Холандска Тема - 18 в декемврийско настроение

• 21 317
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!
Илче, да се стягаме за догодина.  Grinning
Миленски, изкарахме весело, но въпреки това чакам майка ми с нетърпение за да излезнем навън сами с мъжа ми. Тогава пък сигурно ще му мрънкам да се прибираме, че ми е мъчно за Софи 9обикновенно така правя).   Crazy
Мъжа ми пък тази година немската част от фирмата ги поканили да празнуват заедно и познайте дали са помислили за половинките  Crossing Arms .По тоя повод и мъжа ми пропусна партито. Обаче, сега пък има парти за годишнина от основаване на фирмата, но слава богу не се изисква официално облекло  Mr. Green
Ох Стерче, звучи много красиво, чак и на мен ми се прииска. За романтичен уикенд, може да гледаш офертите на weekendjeweg.nl  и подразделенията му.Ние където и да ходим, все от там си резервираме. За свети Валентин ли търсиш или имате друг специален повод  Sunglasses
Калина, честито бебче.Да ти е живо и здраво!
Моята дъщеря първия 1 1/2 месец акаше целодневно, но  след това почна 1 път на седмица. Беше само на кърма и затова казаха, че не е обезпокоително и било нормално, кърментие бебета  да не акат всеки ден. Аз също не забелязвах да изпитва дискомфорт. Като захраних, започна да се изхожда всеки ден.  Тъй, че ако кърмиш е ОК, ако е на АМ, сигурно може да даваш специални млека за запек или да го смениш (не съм много запозната, но съм виждала да продават) . Ако кърмиш може да ядеш повечко киви, предадено чрез кърмата действа разхлабващо на бебето. Може да разгледаш и подфорумите Кърмене /Хранене с АМ, там ще намериш доста информация.
Звездич, дръж се на финала щом идва мама  Hug

# 166
sterje - http://www.weekendjeweg.nl/hotel/golden_tulip_jan_van_scorel/

Много бяхме доволни преди две години. Хотелчето е точо до гора, после са дюни, а след това е морето, много спокойно местенце Simple Smile.

Иначе на Bildenberg хотелите не са лоши, има един с закуска с шампанско, мисля че е кым Veluwe.

# 167
Калина - подкрепям Мопи выв сыветите. Ако е смао ан кырма няколко дни без да ака, ако не показва дискомфорт са напылно ОК. Ако е обаче на адаптирано мляко или и даваш сок или пюре, трябва да ака по-начестичко. Пробвай да пиеш чай от копыр ( Венкел тее). По принцип се казва, че се пие по 2 чаши на ден, но според мен за да има ражлабващ ефект бих пила малко повече. Чрез кырмата действа разхлабващо - мисля че до 24 часа ако има ефект трябва да се прояви.

# 168
sorry грешка Sad не се получава да го изтрия това съобщение

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 13:32 от Илче

# 169
  • Eemnes, NL
Мопи, Илче - Благодаря ви. Илче хотела ми хареса , но за датат която аз искам нямат места. Повода е - 7години брак. Embarassed Flutter
Иначе разглеждах и за Белгия:
http://www.weekendjeweg.nl/hotel/apollo_arthotel_brugge/?mf=02&df=8&rev=
Въобще избора им е много голям. Simple Smile

# 170
Ами не сме на кърма, а на изкуствено хранене.
Иначе благодаря на всички за съветите
Картинка: пощата ти е пълна и не мога да ти отоворя на съобщението

# 171
  • NL
Калина  за запек мога да ти кажа какво ми казаха днес от консултацията.Първо се опитай да смениш АМ поне за две хранения и гимнастика с краката,масажи на коремчето и  една точка долу има на стъпалото,която отговаря за перисталтиката и там масаж.Ние имаме същият проблем само където Ариена не ака по 5 дни.Досега бях спокойна,че от кърмата можело и повече време но от седмица минавам на АМ и вчера акането беше съпроводено с неистови болки.Явно запек и я мъчи страшно.Днес на консултацията ми казаха тези неща за масажа,аз пък на своя глава купих днес пак Нутрилон но Омнео против запек и колики.Сега чакам да видим дали ще даде резултат.За масажа ходи до консултацията да ти покажат как да разтриваш.Успех и кажи после дали се е оправил Александър.Мисля така се казваше синът ти Thinking.

