Кое е най-странното име на дете което сте чували?- 5

• 26 279
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
 Чух за жена на име Марулка Сланинкова.

# 196
Смарагди, шефката ми гъркиня,на галено и викат Маро с ударение на о

# 197
Най-странното име, което съм чувала е Прокоб на един мой съученик от другата паралелка. Тогава бях ученичка и учителката по руски език не разбрала, че това е име, попитала учениците: "Что токое Прокоб" Grinning

# 198
  • York
Мои познати си кръстиха детето Сантяго Великов  Shocked

# 199
Чух за жена на име Марулка Сланинкова.
Дано да изглежда по-добре от моята позната с име Жулиета и с вид на Марулка Сланинкова

# 200
  • тъгата в мен
ПЛУМКА

# 201
# 202
Портокал Мандаринов,Грудка и Запрян

# 203
Вергил, Щерияна и Фикия все съседи от Сандански!

# 204
моя син се казва Юлиано  Flutter сьчетание е от имената на двете баби  Laughing Юлия и Анолия  Peace

е кой са тези сьседки не ги знам  Thinking  felicia ?
живяла сьм пове4е от 10 години там,но за пьрви пьт ги чувам  Laughing

# 205
  • на село
 Познавам жена,която се казва Пагонка.

# 206
# 207
моя син се казва Юлиано  Flutter сьчетание е от имената на двете баби  Laughing Юлия и Анолия  Peace

е кой са тези сьседки не ги знам  Thinking  felicia ?
живяла сьм пове4е от 10 години там,но за пьрви пьт ги чувам  Laughing
А аз цели 20г. на  бул.Дим.Благоев 27

# 208
  • Няма такава държава!
аз да добявя,баба ми се казва Милка.Директорът ни в основното училище беше с фамилия Ташев(беше ни много смешно на хлапетата) Laughingедната ми братовчедка се казва Пламенна с ударение на "а",но ми харесва това име. Peace

А какво и е странното на Милка? А?

# 209
  • Няма такава държава!
Тъщата на брат ми се казва Веселеонора newsm78 А когато раждах сина си АЗ реших да се казва Денис Красимир Петров- не е кръстен на никого и свекърва ми толкова много фуча че не дойдоха да го видят нито пък на кръщенето дойдоха-името ли е толкова важно или че детето е живо и здраво? 

Малко офф-топик: и при нас стана така, но големият проблем не беше в името - Вероника - а в това, че не е на свекърва ми - Свилена. Та, не е важно името, важно е да на свекъра/свекървата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт