Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 159
  • 447
  •   1
Отговори
# 240
  • Popovo, Bulgaria
Цяла нощ не съм мигнала усещането беше ужасно! Сега се чудя дали да остана само на Микомакс или да си взема и една свещичка Ломексин?! Какво ще кажете?
Точно това ми е предписано - микомакс и свещичка ломексин,но след доказано наличие на гъбички. Ти сигурна ли си че имаш?
Преди две години имах бактерии и друго беше лечението

# 241
Сигурна съм че са гъбички. Преди две години имах за първи и последен път до сега. Знам как изглеждат знам и чувството какво е. Обаче не си спомням да съм имала такива неприятни усещания от свещичките. Кажете ми трябва ли да се чувствам толкова зле от свещичките или това не е нормално?

# 242
Мисля ,че не е нормално, те трябва да те облекчат, а не да ти е неприятно. Прочети за страничните ефекти в листовката и се обади на гинеколога ти ....

Ох сега се сещам: Като ме лекуваше една гинеколожка, паралелно с хапчетата , ходих при нея 3 дни да ме маже с нещо - предполагам много концентрирана млечна киселина. След намазването не можех да си намеря място , но минаваше след час - два. Какво има в твоите глобули

# 243
Има metronidazole100mg и miconazole nitrate100mg

# 244
Нищо не ми говорят тези съставки за съжаление... Консултирай се с лекар...

# 245
Не мога да отида на лекар. Моят лекар е с часове за седмици напред . Последния път като ходих при нея ми даде час за след две седмици. Няма как да стане. Аз не мога да чакам и да се чудя вече какво да правя. Може пък до личната лекарка да ида.

# 246
как така 15 години Cry
то с това нещо не се живее....  Tired Tired ......лесно
при теб изяснено ли е какво провокира гъбите, причината открита ли е?
ох, извинявай за многото въпроси, ама ..........
аз съм вече 3, започвам 4 година с тези гадини и в ужас съм се видяла.

# 247
как така 15 години Cry
то с това нещо не се живее....  Tired Tired ......лесно
при теб изяснено ли е какво провокира гъбите, причината открита ли е?
ох, извинявай за многото въпроси, ама ..........
аз съм вече 3, започвам 4 година с тези гадини и в ужас съм се видяла.
Бях още студентка в София и от плувния басей се започна с гъбите. Сега  при всяко по- сериозно притеснение получавам. Също ако ме навали дъжд без чадър, кожата на главата до 2 дена е със себорея и скоро се появяват и гъбичките. На всичките гинеколози дето съм им разказала това ме смятат за ненормална. Дори като се омъжих, 2г се лекувах и тогава направихме бебето. То в такава гъбична среда всички сперматозоиди измират. Сега с Микомакс се самолекувам. Трябваше да си слагам едни противозачатъчни глобули и да ходя да ми тушират раничка.  Купих си глобулите Фарматекс и си мислех, че и те ще допринесат за успокояване на възпалението. Да, ама не! На възпалената ми лигавица тези глобули предизвикаха невероятна болка и парене, та веднага се промих. Сега не знам как да отида при гинеколожката, при условие ,ч е вече се бавя 4 месеца с лечението за туширането на раничката ми. На всичкото отгоре и с гъбички вече!!! Mr. Green

# 248
Имам един малко тъп въпрос, но все пак да питам.
Като слагате глобули, без значение какви са, предполагам ги слагате вечер и си лягате.
Мисълта ми е след като я сложа и си легна тая течност там, дето е в глобулите не се ли разлива навън по този начин, в смисъл не трябва ли да действа някъде вътре вместо да изтична навън. Малко омотано го обясних ама дано сте ме разбрали   bouquet

# 249
Като слагате глобули, без значение какви са, предполагам ги слагате вечер и си лягате.
Мисълта ми е след като я сложа и си легна тая течност там, дето е в глобулите не се ли разлива навън по този начин, в смисъл не трябва ли да действа някъде вътре вместо да изтична навън. Малко омотано го обясних ама дано сте ме разбрали  bouquet
Именно затова се слагат вечер,за да действат колкото се може по-дълго!А през деня си изтичат по малко. Peace

# 250
Мисълта ми е след като я сложа и си легна тая течност там, дето е в глобулите не се ли разлива навън по този начин, в смисъл не трябва ли да действа някъде вътре вместо да изтична навън. Малко омотано го обясних ама дано сте ме разбрали  bouquet
Именно затова се слагат вечер,за да действат колкото се може по-дълго!А през деня си изтичат по малко. Peace
  bouquet

# 251
може и странно да ти прозвучи, но те разбирам напълно  Cry Cry
можеш ли да ми кажеш преди бебето с какво се лекувахте?
евентуално ако си ми чела първия постинг там написах, че съм изпила всички възможни и съществуващи лекарства и нито едно от тях не ми е помогнало! (ама наистина нито едно!!!)
аз дори съм нямала ден, в който да съм "чиста". Пия хапчета, слагам глобули и нищо, резултат няма никакъв.
Айде добре, може да се остави настрана секса, ама бебеправенето  #2gunfire
....че то мен нищо като не ме оправя, как ще става бебето, не ми е ясно  Cry Cry

# 252
PAZZZA, кажи как забременя? Защото ние скоро мислим да почваме работа по бебеправенето, но аз обикновено на овулация получавам възпаление. И се чудя дали ще успеем, дали сперматозоидите ще се преборят с гъбките

# 253
PAZZZA, кажи как забременя? Защото ние скоро мислим да почваме работа по бебеправенето, но аз обикновено на овулация получавам възпаление. И се чудя дали ще успеем, дали сперматозоидите ще се преборят с гъбките
След тримесечно интензивно лечение от гъбички още от първия път забременях! Резултата от тази бременност е вече на почти 16г, така че не помня с какво точно съм се лекувала!
Успех на всички ви с лечението!
Аз днес си купих още една таблета Микомакс и се надявам да не се налага повече.

# 254
Гъбичките не пречат на забременяването Mr. Green Гаранция
От 10 години ги моря, а и двата пъти забременях от раз.

Общи условия

Активация на акаунт