# 172
И при Алекс Нутрилон Омнео реши проблема с акането като бе6е на 2-3 месеца. Ина4е нито масаж на корема, нито гимнастика с карката помага6е, само ако му помогна с термометър4е, тогава става6е работата. А и от другите АМ (пак Нутрилох ама стандартен и на МИлупа) се обрива6е цялото му лице Sad

# 173
  • NL
kariluis ако се използва много термометъра му стават лениви червата и не е за препоръчване редовно да се прави този трик.Така поне съм чела.
Ох,за омнеото дано и на нас ни подейства.ще кажа после.

# 174
И при Алекс Нутрилон Омнео реши проблема с акането

И при нас.

# 175
Kalina - На мен лекарят преди време беше споменал , че има сиропче на базата на глюкоза, което се дава и ан бебета сыс запек. Не е лекарство, понеже имало смао естествени неща, но може би е все пак с рецепта. Защо не попиташ в аптеката дали имат нещо такова, илис е обади на лекарят по телефона и или той или асистентката могат да дадат идея.

# 176
Да и на нас ни казаха, че това с термометъра трябва да го спрем, червата ставали лениви. ПРи нас амасажът не помага... Царевичното олио в млякото помага, ама пак тогава го хбаща диярията.
Милика: Александър се казва синът ми, радвам се, че си запомнила:)))). Пиши дали смяната на АМ на теб ти е помогнала. Надявам се, а иначе може да пробваш с това олио - 2 супени лъжички в млякото на ден, може при вас да помогне по-добре, при нас разхлабващото действие идва в малко повечко:)

# 177
Kalina - На мен лекарят преди време беше споменал , че има сиропче на базата на глюкоза, което се дава и ан бебета сыс запек.
Duphalac - без рецепта е. на нас ни го дадоха (за Дани), защото от коликите много се пънеше, иначе си акаше добре. помогна му наистина. то е наистина безвредно, само vezel-и

# 178
Добро утро!
Не мога да се въздържа да не изпея песничката от рекламата Mr. Green Дуфалак, дуфалак, вчера аках, днеска пак!
Сара, как сте с момчетата? На Томас лентичката пак показва, че е на 1 месец, та явно не съм честитила правилно първата месечинка  Embarassed .
Калина, не че разбирам, но защо не намалиш олиото на  1/2 лъжичка, може би тогава няма да е толкова рядко изхождането.А и не е ли много за малко бебенце, да поема ежедневно допълнително толкова мазнини?  newsm78
Ira Talis [YES] , вчера гледах, че Софи има подобна играчка възглвничка като на твоя син (дето тръсеше) само, че куче (или поне на такова прилича).Подарък и е от Рабобанк.Видях, че на етикета пише Jurjen de Vries, Leeuwarden. Имат онлайн магазин. До колкото си спомням, вашата играчка и тя беше закупена някъде из Фрисланд или бъркам  newsm78 .
Да се похваля, Софи има 2 нови зъба  .Пак изпуснах кога са се появили  Embarassed Сега има горе 4, долу 2 .

# 179
добро утро от нас- мама е тук! Party Party

пътя е минал горе-долу добре.... понеже е била с малко повечко килца и част от багажа за куфара е трябвало да го вземе като ръчен, поради което на унгарската граница са взели ракията( за една приятелка) и моята лютеница #Cussing out   Rolling Eyes
но за сметка на това на мъжО дадоха служебна кола за една вечер... кееееееф.. кой каза, че Рено били лоши коли? Crazy Mr. Green.. супер нова на 3000км кола Party Party Party

Ерик вече посвикна с баба си...така, че скоро мама му ще е по свободна Crazy

SaraJK
стискам днес палци - нали ще споделиш ако имаш възможност какво са казали? Hug Hug Hug

моя беше запечен веднъж по време на кърмене 6 дена ...ама от само себе си се оправи и като почнахме захранването 5 дена ама карфиола го оправи на бърза ръка... и сега сме почти редовни  Party Party

Ira Talis [YES]

иииииИИИииИии докато те разгадая кой си  Whistling Hug- що така с нов ник? newsm78

Milika
 в Бг доколкото знам първо сменят Ам-то и после други методи ползват Thinking

Общи условия

Активация на акаунт