С какво ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ?

• 172 433
  • 1 940
  •   1
Отговори
# 1 875
Да, приела съм го явно. Не мога да отговоря на въпроса ви какво правя там. Чуства може би. Не знам. А може би съм нерешителна. А може би наивно вътре в себе си вярвам, че мога малко да го променя. Признавам, така е. Но поне не ми скача да посяга. Поне това не.
И още един вариант - все си мисля, че дори да търся и намеря друг... идеални хора няма и кой знае той пък как ще е . Глупаво е, знам

# 1 876
Знаете ли....най-виновния не е мъжа.Най-виновна е майката,която го е възпитала така!

PeaceМайка му на моят мьж го е възпитала следното:да живее "на аванта" в семейството ми и жилищата ми.Никога не е кьсно да го пратя при майка му Mr. Green

# 1 877
до скоро ме дразнеше с определени постъпки. сега вече със самото си съществуване. след като преди месец се скарахме и си наказахме всичко и тя беше заявила на мъжа ми, че тя "пред дома на жена му няма да стъпи" днес се обадила да му каже да ме пита кога да дойде да си види "внучето". и той с цялото си пут*овско държание ме пита...  #Cussing out ПОБЕСНЯХ! абе тоя човек не разбра ли, че аз майка му не искам да я виждам, а че след като твърди,че той е и "рогоносец" няма по каква линия да ми вижда и детето /де да знае човек при това ми "лековато" поведение може пък и да не е от сина й/ . и се чудя и аз ама в момента май повече ме нервира той. как може такава липса на мъжество, такова неумение да си защитиш семейството?тъкмо се бях зарадвала,че е на моя страна и сега... направо откачих!
и като взех че му го казах и той започна да ми мрънка,че той си мислел,че само ще дадем урок на майка му, а нямало да я "отрязваме" напълно.  #Crazy аабе ама аз да не съм учителка та уроци ще й давам?  newsm78 писна ми да общувам с нея и що се касае до мен тя е "отрязана". и никой не може да ме убеди,че е добре за детето ми да общува с баба си - не и докато в ролята на такава се подвизава тази! Stop

# 1 878
Боже, боже, чудя се какви мъже има ooooh!.Аз явно съм щастливка с мъж домошар, който заплатата си носи в къщи и на мен ми я дава.Е, със свекървата не сме от една кръвна група,но пък и не я виждам, а и мъжът ми не ходи при нея.То, не може две добри да има- и свекърва, и мъж Grinning.Само че съм чувала,че мъжът е такъв, какъвто жената го направи Peace.С любов, тактичност и понякога "женски номерца", моят мъж си стои до мен. Praynig

# 1 879
Боже, боже, чудя се какви мъже има ooooh!.Аз явно съм щастливка с мъж домошар, който заплатата си носи в къщи и на мен ми я дава.Е, със свекървата не сме от една кръвна група,но пък и не я виждам, а и мъжът ми не ходи при нея.То, не може две добри да има- и свекърва, и мъж Grinning.Само че съм чувала,че мъжът е такъв, какъвто жената го направи Peace.С любов, тактичност и понякога "женски номерца", моят мъж си стои до мен. Praynig
абе то това е ясно, ама тоя моя е на двата полюса. ту е п...ьо, ту е най-страхотния. и той заплатата на ръка ми дава,ама нещо напоследък все е в цикъл, а и мамето явно го е трогнала. и най-вече се ядосвам, затова,че аз сама воювам с нея - ама така ми е кипнало и по адрес на двамата сега,че ще хвана да му подпечатам билета и да се гушкат с мамето.абе как може - мили сме,добри сме, не се караме... и само като му звънне тая и точно по начина,който ВАГАБОНД описваше тия дни - тоя човек откача и почва да плямпа глупости, да говори неща, за които е ясно,че не са негови думи, а са му "подадени"...  #Cussing outлеле просто нямам думи да си изпиша бесночата. #Cussing out

# 1 880
  • На морето!
Може, може, за справка - моето семейство.  Blush Въпреки, че за мен мъжеството не се изразява в това да ми отчита заплатата си, се радвам, че не ми се налага да прилагам разни женски номерца, за да го прикоткам, не водя битки за мъжа си, той не е трофей, който веднъж месечно носи заплата вкъщи. Свекърва ми е майка като всички останали- иска най-доброто за детето си, страхува се за него и се притеснява във всеки един момент как е той. Разликата е просто, че аз имам интелигентен мъж, съответно и интелигентна майка го е възпитавала.
katiado, ти на колко години си?Като оставим репликата с "воюването с нея", това ме потресе-
абе то това е ясно, ама тоя моя е на двата полюса. ту е п...ьо, ту е най-страхотния. и той заплатата на ръка ми дава,ама нещо напоследък все е в цикъл
Не може да имаш такова отношение към мъжа си и да очакваш майка му да ти се радва.  ooooh!
vagabond, пиши какво става с теб. При теб нещата наистина са страшни Hug

