Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 098
  • 447
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте.Бихте ли ми казали цената на LOMEXIN  и Микомакс.

# 331

Микомакс 150 мг е около 4 и нещо , за ломексина не знам ...

# 332
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте, някой знае ли на какво се дължи обилно воднисто течение. Вчера ми се случи, дали от настинка, не знам. Преди около 2 месеца се лекувах за гъбички.

# 333
Воднистото обикновено се дължи на настинка, ако нещо те е продухал вятъра, особено когато се ходи с гол кръст е почти неизбежно. Но все пак най-добре лекар да прецени  Peace.

# 334
  • София
Здравейте, някой знае ли на какво се дължи обилно воднисто течение. Вчера ми се случи, дали от настинка, не знам. Преди около 2 месеца се лекувах за гъбички.

На мен ми се случва понякога по време на овулация да имам воднисто (прозрачно като вода, без мирис) течение.

# 335
  • sofia
Вчера си купих и стуваше 11лв. и нещо.Микомакс 150 - три броя в блистър.
Казаха ми че е намален от 13 и нещо!

# 336
И аз бях в същото положение преди няколко месеца Tired
Просто е кошмарно. Бяха ми изписали едни антибиотици, но не си спомням как се казваха. 4 броя, в сив блистер.
Преди да си извадиш хапченцето, изглеждат огромни, но като го извадиш от опаковката не е голямо и изглежда като доксициклин (но не е).
И това заедно с клотримазол. Пих ги три дни и гадовете изчезнаха. Ама май и гаджо ги има, защото преди два дни докато правихме секс, презерватива остана в мен и днес не се чувствам много комфортно. Та ще ходя до аптеката и ще се пробвам да обясня как изглеждаха тея хапчета... Дано да успея, защото ще #Crazy
А аз от моята гинеколожка знам, че не било хубаво да се използват интимни гелове, защото тези кото продавали на нашия пазар не били с достатъчна киселинност - или нещо подобно. Аз използвах лактацид и тя ми се скара. Каза, че било най-хубаво да се мия само с водичка, но ако държа да използвам такъв гел да е Д-Р ВОЛФ. Той бил с 4 или 4,5 pH, забравих колко точно. Нямал аромат и не образувал пяна... Не съм го търсила в аптеките в интерес на истината... Вече се мия само с водичка...

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 17:10 от Мариада

# 337
Въпрос ако някой знае, ще бъда благодарна. Лекарката каза, че съм излекувана от кандидата. Но продължавам да пия веднъж месечно флукорик ( едно хапче в края на цикъла) профилактично. Мога ли да правя опити за забременяване в тази ситуация според вас. Тя уж каза, че може, но не беше много убедителна....

# 338
Аз също имах оплаквания от гъбички.Бях се лекувала с Полижинакс, Клотримазол и Гино Дактарин.Най-накрая една позната ми каза да си взема Триклобактер и да си правя промивки с дамски душ.Първата седмица в 250мл. вода слагаш 2 супени лъжици от Триклобактер и го правиш 7 последователни дни.После започваш на седмицата по 2 пъти.Разтвор на 250мл. вода 1 супена лъжица.Забравих да ни кажа, че след всяка промивка, правите още една с чиста вода, за да се отмие препарата.При мен имаше ефект.Течението ми намаля и вече процедурата я правя веднъж седмично.Успех!

# 339
  • София
И аз съм с такива проблеми, вече не знам от колко време. При мен течението стана хронично /поне така си мисля/. Днес ми изписаха Флагил глобули и Тинидазол. Има ли някой представа колко струва Флагила? Тинидазола знам, че е около 3 лв, но за Флагила нямам представа.

# 340
  • София
И аз съм с такива проблеми, вече не знам от колко време. При мен течението стана хронично /поне така си мисля/. Днес ми изписаха Флагил глобули и Тинидазол. Има ли някой представа колко струва Флагила? Тинидазола знам, че е около 3 лв, но за Флагила нямам представа.

Мисля, че Флажил бе към 10-12 лв. Ама справка в аптека си е най-сигурно.

# 341
Знае ли някой дали има Клотримазол за пиене?Че съм се сдобила с едни гъби...  ooooh! Изписаха ми Полижинакс-глобули,а на партньора ми Клотримазол за мазане,обаче при него май няма ефект само от мазането....А моите глобули са на свършване-положението е доста по-добре и не искам пак да се заразя от него!

# 342
Знае ли някой дали има Клотримазол за пиене?Че съм се сдобила с едни гъби...  ooooh! Изписаха ми Полижинакс-глобули,а на партньора ми Клотримазол за мазане,обаче при него май няма ефект само от мазането....А моите глобули са на свършване-положението е доста по-добре и не искам пак да се заразя от него!

# 343
  • Пловдив
penelopi,аз използвам клотримазол вагинални таблети и съм много доволна.Полижинаксът може и да не ти помогне,тъй че не ти пречи да опташ,но незнам дали може да се ползват в твоето състояние.

# 344
Аз съм на контролен преглед след като ми свърши Полижинакса и д-ра ми каза,че ако не съм се изчистила добре ще ми изпише Клотримазол.Но мен повече ме притеснява,че ако съпруга ми не се излекува добре,каквото и да ползвам-след време ще е пак същото!И за това ме интересуваше дали няма нещо подобно на Клотримазола на таблетки-да комбинира мазането с приемане през устата.Аз ще питам и д-ра като отида,но има още няколко дни до тогава,а не искам да губим време!

Общи условия

Активация на акаунт