Отговори
# 150
Честит имен ден на всички именници и въобще всички празнуващи.

Вчера и мен ме боля кръста,а моя само доволно се хили и вика:"Кво ся,ако излезе на Никулден,директно го кръщаваш Николай(като него) Mr. Green.
Да да,ще му се Crazy,бебчо си затрая и днес съм нов човек.

Макси,не се стряскай,най-много да родиш,а пък и вече му е време(оф,колко ми е лесно така да приказвам,ама и аз вчера проверих в чантата да не липсва нещо и ходих да се къпя)

# 151
Честит празник на всички именници! Да им се слави името!   bouquet
Никола на Венчо  Hug Юлина-Никол на Ива  Hug Нина на Катюша  Hug   

Успех и стиснати палци на мамите, които днес ще посрещнат своите малки слънца.
Мама Яни, имаш си много сладко джудженце до елхата.  Hug

# 152
Добро утро  Simple Smile
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА НА ВЕНЧО И ИВЕТО !!!

# 153
  • Бургас
Честит имен ден на малки и големи именници и на всички, които празнуват Никулден!

Поздравям и всички бургазлии по случай празника на нашия град!

# 154
Мама Яни, имаш си много сладко джудженце до елхата.  Hug
О да,така е,благодаря  bouquet!

# 155
Честито бебче на мама Калинуча!!! Много да радва мама и тати!!!
Добре дошла на Фифелота!!! Как е бебешона, слушка ли??
И накрая да поздравя всички именници с празника!!! Наздраве!!!

# 156
ЧЕСТИТО НА НЕЛИ ПЕХЛИВАНОВА И НА КАЛИНУЧА! МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ НА ПОРАСНАЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!
Амадис, ти вчера ме разби с това вадене  на бебчо на 11 и цяла вечер го мислих, защото термините ни са един до друг. То не останало, ама сигурно така трябва. Силно вярвам, че всичко ще бъде наред. Аз заради противоречивите мнения на двамата ми лекари (този, при който ще раждам и този от ЖК) за размерите на бебка, реших да потърся трето мнение и утре съм на 4Д в Майчин дом.
Днес ще чакаме новини и от Меги Панева, дано всичко мине безпроблемно.
Хубав ден на бременеещите мами и лек и спокоен на обебилите се мами и техните съкровища. Hug

# 157
  • Бургас
 ::balon:Момичета,да ви почерпя-днес съм именничка:  party023  uraБлагодаря на всички за поздравите.Вчера си купих едни нови боти и така се изтърсих с тях,че доста ме хвана шубето,но ходих на преглед и Доки каза,че всичко е наред.Днес ми е малко вкиснато,но се надявам до довечера всичко да е наред,че ще имам гости.

# 158
Галинаник, защо искаш да знаеш размера на бебо? Ще бъде доста относително. Нали най-важното е да е добре и да расте??!! На мен досега само веднъж се наеха да ми кажат за кг на бебо...повечето не искат да кажат..

# 159
Честит имен ден Ники!! Аз само си купувам разтегателни дрехи, които ще мога да нося после, а ботушите не мога да ги затворя догоре, та затова не се наемам да си купувам сега... Ще изчакам като родя и си варна малко от кг.

# 160
Iety, много изоставаме с някои размери, те си отговарят на 8 -ми месец. Например ако се вземе само размера на главичката съм в 31 г.с. За мен това е притеснително и затова реших да потърся и друго мнение. Както и да е - решила съм да не притеснявам себе си, бебка и баща и, защото веднъж вече бях изпаднала в нервна криза, а това не ми донесе нищо добро. Надявам се, че ще ни се роди едно здраво и хубаво бебе и скоро всички притеснения ще бъдат зад нас.

# 161
galinanik . имай предвид, че всички тези "измервания" са с точност 25% ... Simple Smile То и на нас ни казваха, ту че вървим на пред с 2 седмици, ту че сме мънички... а накрая - 3250 и то 10 дни по-рано от термина... Simple Smile

# 162
Спокойно, ще родиш едно здраво и сладичко бебче. На мен само при ФМ имаше данни за кг на бебо. Иначе докато лежах в ТК нищо не ми казаха... говореше си с някакви термини, които не разбирах. И като го попитах колко кг е бебо, той каза какво толкова съм се интересувала, нали бил добре. А моята доки като я питах колко кг е пак ми отговори по същия начин и за мое успокоение взе календара и по седмицата каза колко трябвало да бъде, да ама аз исках да знам в момента колко е... В Токуда пак по същия начин, доки каза, че бебо си отговаря за седмицата и толкова... Та такива работи. И накрая спях да се интересувам...

# 163
Здравейте!Честито бебче на Калинуча! newsm32Честит Имен ден на всички които носят името на св.Николай.Стискам палци на всички на които всеки момент им предстои среща с мъничкото -голямо човече<включително о на себе си> Grinning

# 164
Честит имен ден на всички именяци, малки и големи, и на всички останали които празнуват днес   bouquet
Стискам палци на раждащите днес мами

Общи условия

Активация на акаунт