Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 169
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
Do Djei;Na men mi izpisaha Dalacin C i Fasijil,spored teb kakva moje da  e pri4inata,za da mi doide na gosti taq gadinka? newsm78 i sega,kato go piq tozi antibiotik da ne vzema pak i da gabqsam ot nego :2gunfire:6te se zastrelqm baby_neutral

# 226
Do Djei;Na men mi izpisaha Dalacin C i Fasijil,spored teb kakva moje da  e pri4inata,za da mi doide na gosti taq gadinka? newsm78 i sega,kato go piq tozi antibiotik da ne vzema pak i da gabqsam ot nego :2gunfire:6te se zastrelqm baby_neutral
Причината ква е не знам, нито пък искам да знам. По важно е да се оправя  Wink
Флажила, дето са ти изписали къв е - хапчета или глобули. Щот и на мен ми го дадоха, ама аз хем го пия, хем и глобули слагам. В съчетание с тва пия антибиотик на 6ч. и едно друго, което да ме предпази от гъбички по тва време, дет пия хапчетата  Laughing

# 227
Fasijina e na hap4eta,pie se ednokratno-2 t.sytrin i 2tabletki ve4er.Sa6to taka i maja mi gi pi.A antibiotika e na 8 4asa za 6 dni.Tazi bakteriq mi q otkriha pri citonomazka-2 grupa.I doktora,4e ne  garanziq,4e pak nqma da se poqvi,malko se ot4aqh,mislq si,4e ve4e na baseini nqma da hodq.Pak neznam,moje li da se predava samo polov pat?

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 21:14 от slavshtenska

# 228
Flajila e na hap4eta,pie se ednokratno-2 t.sytrin i 2tabletki ve4er.Sa6to taka i maja mi gi pi.A antibiotika e na 8 4asa za 6 dni.Tazi bakteriq mi q otkriha pri citonomazka-2 grupa.I doktora,4e ne  garanziq,4e pak nqma da se poqvi,malko se ot4aqh,mislq si,4e ve4e na baseini nqma da hodq.Pak neznam,moje li da se predava samo polov pat?
Ако можеш пиши на кирилица, че ми е адски трудно да разчитам какво искаш да кажеш   bouquet

# 229
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте момичета. Днес си взех изследванита - гъбички.Гинеколога ми  изписа Mycomax - за пиене на мен и мъжа ми и Lomexin-еднократна свещичка. Някой има ли впечатления от тези лекарства. А един познат фелдшер каза да завърша с фазижин/май така беше/

# 230
Здравейте момичета. Днес си взех изследванита - гъбички.Гинеколога ми  изписа Mycomax - за пиене на мен и мъжа ми и Lomexin-еднократна свещичка. Някой има ли впечатления от тези лекарства. А един познат фелдшер каза да завърша с фазижин/май така беше/

Колко микомакс ще пиеш ?

# 231
  • Popovo, Bulgaria
два пъти, по едно на седмица

# 232
И аз съм от тези, на които им писна! Първо в нашия град, няма свестни АГ, да ме извинят, доскоро нямахме и лаборатория!!! Не дай си боже да ти потрябва преглед - искаш отпуск, трябва да имаш и транспорт за да отидеш в друг град на преглед. След много прочети, ме заинтересува мнението, че гъбичките в повечето случай се появяват при намален имунитет. Някои споделя ли това мнение и знае ли по какъв начин и с какви лекарства може да се повлияе на имунитета? Също така искам да попитам дали някои се е преборил с гъбичките по този начин както и спазване на някои други условия: без шоколад, само с памучно бельо, повечко кисело мляко, грепфурт.

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 21:14 от idi

# 233
два пъти, по едно на седмица

Ами според мен би трябвало да свърши работа , ако е капсула от  150 мг...

иди, всичко което си изброила е добре да се спазва, но не винагио се получава. Например аз не мога без школод и си го ям, така че не знам какво би било ако не ям ...

# 234
И аз съм с гъбички. Моят лекар работи само с час и като отида например днес ще ми даде час за след една седмица. За това днес отидох в аптеката и си купих Микомакс  3 броя за три седмици (всяка седмица по едно) и вагинални таблетки Клион-Д100. Обаче като си сложих вагиналната таблетка се почувствах по-зле от птреди да я сложа. Страшен сърбеж, дразнене и леко парене. Така ли трябва да се чувствам или това е ненормално? Наистина ми е спешно да разбера. В момента съм на ръба да отида  и да си направя промивка. И още един въпрос  трябва ли и мъжа ми да изпие 3 таблетки Микомакс или за него е друго?

# 235
Lomexin съм ползвала веднъж и съм страшно доволна. Тогава даже не ми го комбинираха с никакви таблетки и успя да оправи положението. Гъбичната инфекция беше много сериозна. Освен спори имаше и дрожди и хифи. Дано да има същия ефект и при теб.   bouquet

# 236
И още един въпрос  трябва ли и мъжа ми да изпие 3 таблетки Микомакс или за него е друго?
Трябва да пие-да. PeaceИначе какъв е смисъла от лечението ти,като ще си ги прехвърляте постоянно?! Rolling Eyes
Но дали 1 или 3 капсулки нека лекарят ти каже!  bouquet

# 237
  • Popovo, Bulgaria
до маатете
Точно така го изписа моя лекар миомакса - на мен и мъжа ми по едно седмично, за две седмици. А свещичката - може да не е подходяща за теб.

# 238
Цяла нощ не съм мигнала усещането беше ужасно! Сега се чудя дали да остана само на Микомакс или да си взема и една свещичка Ломексин?! Какво ще кажете?

# 239
И на мен ми изписаха Микомакс, но не за да се лекувам от гъбички, а за да не ги развия по време на лечението.
Да кажа накратко кво пия:
Значи Стандацилин на 6 часа, Флажил 2 пъти дневно по 2 хапчета+Флажил глобули. Тва всичко за 7 дни.
Микомакса го взимам на 1, 3, 5, 7 ден от лечението, за да не развия гъбички.
Тия всичките ми ги изписаха за супер упорито и обилно течение, което никога не изчезва  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт