Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 108
  • 447
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Знае ли някой дали има Клотримазол за пиене?Че съм се сдобила с едни гъби...  ooooh! Изписаха ми Полижинакс-глобули,а на партньора ми Клотримазол за мазане,обаче при него май няма ефект само от мазането....А моите глобули са на свършване-положението е доста по-добре и не искам пак да се заразя от него!

Не съм чувала да има Клотримазол за пиене  newsm78 Как така няма ефект при него? АЗ по принцип съм забелязала, че при нас Клотримазола не действа много, много, по-слаб ли е, не знам... Много доволна съм, вкл. и за мъж ми, от ГиноДактарин крем. Но това кремче само за мъжа ти.
При условие, че си бременна, не ползвай глобули или кремчета без да си се консултирала с лекаря си.

# 346
Знае ли някой дали има Клотримазол за пиене?Че съм се сдобила с едни гъби...  ooooh! Изписаха ми Полижинакс-глобули,а на партньора ми Клотримазол за мазане,обаче при него май няма ефект само от мазането....А моите глобули са на свършване-положението е доста по-добре и не искам пак да се заразя от него!

Не съм чувала да има Клотримазол за пиене  newsm78 Как така няма ефект при него? АЗ по принцип съм забелязала, че при нас Клотримазола не действа много, много, по-слаб ли е, не знам... Много доволна съм, вкл. и за мъж ми, от ГиноДактарин крем. Но това кремче само за мъжа ти.
При условие, че си бременна, не ползвай глобули или кремчета без да си се консултирала с лекаря си.
Благодаря ти!
Разбира се-винаги се консултирам с лекаря си!Особено в момента-нищо на своя глава!!!

# 347
Няма да му мине само с мазане. Трябва да пие и таблетки. Доста ефикасни са таблетки като Nizoral, Fluconazol(fungolon,mycosyst) и Orungal.

# 348
  • Варна
Здравейте!
Искам да ви попитам спазвате ли някаква безвъглехидратна диета наред с лечението, което прилагате?
Гинеколожката ми каза да огранича въглехидратите, но колко да ги огранича  newsm78? Изобщо ли да ги спра? В чуденка съм   Rolling Eyes.

# 349
Флажил-а е около 6/7 лв. Simple Smile ама хапчетата са мнооого гадни.Поне на мен ми се отразиха много зле. Повръщане, гадене...последните 2 дена лежах на легло.

# 350
  • София
Здравейте!
Искам да ви попитам спазвате ли някаква безвъглехидратна диета наред с лечението, което прилагате?
Гинеколожката ми каза да огранича въглехидратите, но колко да ги огранича  newsm78? Изобщо ли да ги спра? В чуденка съм   Rolling Eyes.

И на мен са ми казвали да огранича сладкото като се лекувам.

# 351
  • Варна
Добре де, ограничаваш, но колко?
Тя ми каза да огранича въглехидрати (сладко), но въглехидратите не са само в сладкото  Tired.
Аз сладко и без това не ям много, но какво значи малко?!

# 352
  • София
Добре де, ограничаваш, но колко?
Тя ми каза да огранича въглехидрати (сладко), но въглехидратите не са само в сладкото  Tired.
Аз сладко и без това не ям много, но какво значи малко?!

Ох, не знам. Аз доколкото разбрах тогава тя имаше предвид точно сладкото, а не въглехидратни храни като картофи и ориз, например. Ама аз не че много се ограничавах, де.

Ако искаш се опитай за седмица-две, доакто се лекуваш, да избягваш въглехидратни храни от всякакъв вид. Ама не мисля, че е много фатално ако примерно веднъж ядеш ориз или картофи.

# 353
  • Варна
Благодаря!  bouquet

# 354
Здравейте,момичета  bouquetДнес разглеждах една книга,казва се Медолечение.Там попаднах на една рецепта: Вземете 3-процентен спиртен разтвор на прополис,навлажтете с него един тампон и го вкарайте във влагалището,предварително почистено от секрети.След 10-12 часа извадете тампона.Лечението е благоприятно при  ерозии на шийката на матката,гъбични,бактериални и трихомонадни възпаления на влагалището и резултатите от него са по-добриотколкото при използването на други медикаменти.
Пробвала ли е някоя от вас и има ли действително ефект?Аз съм голям фен на прополиса и изобщо на пчелните продукти,имала съм невероятни резултати в борбата с една алергия ,но дали във влагалището няма мн да щипе или да изгаря.

# 355
  • София
Честно казано, на мен това ми изглежда странно. А и не бих се осмелила да го пробвам, въпреки че е възможно да има наистина ефект. Като се сетя как веднъж реших да си оправям храмата с мед и каква неистова болка беше  Shocked

# 356
"Вземете 3-процентен спиртен разтвор на прополис...", аз за първи път чувам такова нещо.  newsm78 Някой знае ли нещо повече за него?

# 357
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте,момичета  bouquetДнес разглеждах една книга,казва се Медолечение.Там попаднах на една рецепта: Вземете 3-процентен спиртен разтвор на прополис,навлажтете с него един тампон и го вкарайте във влагалището,предварително почистено от секрети.След 10-12 часа извадете тампона.Лечението е благоприятно при  ерозии на шийката на матката,гъбични,бактериални и трихомонадни възпаления на влагалището и резултатите от него са по-добриотколкото при използването на други медикаменти.
Пробвала ли е някоя от вас и има ли действително ефект?Аз съм голям фен на прополиса и изобщо на пчелните продукти,имала съм невероятни резултати в борбата с една алергия ,но дали във влагалището няма мн да щипе или да изгаря.
Аз също съм фен на прополиса, но ми се струва по - добрия вариант да бъде маслен или воден извлек на прополис. Спирта мисля ще пари.Чувала съм, за тампони, напоени с мед да се поставят във влагалището.

# 358
  • София
Според мен е по добре да не експериментираш ,особено със спирт  Peace.

# 359
да, малко е странно да си слагаш там спирт... А още повече, че влагалището е лигавица и е много нежно...

Общи условия

Активация на акаунт