Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 133
  • 447
  •   1
Отговори
# 300
newsm78 момичета, пак съм аз, Embarassed във връска с моят проблем, който ви разказах по горе. Чудя се още може ли да ми се е нарушила киселинноста и за това да ме "нападат" тези гадове аз се мия почти всеки ден с Лактацит  Фемина може ли да ми навреди ??? newsm78

Той е за външна употреба и не мисля, че може да ти промени киселинността отвътре. По вероятно е да е от нещо друго.Аз откакто почнах да използвам този гел се чувствам значително по-добре.

Лактацида ми го препроръча моя гинеколог, акто му казах ,че съм предразположена към появата на гъбички. Търси другаде причината...

# 301
аз също ползвам лактацит фемина и съм много доволна и мисля  че не е от него Rolling Eyes Hug

# 302
peneva , не забравяй да ме държиш в течение какво става с теб Wink

# 303
Какво е ИГГ и ИГА?

# 304
Ами става дума за изследването за хламидия!  ooooh! Тялото, когато в него има такива микроорганизми, си изгражда антитела срещу тях. Нещо като отговор на имунната му система(все пак тя се бори с недоброжелателите). И когато си имала хламидии това ИгГ ще ти покаже имуноглобулин за стара инфекция, съществува и при излекувана такава, защото персистира бавно във времето. Демек може да е положително, но ти да нямаш вече! А ИгА е имуноглобулин за обострена фаза на инфекцията. Когато е положителен се взимат незабавни мерки! Често дълго лекуване на гъбички без продължителен резултат е причинено именно от хламидиите Sad Водят се "тихата инфекция" - нямат симптоми при 80% от женит. При нелекуване дълго време води до стерилитет и невъзможност за доизносване на плода!
Дано не ме баннат, че говоря за нея в тази тема Wink
Препоръчително е всяка жена да си прави такова изследване поне веднъж годишно!

# 305
аз не съм ходила на лекар защото ми минава като че ли (сърбежа) newsm44а и вкъщи  вече не ме обичат newsm45 то първо беше бременост неможе после след аборт неможе  ааааа да стане нещо излезе  този сърбеж но иначе пък нямах никакво течение или други оплаквания но вече трети ден се мажа и отшумява надявам се но то докато ми мини напълно ще доиди време за мц newsm62 Banghead  Е имали ли сте такъв случаи smile3516 newsm12

# 306
Значи по принцип всяко неразположение в човешия организъм, траещо повече от три дена, е признак за безпокойство! Същото важи и за повтарящо се такова през сравнително чест период от време.
 Peace

# 307
Добре де, а ИГГ и ИГА с микробиология ли излизат или с друго изследване?

# 308
Специално изследване на кръв за хламидия. Взема се от вената, не боли! Готово е за два - три дена.

# 309
Благодаря за подробната и убедителна иформация, която получих тук на всички. Да ви кажа и за мен. Кандида, установена с цитонамазка, без сърбежи, без болки...според мен е в много начална фаза. Предписаха ми канестен вагинално и флукорик орално. Сега правя втора серия канестен глобули. Ще ви информирам за резултата:)))) все още се надявам да се излекувам лесно, въпреки всичко, което прочетох тук. Моите въпроси...1. Не ми стана ясно може ли да се правят опити за забременяване, докато все още не съм сигурна дали съм излекувана? Е, разбира се ще изчакам две -три седмици...но не ми се чака много..нямам време...2. Не разбрах последно партньорът само преносител ли е? Или както някой тук каза, тези бактерии не виреят дълго след като няма условия за развитие при мъжа и изчезват едва ли не от само себе  си...3. Много жени казват че са бременни, а имат гъбички..( всъщност гъбички не е само кандида, нали така?) т.е. пречи ли кандидата при евентуална бременност, може ли да увреди плода? Ще се радвам ако някой може да ми отговори.

# 310
Аз само мога да се изкажа относно някои неща:
*Мъжете, поне така съм чела в учебни материали, няма нужда да се лекуват, ако нямат оплаквания в момента, т.е. няма сърбеж, парене, смъдене! Сега ще ти кажа аз как го разбрах това: когато мъжът няма оплаквния, той в момента няма гъбички! Но виж - ти ако все още имаш, това не означава, че няма да му ги предадеш и на него! При което той съответно ти ги предава на тебе и така... Все пак те си имат някакъв инкубационен период, през който явно няма симптоми! След това освен сърбеж, при мъжете се получават и едни червени точици по главичката на пениса, не помня как им викаха в мед.средите.. Та затова за по-сигурно изписват мазила и за мъжа! Но според мен един презерватив върши работа до пълно излекуване от твоя страна Wink
*По време на бременност почти при 50% от жените се появяват гъбички. Имунната система отслабва, а и поради хормонален дисбаланс се появява бяло течение, което може да не е следствие от гъбички. Имаи предвид, че се лекуват гъбички по време на бременност, едва след третия месец! Затова според мен е хубаво да се изчистиш напълно, щом е начален стадий - не се отчайвай!
*По време на лечението с глобули не е препоръчително да се прави секс, включително с презерватив! Латекса се късал от съприкосновението със съставките на лекарството. Затова въздържание Sad

# 311
  • София
На мен гинеколожката ми каза ,че мъжете са носители ,при който не се проявяват симптоми винаги.Аз го разбрах че спокойно могат да гъбички и да нямат симптоми.

Puhibg - гинеколог може да ти каже дали има проблеми за това да забременееш и кога трябва да правиш опити.Консултирай се.

# 312
Благодаря за отговорите. Ще споделя какви са резултатие от лечението ми. В интерес на истината трябва да кажа, че след като прочетох доста информация от този и други форуми и сайтове, моето лично заключение е, че сама съм си отгледала кандидата след редовни вагинални промивки. Е, допускам и процент да греша разбира се.

# 313
Момичета, няма ли отърване Simple Smile След като лекувах коки и бацили с макмирор, си осигурих кандида албиканс. Изписан ми е Орунгал. Доволни ли сте, някой излекуван случайно с него? Колкото до лактацида, аз предпочитам глобулите Вагизан. Не съм правила вътрешни промивки с гинекологичната течност на лактацид, само външно използвам гел - емулсията, доволна съм. Помага ли сока от грейпфрут, чесъна, лука и лишаването от захари и въглехидрати?

# 314
Не един път сме го дъвкали, че мъжете не винаги са носители. Тук има момичета, които са разказвали, че това е доказано дори с изследване.

Общи условия

Активация на акаунт