Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 147
  • 447
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ами на мен ми се е случвало без сърбеж да си ги имам.От преглед е откривано, че съм с тях.

# 271
ot4aqna_sypruga , много си права. Аз бях в същото положение. Все имах някакво парене, смъдене във влагалището, но резултатите все излизаха чисти - няма гъби, няма бактерии, нищо! Накрая след 1-2г. ходене по мъките някой реши да ме светне, че имало и хламидия и най-важното  Thinking : имало изследване и за нея ! Crossing Arms Направих го аз наскоро и излезе на границата(демек м/у положителен и отрицателен). Лекувах се, сега ще правя контрола да видим как е положението. Искам да те питам, въпреки че това не е точната тема, но тъй като ще имам и други въпроси - за това  Embarassed : Как установи, че си излекувана?
Другият ми въпрос към всички момичета тук е : възможно ли е да имаш гъбички и да нямаш сърбеж ? Naughty Скоро ще правя изследване и на това, но някак ме гложди да знам предварително..  Confused Според доктора ми трябвало да има сърбеж, а аз имам само леко дразнене, особено след избърсване с тоал.хартия ...  Tired А това от своя страна ме навежда на мисълта, че най-вероятно още не съм излекувала хламидията...  newsm45
Здравей!Значи аз имах хламидия преди 2г и след проведено лечение изчаках към 10 дена и отидох да си направя контролни изследвания.Оказа се че"съм излекувана".Иследванията бяха отрицателни.Точно и за това се втурнах да лекувам гъбички след това мислейки че се съм се отървала от хламидии и е ред да излекувам гъбичките.Понеже течението така и неми се махна,а и имам болка в гениталиите.Обаче разбрах че трябва да мине по-дълго време (ПАУЗА след лечение на ХЛАМИДИЯ) и тогава да си правиш контролен тест,защото някои антибиотици действат по-дълго време и под тяхно влияние не са излолирали хламидии?Следиш ли ми мисълта?От днес почвам да ги лекувам отново и този път смятам да изчакам около 40 дена и тогава да си правя контролно иследване и ще накарам и моя съпруг да си направи.Защото знам че при някои хора се изисква по-дълго лечение и примерно ако аз съм се излекувала той може да не е и да ме зарази отново.(може и това да е причина за заблудата ми 1-вия път)Ние винаги се лекуваме заедно.ЗАДЪЛЖИТЕЛО!Но трябва и двамата да правим контролно!!!!!!!!!!А относно гъбичките-Да възможно е да нямаш сърбеш ,а да ги имаш.При всяка жена са различни симптомите:)всеки лекар ще ти го каже.Може и да нямаш никакви симптоми освен течение и пак да имаш:) Затова се прави микробиология,тъй като от преглед не може да се прецени.ПС Може и нищо да ти няма и пак да имаш течение.Прекомерно секретиране на влагалището значи:)По принцип не трябва да изтича,но при 70% (грубо казано)от жените е така.Щом имаш дразнене определено не си излекувана!!!!!!!!!На твоя доктор му кажи да пие една студена вода от мен!Как може той да знае че трябва да имаш сърбеш ,а не дразнене като това е ендивидуално!No coment От такива доктори съм на това положение!

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 22:32 от ot4aqna_sypruga

# 272
Ами на мен ми се е случвало без сърбеж да си ги имам.От преглед е откривано, че съм с тях.
А ти имаше ли бяло течение и какво беше то  Embarassed Аз защото нямам бяло течение, и да имам, е много оскъдно.. И видът му по срамните устни ми наподобява на малки прозрани гранулки или по-скоро парцалчета ...  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 23:25 от РАЛ

# 273
Течението при гъбички прилича на пресечно мляко - седи точно на парцалчета... Вначалото на инфекцията са почти незабележими - много малки, но с напредването става големи и са нещо подобно на извара...

# 274
а мъжа как го лекувате...Преди години лекувах кандида и то с някакви скъпи лекарства,ама сега не се сещам как се казваха и ги пиехме двамата с мъжа ми.От тогава не съм ходила на преглед(все си намирам оправдание,че нямам време)  Embarassed,но понякога чувстсвам дискомфорт и от време на време правя промивки,но нямам сърбежи и парене.Та мисълта ми е като сте решили сами да пеобвате лечение,мъжа какво го правите?

# 275
  • София
А ти имаше ли бяло течение и какво беше то  Embarassed Аз защото нямам бяло течение, и да имам, е много оскъдно.. И видът му по срамните устни ми наподобява на малки прозрани гранулки или по-скоро парцалчета ...  Rolling Eyes

Ами то си почваше с течение без да има някакви парцали и изведнъж и те се появиха,не да е било постепенно.Незнам как точно да ти го опиша  Embarassed

# 276
А мъжете като нямам симптоми в момента, защо трябва да се лекуват  newsm78 То нали при тях нормално не обитават такива гъбоци и след като преминат оплакванията им, значи са излекувани  Rolling Eyes .... Аз такива сметчици си правя Wink

# 277
Те не обитават ама и аз като лекувах кандида,ги пиехме заедно с приятеля ми,защото мъжете само ги пренасяли,но не развивали болеста...лекар ми го каза де да знам newsm78

# 278
...защото мъжете само ги пренасяли,но не развивали болеста...лекар ми го каза де да знам newsm78
Точно така е! Peace

# 279
  • София
А мъжете като нямам симптоми в момента, защо трябва да се лекуват  newsm78 То нали при тях нормално не обитават такива гъбоци и след като преминат оплакванията им, значи са излекувани  Rolling Eyes .... Аз такива сметчици си правя Wink

Напротив,те са носители, при които няма симтоми.Добре е да се лекува и той,за да сте сигурни.

# 280
Оххх, ужас, горкият  Sad Колко хапове е изпил заедно с мене ... Sad Ама хич не му се пие, де. Ако има едно лесно -  няма да ги и изпие  Naughty  Crossing Arms

# 281
  • София
При нас помогна Нистатин,за мазане,не е скъпо.Като се присетеше и се мажеше за всеки случая.

# 282
Сигурно много пъти е задаван въпросът, но нямам време да ровя назад в темите, та въпросът ми е докато кърмя мога ли да лекувам течение? Кое лекарство става и кое не? Ако някой е минал по този път да сподели, че не ми се ходи на лекар.  Cry

# 283
  • Провинция
Сигурно много пъти е задаван въпросът, но нямам време да ровя назад в темите, та въпросът ми е докато кърмя мога ли да лекувам течение? Кое лекарство става и кое не? Ако някой е минал по този път да сподели, че не ми се ходи на лекар.  Cry

Всеки ще ти даде различен съвет предполагам.Моят е да се консултираш най-добре с лекар,колкото и кофти и гадничко да е.Просто каквито и съвети да ти даваме тук,при положение,че кърмиш,вместо да ти помогнем,може без да искаме да ти навредим.Късмет.

# 284
  • София

Всеки ще ти даде различен съвет предполагам.Моят е да се консултираш най-добре с лекар,колкото и кофти и гадничко да е.Просто каквито и съвети да ти даваме тук,при положение,че кърмиш,вместо да ти помогнем,може без да искаме да ти навредим.Късмет.

Напълно съм съгласна.Не рискувай така лесно щом кърмиш.

Общи условия

Активация на акаунт