Кое е най-странното име на дете което сте чували?- 5

• 26 297
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • о`майна лунна нощ е
Ирис-Клаудия, Фрея, Галатея - познавам ги лично.

# 136
Баба ми се казва6е Бърза,имам братов4ед които се казва Крали-на дядо ми,и едно сладко мом4енце сасед4е-Зино ooooh!

# 137
Е днес цял ден ми набиват, от телевизията в главата, името на някакъв си крадлив директор на нещо си, който се казва Христозко Вретенаров отгоре на всичкото! hahaha hahaha hahaha

# 138
  • bulgaria
прапрапрабаба ми- Дърта Grinning

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 00:01 от mama82

# 139
Братовчед ми-Сивелин

# 140
Ми щом е пра-баба, дърта ще да е Mr. Green  Joy

# 141
Ми щом е пра-баба, дърта ще да е Mr. Green  Joy

smile3532

# 142
На село има едно детенце- Нейк - на дядо му Нейко, ма по-фйешън Mr. Green
А за Сгуро, просто нямам думи, това е гавра с детенцето, а , да , едно дете го кръстиха Обрейко- познайте на кого?

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 09:53 от Пираня

# 143
... едно дете го кръстиха Обрейко- познайте на кого?

На дяда ви Обрейко от "Под игото"?

# 144
Докато работех в едно частно радио се срещах с най-различни хора, някой от тях с доста странни имена. Връх в класацията ми държат следните имена: Любка Тъпанарова (възможно е да идва от тъпан или знам ли и а аз) и г-н Пърделников. На този вече нямам идея дядо му какъв трябва да е бил Simple Smile На всичко отгоре заемаше някъв важен пост.
Иначе относно кръщаването, когато родих сина си исках да не го кръщаваме на никой. С мъжа ми решихме че ще се казва Даниел. Шока за свекър ми и свекърва ми беше толкова голям, че решиха да ме погнат от далече в типичен техен "дипломатичен"стил: "Ами представяш ли си един ден детето на детето ти презимето му ще бъде Даниелов - много е грозно, помисли по този въпрос". Да ми е жив и здрав Даниел Simple Smile

# 145
Иначе относно кръщаването, когато родих сина си исках да не го кръщаваме на никой. С мъжа ми решихме че ще се казва Даниел. Шока за свекър ми и свекърва ми беше толкова голям, че решиха да ме погнат от далече в типичен техен "дипломатичен"стил: "Ами представяш ли си един ден детето на детето ти презимето му ще бъде Даниелов - много е грозно, помисли по този въпрос". Да ми е жив и здрав Даниел Simple Smile
Да ти е жив и здрав! И моите внученца ще са МАриови, ама нъцки на всички, които се опитаха да мрънкат за имена! Mr. Green

# 146
Да ти е жив и здрав! И моите внученца ще са МАриови, ама нъцки на всички, които се опитаха да мрънкат за имена! Mr. Green
зАЩО  да са Мариови?В такъв случай се записват Марио.
Познавам деца с презиме Милен, Слав.. не е задължително да завършва на -ов/а.

# 147
На какво ли не се начетох вече...нищо не ме учудва и шашка-звучат ми  Peaceнормално Peace
...на фона на това ,което тепърва ще се измисля.Да са живи и здрави всички и да се запомнят с нещо друго освен с имената си  Hug

# 148
 Момиченце с име Диляра и момченце с име Тибет познавам.

# 149
Диляра пък откъде ще да е дошло? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт