КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС II

• 66 905
  • 369
  •   1
Отговори
# 315
Неусетно ли?  newsm62 И по- невидимо???  newsm62

Неусетно и видимо тук ще гърми и трещи от...кукувици  newsm57  newsm62 newsm62 newsm62

# 316
За съжаление при мене нито е неусетно, нито е невидимо #Crazy

Какво ли щях да правя, ако Ви намаше

А и днес съм на родителска среща и като се сещате кой ще води срещата...  ooooh!

# 317
Галче,
Каква е тази конспирация. Чак сега схващам, че Мимоза Глухарчева си ти?! newsm78
Даже сутринта се чудих и мислех, че си имаме ново майче във форума

# 318
Галче,
Каква е тази конспирация. Чак сега схващам, че Мимоза Глухарчева си ти?! newsm78
Даже сутринта се чудих и мислех, че си имаме ново майче във форума

Аха Grinning
Нещо ме перна съчмата снощи Rolling Eyes
Изтрещяла съм от всякъде заради Петър.

# 319
Мравче,
къде се изгуби ти? Виждам, че от време на време ни следиш, но не се включваш на последък.

Сетих се още нещо за АК:
На въпроса - Кога се очаква да бъдат готови резултатите от изпита
Зам. Директорката отговори - "Надяваме се да сме готови с резултатите след края на пролетната ваканция"

# 320
  • София
Ей, Роска! Благодаря ти за вниманието!   bouquet
Чета ви и ви се чудя на акъла какви сметки си правите  Laughing Казах ви преди време да мислите САМО какво да е 1-то ви желание в списъка с училища - децата ще изкарат отлични оценки и тогава ще ви гледам сеира като се затюхкате какво "аджеба" най-силно сте желали  Joy
От опит знам какви люти дебати се разгоряха - мъжката част гласува за СМГ, аз (но с 2-но влияние ) за Немската...и така цяла неделя  newsm78
Пращате ли ги на пробни изпити в СМГ? Препоръчвам ви, много показателни са!

# 321
А бе я ни остави да си треперим.  Crossing Arms
Ти какво си мислиш - че ако имаш още едно и му предстои да кандидатства няма да се шашкаш ли? smile3511
Два пъти повече ще трепериш, защото има опция "нещо да се обърка".
Тогава идва и сравнението с успеха на по-голямото.
А пък тези, дето им е за първи път няма начин да не се тревожат - това не е кандидатстудентски изпит, няма повече възможности.
Дай Боже, да си права и да си мислим "Защо ли лудяхме?"
Запази си правото за "Аз нали ви казвах" - много е сладко и ми се иска да го чуя.  smile3503  newsm62

# 322
Намерих файловете от миналата година, но гледам cool_witch вече е дала информацията!    newsm53
В интерес на истината обаче, аз се ориентирах по баловете от минали години. Разликите в минималните балове за дадено училище не са съществени и определено са ориентир къде евентуално ще приемат детето. Оттам нататък следва подредбата по желания - което за мен беше най-трудно - красавицата питаше :"Е, какво решихте ли къде ще уча?"  Joy

# 323
Майчета, огромно благодаря за разясненията   и за таблиците:bouquet:  bouquet  bouquet  bouquet

# 324
Здравейте, дочух, че следващия месец ще има някакво национално състезание, но искам малко повече информация къде и кога ще е ако знаете нещо... Мисля, че ще е към 16 -  17 февруари

# 325
  • у дома
Миналата година първия кръг май беше по училища-децата ,които изкараха над 70т от 100т възможни се класирваха за следващия кръг и така нататък...
Виж това  http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … nia_bel-2008.pdf;
и това
2. Национално състезание – Тест по математика за 7 клас (общински, областен
и национален кръг):
• Формата на проверка на знанията и уменията е тест, който включва 50
(петдесет) задачи. Част от задачите са с четири избираеми отговора, от които само един
е верният, а другата част от задачите (до 10 броя) са с кратък свободен отговор. За
общинския и областния кръг изпълнението на теста може да бъде на хартиен носител
или на компютър според организацията, създадена в региона. За националния кръг
изпълнението на теста е на компютър.
• Времето за работа на учениците по време на всеки от кръговете е 150
минути (два и половина астрономически часа).
• Задачите се формулират от учебното съдържание, заложено в утвърдената
учебно-изпитна програма по Наредба № 11.
• За общинския кръг на състезанието задачите се изготвят от експертите по
математика в РИО, а за областния и за националния кръг – от Националната комисия.
Заедно с темите и задачите за областния и националния кръг Националната комисия
определя точките по всяка задача.
• Проверяването и оценяването за общинския и областния кръг се организира
и провежда от експертите по математика в РИО, а за националния кръг – от
Националната комисия. Всеки верен отговор се оценява с 1, 2 или 3 точки.
Максималният брой точки е 100.
• На общинския и на областния кръг класирането е по низходящ ред
според броя на получените точки. До областния и националния кръг се допускат
ученици, получили от 75 до 100 точки. В срок не по-късно от 7 работни дни от
провеждането на областния кръг Областните комисии представят в МОН протоколи за
резултатите на учениците, предложени за участие в националния кръг. Националната
комисия класира за участие в националния кръг първите 50 ученици в зависимост от
получените точки на областния кръг (при равен брой точки се класират всички ученици
със съответния брой точки).
• Националната комисия определя учениците, заели първо, второ и трето
място на националния кръг съобразно получените резултати.
• Контролът по провеждането на общинския кръг се осъществява от
експертите по математика в РИО, контролът по провеждането на областния кръг се
осъществява от началника на РИО и от експертите по математика в РИО, а
координирането и контролът на дейностите по провеждането на националния кръг се
осъществява от експерта по математика в МОН.

# 326
  • у дома
Забравих да напиша,че информацията е от сайта на Министерството на образованието и културата.

# 327
  • гр.София
Доколкото разбирам това е нещо като пробен изпит. И май оценката на най-добре представилия се , се зачита за изпит  /поне така ми се върти в главата от миналата година/. Хубаво е да си изпробваме силите и да си сверим часовниците. В никакъв случай няма да е излишно.

# 328
Наистина е хубаво да си сверим часовниците и децата да отидат на пробните изпити, но със сигурност мога да кажа, че миналата година НЕ са се зачитали оценките от пробните изпити, независимо колко е изкарало детето. Първенецът от националния кръг получи лаптоп, но не и привилегия да му се зачете оценката за националния изпит. На моя колежка детето беше сред първите 10 на националния кръг от пробните изпити, мисля, че го наградиха с MP3.
За сметка на това успехите му от олимпиадата по химия, му бяха гарантирали предварителен прием в НПМГ. Детето си имаше други амбиции и с тези знания, разбира се , че ги постигна

# 329
Майчета,
Да не сте сърдити? Thinking

Неочаквано за мен, от родителската среща съм заредена само с положителни емоции ,  newsm44   newsm68

ама не смея да говоря   smile3505– по важен в крайна сметка е окончателният резултат, който ще дадат изпитите.
Малко неприятната новина беше, че ни вдигат таксите, ooooh! ама то се очакваше.

Някой да знае кога е олимпиадата по химия и от колко да колко часа е? Вчера ми изтресоха, че задължително трябвало да ходим, та ще видим как ще стане

Общи условия

Активация на акаунт