Изписа ми Микомакс една таблетка и две глобули Ломексин които трябваше а поставям през три дни.След поставянето на глобулата състоянието ми се подобряваше за два три дни и отново получавах същото течение и сърбеж.След като настоях за микробиологично изседмане той ми направи такова ,но резултатът беше НОРМАЛНА БАКТЕРИАЛНА ФЛОРА!Теченито започна да ми изтича от време на време и тогава получавах сърбежите.Въпреки това той ми изписа антибиотик Азитрокс.Какво може а е това течение и трябва ли да пия този антибиотик който прочетох че е много силен и знам че от антибиотиците се получават гъбички.Аз съм от Мотана и незная колко са точни тези изследвания.Ако има някой от Монтана да е имал същия проблем при кой лекар ми препоръчвате да отида и къе да се направи изслеването?Започнах вече да се плаша да не би това течение да идва от матката и а е нещо лошо.
Струва ми се, че това, което описваш е същото като при мен. Освен страшния сърбеж имах и велико подуване, щипене, парене... абе всичко както си му е реда. Аз съм писала няколко пъти по-назад в темата за това. Последният от многото лекари, които смених ми каза, че имам супер инатливи гъбички, които ще се връщат всеки път когато им се отдаде и най-малка възможност. 90% от медикаментите, които са написани в тази тема съм ги използвала, но...
Една мама ми каза, че не би се примирила с такова нещо, така, че аз ще ти предам оптимизма и - Бори се!

п.п: Правени са ми няколко пъти и няколко вида цитонамаска и резултата винаги беше един и същ " нормална бактериална флора"  Thinking
 Хич не разбирам newsm78

# 157
Момичета аз съм на 52 год.Лекувах се за трихомонална инфекция с Флажил и Полжинакс глоболи.След това лекаря ми изписа Микомакс две таблетки които трябваше да изпия през 20 дни.твърдеше че съм се излекувала и въпреки че настоявах за микробиологично изследване той не пожела да ми направи.Две седмици преди нова година получих воднисто жълтозелено течени с отвъртителна миризма каквото никога не съм имала и страхотен сърбеж и болка и след като отидох при друг гинеколог той ми каза че имам страхотно възпаление.Изписа ми Микомакс една таблетка и две глобули Ломексин които трябваше а поставям през три дни.След поставянето на глобулата състоянието ми се подобряваше за два три дни и отново получавах същото течение и сърбеж.След като настоях за микробиологично изседмане той ми направи такова ,но резултатът беше НОРМАЛНА БАКТЕРИАЛНА ФЛОРА!Теченито започна да ми изтича от време на време и тогава получавах сърбежите.Въпреки това той ми изписа антибиотик Азитрокс.Какво може а е това течение и трябва ли да пия този антибиотик който прочетох че е много силен и знам че от антибиотиците се получават гъбички.Аз съм от Мотана и незная колко са точни тези изследвания.Ако има някой от Монтана да е имал същия проблем при кой лекар ми препоръчвате да отида и къе да се направи изслеването?Започнах вече да се плаша да не би това течение да идва от матката и а е нещо лошо.
Струва ми се, че това, което описваш е същото като при мен. Освен страшния сърбеж имах и велико подуване, щипене, парене... абе всичко както си му е реда. Аз съм писала няколко пъти по-назад в темата за това. Последният от многото лекари, които смених ми каза, че имам супер инатливи гъбички, които ще се връщат всеки път когато им се отдаде и най-малка възможност. 90% от медикаментите, които са написани в тази тема съм ги използвала, но...
Една мама ми каза, че не би се примирила с такова нещо, така, че аз ще ти предам оптимизма и - Бори се!

п.п: Правени са ми няколко пъти и няколко вида цитонамаска и резултата винаги беше един и същ " нормална бактериална флора"  Thinking
 Хич не разбирам newsm78

Аз съ6то се присъединявам към вас.Явно тези упорити гъби трудно 6те но оставят.При мен съ6то не действат никакви лекарства.Из4езват за момент и след някоя друга седмица пак се оявяват.

yani-ta,мога ли да пия DIDA докато кърмя?
По принцип е изцяло билкова добавка и на опаковката не пи6е никакви противопоказания.

# 158

Moje bi triabva da izmisliat vaksina, taka 4e vaobshte da ne se stiga dotam.
А да, само това остава.
Аз се излекувах с хомеопатия, засега нямам, дори и през бременността.

# 159

А да, само това остава.

при кого си се лекувала и колко време продължи лечението ти?

# 160
Здравейте момичета и аз имам проблем с гъбички и то може би от около 8 години насам.Всеки път при появата на течение и неприятен сърбеж отивам при гинеколог,изписва ми лекарства пила съм най - различни/гиназол,клотримазол - паста и глобули,микомакс и т.н./последния път ми изписа ломексин,слагах го на три дни по едно и паста,отидох при него и ми каза че всичко е наред,но понеже имах раничка ми я изгори,от тогава са се минали някаде около 15 дни и пак ми се появи течение.НЕЗНАМ И АЗ КАКВО ДА ПРАВЯ!!!

# 161
Здравейте момичета.Аз направих един курс с Полижинакс резултат много добър но само за няколко месеца.Сега нещо нещата май взеха да започват отначало.Та питането ми е дали мога да си проведа още един курс на моя отговорност и дали честата му употреба би могла да навреди по някакъв начин.Успех на всички в борбата с тези гадинки.

# 162
Оп без да искам излъгах-не Полижинакс а Гинопеварил.Сега погледнах рецептата и видях че съм объркала името.

# 163

А да, само това остава.

При класически хомеопат в Бургас. 4 месеца продължи. Не знам ти от къде си. Ако искаш, ще дам координати.

# 164

А да, само това остава.

При класически хомеопат в Бургас. 4 месеца продължи. Не знам ти от къде си. Ако искаш, ще дам координати.

мерси, но съм от софия. май накрая и аз ще опитам с хомепатия!!! то друго май не остана

Общи условия

Активация на акаунт