Режим на Пиер Дюкан - 53 част

• 26 923
  • 600
  •   1
Отговори
# 585
Един полъх от Куба за добро настроение в съботния ден за всички ви, милички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=PRI8RDfgkqc&feature=related

# 586
Добро утро и от мен.
 Момичета, толкова огдавна не съм влизала във форума, че даже незнам какво да напиша.
Май ще се върна още назад да ви чета   bouquet

# 587
Дано утре ги няма ...  Sad

# 588
Благодаря Сън,много си хубава! newsm51

# 589
  • София
Дано, Пуки!
Жужито, кажи как се справяш с режима! Може и снимчица да ни пуснеш!

# 590
Благодаря, Теичка!   love001
Жужи, радвам се да те видя!  Hug

# 591
Здравей кри нямам снимчица, но се справям добре, вече съм 78,500 но много време задържах по здравословни причини. И  затова не съм и влизала във форума от срам , че задържам.
Благодаря сън и аз се радвам че ви виждам

# 592
 Hug Hug Hug много ми беше трудно без вас, но се справих някак

# 593
Момичета извинете ме за една манджа време, че довечера съм на банкет и трябва да оставя нещо за ядене на мойте мъже. пак ще се върна

# 594
Здравейте момичета все още не се предавам , макар че много неща ми се хапват . На 17 - и ден от диетата съм от 96 на 84 .Нещо от 2 дни кантарът не е помръднал , но не се отчайвам . Всеки ден си ви чета и се надъхвам хубаво , че ви има , че досега да съм изяла порция пържени картофки .
До лятото се надявам да си възвърна килограмите , но много ме е страх да висна защото отидох да раждам 100 иииии .......... кг .
Все не намирам време за упражнения с малкия . Пък ако висна ще висна какво да се прави малко съм млада ама ще си тегля от своята си глава и КОРЕМ .

# 595
Усмихнат ден от  мен!  bouquetОтивам на кафе с приятелки   love001

# 596
  • София
Тея, от кантара е било!
Зуза! Какво ти отчайване!!! За 17 дни си свалила 12 кг и не си доволна??? Пък и скоростното сваляне на кг не е полезно! А с Дюкан имаш тоз късмет, че не се увисва като при другите диети.  Peace

# 597
  • Нощем на луната, денем при цветята
Момичета, сега си направих измерване в сантиметри и се оказа, че от м.февруари /от тогава имам началните сантиметри, защото като започнах Дюки забравих да се измеря/ до сега съм свалила 14кг. и общо 66,5 сантиметра от обиколки. Не е зле, а???   newsm44 newsm44 newsm44

# 598

Зуза! Какво ти отчайване!!! За 17 дни си свалила 12 кг и не си доволна??? Пък и скоростното сваляне на кг не е полезно! А с Дюкан имаш тоз късмет, че не се увисва като при другите диети.  Peace

Не се отчайвам , просто понякога ми се хапва адскии много нещо по - различно , както и на всички други предполагам .

# 599
Зуза, резултатът ти е зашеметяващ!  smile3501
Куини, браво!  smile3501Сантиметрите в минус са потресаващи!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт