Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 158
  • 447
  •   1
Отговори
# 255
Абе хора как живеете толкова години с тия гадове? Как издържате? Та това егати ужаса!

# 256
Е, то е на периоди.
Да не мислиш, че не съм пробвала всичко, за да се отърва? Confused
Чукай на дърво да не ти се случва

# 257
Не, не си мисля такова нещо. На мен ми е ясно че всеки страдал веднъж от това ще направи всичко възможно да се оттърве.

# 258
  • София
Е та ние правим.Лошото е, че те са гадините дето не искат да спрат да ни морят.

# 259
Питам за забременяването, защото знам, че сперматозоидите умират от алкалната среда. И тъпото е, че точно на овулация - когато се предполага, че трябва да оцелеят - аз съм в криза!!! Още не сме тръгнали да правим бебе, но просто се чудя - как ще станат нещата?

# 260
ами и аз това се 4удя но се надявам 4е ще стане

# 261
  • Провинция
Някой беше споменал и в предната тема за гъбичките,успешно лечение с Фунголон,като схемата беше ...Оф,не помня точно каква,но имаше нещо  на всяка седмица,та през седмица ли се пие по една капсулка.Не мога да се сетя каква беше схемата точно,но жената,която я сподели беше се излекувала.Моля някой ако се сеща за какво става въпрос нека да пише.
p.s:Опитах да вляза в страта тема за гъбичките,но не успях,а тук нещо не можах да я намеря или съм я пропуснала.

# 262
  • София

Щом си слагала и макмирор, значи най-вероятно имаш кандида. Ако все още не е много силна инфекцията, можеш да си вземеш 2 капсули микомакс 150 мг и да ги пиеш 2 последователни дни. Последно аз така се оправих. Когато си с  много силна инфекция , обаче се пият по друга схема. 5 дена по 1 капсула 100 мг и после след 1 седмица още една капусла , след още една седмица още една , и след още една седмица последната капсула... След това за профилактика можеш да пиеш по една капсула между 4 и 12 месеца ...

Това ли имаш предвид2

# 263
  • София
Щом си слагала и макмирор, значи най-вероятно имаш кандида. Ако все още не е много силна инфекцията, можеш да си вземеш 2 капсули микомакс 150 мг и да ги пиеш 2 последователни дни. Последно аз така се оправих. Когато си с  много силна инфекция , обаче се пият по друга схема. 5 дена по 1 капсула 100 мг и после след 1 седмица още една капусла , след още една седмица още една , и след още една седмица последната капсула... След това за профилактика можеш да пиеш по една капсула между 4 и 12 месеца ...

Това ли имаш предвид?

# 264
  • София
Извинявам се за повторението! Embarassed

Аз се боря с гадините вече близо 5 години!! #Cussing out
Доста лекарства изпробвах,всички бяха с временен ефект
Сега пак съм гъбясала,купих си полижинакс,да ги пробвам и тях,обаче на листовката пише,че
не трябва да се слагат при бременнност и кърмене,
а аз кърмя,лекарката ме нахока,че въобще съм ги купила без
лекарско предписание,и въобще не мога нито да пия,нито да слагам НИЩО,докато
кърмя!Само да се мия с разтвор от сода(с преварена вода ??)
Евентуално да пробвам с хомеопатично лекарство,което се казва Кандида Албиканс
Но резултат да чакам най-рано след 3 месеца!!? Shocked

Аз до тогава ще мухлясам #Crazy

Моля помогнете!!! baby_neutral Не искам да спирам кърменето!

# 265
mama evinka, аз също много лекарства съм изпробвала, не само че нямам ефект, ами ми става дори по зле от тях и вече съм се отказала. На мен ми помогна чесъна - скилидка чесън пробит с конец в олио за два часа и после си го слагам във влагалището и сменям през 12 часа. За 4-5 дни ми минава. И досега съм добре, мисля, че се отървах вече. Ако искаш пробвай, поне няма да ти навреди на кърменето.

# 266
  • София
didi***,Благодаря ти не го знаех това,казвали са ми  тампон,потопен в мед да пробвам ,
не съм го правила,не знам дали е ефикасно,
Ще пробвам с чесъна,дано помогне,че вече не се търпи! Close

# 267
Пробвали ли сте с Нистатин маз?При мен за сега има ефект.Поне сърбела и паренето взеха да отшумяват.

# 268
Здравейте!Лекувам гъбички цял живот.В последните 3 години нон стоп все на лечение ,но течението и болката не минаваха,а микробиологичните тестове не показваха наличие на някаква болест или инфекция.Отчаяна отидох в София в центърза за заразни и паразитни болести ,където могат да ти кажат какъв вид гъбички имаш.Е и там се оказа че нямам гъбички,но ми откриха трихомонас като ми казаха че не бил кой знае какво,по 2 три на поле.След лекуване отидох за контролна микробиология,оказа се че съм излекувана.А болката и течението не минават.Сега реших да си направя и тест за ХЛАМИДИЯ,която съм лекувала преди година и УЖ я бях излекувала.Да ама не,оказа се че имам именно хламидия ,а на микробиология ПАК не откриха нито гъби нито трихомонас.След лечени на хламидия трябва да мине минимум месец и тогава се прави контролно изследване.За всички които незнаят искам да поясня,че с микробиология не може да разберете дали имате хламидия,трябва да си направите изследване за нея ,като се взима цервикален секрет!!!Изследването е съвсем различно.Тази болест по принцип протича безсимптомно,а когато е в напреднал стадий може да бъде придружена с ваг течени и болки в областа на гениталиите,безплодие,заразяване на бебе при раждане от болната майка,което може да доведе до пневмония,слепота!За всички които не са си правили такова изследване,ви съветвам НАПРАВЕТЕ СИ!Много е опасна тази болест!Аз самата се подлъгах мислейки че съм я излекувала и се втурнах да лекувам гъбички.така пропилях доста години в лекуване на несъществуваща болест,оставяйки истинската да се развива:(Съветвам всички жени лекуващи от дълго време гъбички безрезултатно да се изследват за хламидия! ОТ личен опит го казвам!

# 269
ot4aqna_sypruga , много си права. Аз бях в същото положение. Все имах някакво парене, смъдене във влагалището, но резултатите все излизаха чисти - няма гъби, няма бактерии, нищо! Накрая след 1-2г. ходене по мъките някой реши да ме светне, че имало и хламидия и най-важното  Thinking : имало изследване и за нея ! Crossing Arms Направих го аз наскоро и излезе на границата(демек м/у положителен и отрицателен). Лекувах се, сега ще правя контрола да видим как е положението. Искам да те питам, въпреки че това не е точната тема, но тъй като ще имам и други въпроси - за това  Embarassed : Как установи, че си излекувана?
Другият ми въпрос към всички момичета тук е : възможно ли е да имаш гъбички и да нямаш сърбеж ? Naughty Скоро ще правя изследване и на това, но някак ме гложди да знам предварително..  Confused Според доктора ми трябвало да има сърбеж, а аз имам само леко дразнене, особено след избърсване с тоал.хартия ...  Tired А това от своя страна ме навежда на мисълта, че най-вероятно още не съм излекувала хламидията...  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт