Отговори
# 135
  • Бургас
Честити бебоци на Магинти, Нели и Калинуча! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!

Успех и леко раждане на Миглена Панева!

Добре дошли отново на Жайгарова и Фифелота!

# 136
Честита щерка на Нели!
Честит момък на Калинуча!
Да са ви живи и здрави сладурите и нека ви направят много щастливи!   bouquet

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за утре на Миглена!
Дано и при Бабчето нещата се развият така, както тя иска  fingerscrossed
Добре дошли отново на Жайгарова и Фифелота! Да нацелувате бебоците от нас.  Hug 

# 137
Да са честити всички бебета, да радват мама и татко!!! Hug
Аз днес цял ден съм пред компа, но не стигнах до форума....Ей сег аще разгледам и бебоците че всеки ден има нови и нови:-)
Колкое хубаво така Peace
Дайте телефон на бабчето наистина (ако трябва на лични) че да и се обадим и да я видим.
Аз понед. ще бъда в Тина Киркова за иследвания, но мога да се класирам да я видя и съботно неделно.За тортичкат ав петък към 12.30 ако не ми мине котка път съм там Peace
Лека вечер!

# 138
ей момичета вие с тези торти направо сладкарница открийте  Grinning аз вчера реших от лакомия да направя паниран  кашкавал и за пръв път от години ядох пържено - резултата такива киселини имах вечерта, а и днес че направо  Sick досега нямах такова чудо като киселини, ето от какво ставали.

честито бебче на калинуча пак ще ходя да зяпам има ли нови снимки в албумчето.
 сега се сетих за баба тонка че е била секцио, ама мога ли да запомня всички ви. ако роди нормално ще е супер. на мен ми отказаха категорично. 20 пъти питах вече станах досадна в болницата сигурно, ама какво да правя като исках да избегна секциото.
лека вечер на всички ви и не яжте пържено  Peace

# 139
Честито бебче на Калинуча

# 140
  • София
Честито бебче на Калинуча! Да е жив и здрав малкия Максим и да носи само радост на мама и тати!  bouquet
Успех утре на Миглена!  Hug

# 141
Честито на Нели, Магинти и Калинуча! Да са им много здрави бебчетата!   bouquet
Клер, направо си като една кръстница- вълшебница с твоите пожелания. Всеки път им се радвам  Heart Eyes

# 142
  • София
Честит бебок на Калинуча и от мен!   bouquet

# 143
Привет и от мен , аз още съм си на линия с бременните и чакащите.
Честити ни нови бебенца да са живи и здравички всички и много добрички .Няма да ги изброявам , за да не проусна някой , само ще кажа , че много се радвам и вълнувам със всяка новина за ново беборанче.

Аз вече съм на ръба на нервна криза от това чакане и от няколко поредни фалшиви тревоги през изминалите дни .Особено през уикенда всяка вечер бяхме в пълна бойна готовност за тръгване към болницата , но взимайки си душ внезапно болки и контракции изчезваха и всичко се успокояваше и така на няколко пъти. Корема ми преди няколко вечери беше толкова паднал , че буквално ми стигаше до коленете , толкова неестествено висеше  , а на сутринта пак си беше високо (явно малкото човече е размислило и се е върнало да почака още малко Mr. Green)
Сега поне ми е малко по-спокойно , защото майка е при мен, но скъпия пак го няма , а аз предпочитам той да е около мен в този момент
Шанталче и аз съм като теб пред голяма дилема .Цяла бременност знаех , че ще родя секцио и ми беше спокойно , а сега от 2 седмици насам , доки ме агитира да пробваме нормално раждане.То добре ама аз като съм с друга нагласа и малко ми е притеснено и объркано . В крайна сметка , за момента взех решение все пак да остане секцио и в понеделнк трябва да му го съобщя окончателно (ако до тогава не размисля или не родя)
Сега ще се върна малко назад в темата да се подсетя какво още имах да кажа и пак ще пиша

p.p. Лелеее ама ние сме останали самички в отчетни септември-декември

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 02:17 от maxi_

# 144
Честито на всички мами да са им живи и здрави дечицата! Вече станаха толкова много  Hug Hug Hug
И късмет на всички още чакащи!  bouquet

# 145
Добро утро от мен. Честито бебче на Калинуча.

Днес съм на доктор, да видим какво ще каже. Нещо са ме хванали нервите и мързела - което хич не е добре. Направо не се понасям такава смотана.

Да не говорим колко се ядосвам на бъдещия батко. Имам чуството, че ще го психясам докато се роди бебето. А пък той добро дете, само дето е такъв заплес, че ..... думи нямам. И само знае А-У и да се мята като нинджа. Направо ужас.
Ама стига съм се оплаквала.

Отивам да спретна кафенце за любимия и нещо за закуска. Приятен ден на всички.

За нуждаещите се - ще стискам палци.

# 146
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЪКРОВИЩАТА НА ИВЕТО И ВЕНЧО!
ПРАЗНУВАЙТЕ, БЪДЕТЕ ЗАКРИЛЯНИ ОТ СВЕТИ НИКОЛА, И МНОГО УСПЕХИ ДА ВИ СЪПЪТСТВАТ В ЖИВОТА!

# 147
Добро утро и честит празник на всички именници и празнуващи днес

Ох , момичета тук сега е 12:00 часа и аз преди 10-тина минути се събудих от силни болки в кръста и немога да заспя. Сега обикалям из нас и се чудя какво да правя , а ме е страх и да си легна . И корем си ме стяга от времем на време и незнам вече внушавам ли си или наистина ме боли .Ще полудеяяяяяяяяяяяяяяя #Cussing out
Мрън мрън оплаках се ,сега ще звъна и на моя да му се оплача и на него и май ще пробвам пак да лягам .

# 148
  • София
Честит имен ден на всички именници и на малките бебочета също! Нека ангел-пазител ви закриля! Hug

А пък мъжо имал професионален празник, а аз забравих сутринта ooooh! Нищо, после по тИлИфона. Днес е и ден на банкера. Не че ми е банкер де Mr. Green ама работи в банка. И, понеже , всяка година много хубаво празненство им правят шефовете моят все мислеше как ли ще го празнува, нали термина ми беше на 8.12  Laughing Те къде ли не ги извозваха - и Велинград, и Раднево, и други хубави места. Ама тази година се оляха като за последно, щот' от догодина само  в София ще е - чак на Златните ги мъкнат Shocked То бива , бива ентусиазъм, ама чак толкова...Та моят е спокоен сега, че от догодина ще може да се включва - хем е в София, хем не е на рожден ден на Филип. Ето такива неща ни тревожат нас. Mr. Green

# 149
  • София
Добро утро и от мен!!! Честито на всички Нинки, Николинки и Николчовци.   bouquet Да са ни живи и здрави и много да ни радват Hug
Ние днес сме с два именяци и ще правим едни гостита ...........страшна работа. Добре, че свекито е наблизо - та ще правим купона в тях.
Направо умирам за кафенце - не сме спали почти цяла нощ - то баха колики ...

Общи условия

Активация на акаунт