# 1 881
katiado, когато майка му му звънне ти не питай нищо за разговора им,а ако той тръгне да ти разказва запазваш ледено мълчание и се правиш на равнодушна.По никакъв повод не я споменавай пред него, стане ли дума, сменяй разговора, прави се, че нищо не те интересува около нея.Понякога с равнодушието си убиваш повече, отколкото със скандали.И никога не си изпускай нервите пред него.Направиш ли го, ще разбере къде ти е слабото място.

# 1 882
Menina , много се радвам,че живеете в мир и любов.Но ти сама си го написала - интелигентната майка отглежда интелигентен син. А моята свекърва никак не е от тази категория. Сега да отговоря на следващия ти въпрос преди да си го задала - омъжих се за мъжът ми,защото е добър и защото видях в него желание да се измъкне от "оковите" на майка си,защото го обичах,защото не бях общувала чак толкова задълбочено с родителката му и т.н. Но и да бях общувала с нея сигурно пак щях да го обичам все с надеждата,че тя няма да му влияе толкова.. Почти успях и да си направя от него "интелигентен мъж" /пак както ти си писала/. Е дали можеш да ми повярваш как този мъж се променя коренно в момента, в който чуе маминото гласче? Че ако до момента сме говорили сериозни неща и е реагирал като мъж на място, сега изведнъж омеква и забравя за какво сме говорили и какво сме решили като семейство... Е честно ти казвам на моменти се чудя дали е добре,че си взех добър мъж?

# 1 883
 Menina, моят мъж не е мъжествен с това, че си носи заплатата в къщи.Има мн. др. качества, които го правят мъжествен, но това което споменах означава, че мисли за семейството си.А за женските номера-всички ги правят.Мъжът ми не е трофей, но за него и семейството ми всичко ще направя.

# 1 884
katiado, когато майка му му звънне ти не питай нищо за разговора им,а ако той тръгне да ти разказва запазваш ледено мълчание и се правиш на равнодушна.По никакъв повод не я споменавай пред него, стане ли дума, сменяй разговора, прави се, че нищо не те интересува около нея.Понякога с равнодушието си убиваш повече, отколкото със скандали.И никога не си изпускай нервите пред него.Направиш ли го, ще разбере къде ти е слабото място.
Peace
само дето има един основен проблем - тя никога не звъни когато си е вкъщи - от около 1-2 месеца звъни само когато е на работа и той като се прибере започва да си разказва. Нали разбираш,че ако той не ми казва аз няма как да знам. А нервите си изпускам единствено,когато засегнат семейството ми - няма да й позволя да ни раздели, но честно казано и от "войната" с нея се изморих. Прекалено млада съм за нервите които съм преживяла. Naughty

# 1 885
Ами, днес го чакам да дойде да си събере останалата част от багажа и да си изчистя къщата. Тази сутрин дойде в 6.30 да си вземел някакви документи. Няма връщане назад!Аз толкова много търпях, с надеждата, че поне малко ще ме оцени!Еми, Ц!Не става. То като отиде при майка си и като се върне е друг човек, при положение, че никага не съм му забранявала да ходи там, а и не бих могла, пък и не е достойно.И какво стана?Не стига, че трябва да търпя пиянските му глупости, а и трябва и шамари да ям, заради майка му, която всъщност се побърква от факта, че не може да ме накара да й се подчинявам. Радвам се, че се оттървах!Честно!То бива бива, но в крайна сметка, нито са ми нагодините, нито на образованието, както се казва, че да се подтискам аз от комплексите на майка му!Да се спсяват, не ме интересуват, ама хич!
Вие ми кажете, след като не виждате и не чувате един човек половин година, бихте ли могли да получите истерична криза и високо кръвно, заради него?!
Е, аз какво съм виновна, че тя не може да си обладее критиката!?И длъжна ли съм да търпя егоистичните и пристъпи на алчност, завист и злоба, комбинирани с комплекси, че даже и да й се извинявам?!
Някои хора ме обвиняват, че съм цинична, но за съжаление си позволих с простака да стана простак и да падна на такова ниво, че дори аз се ненавиждам!Но им теглих по една майна и да се спасяват!

# 1 886
И длъжна ли съм да търпя егоистичните и пристъпи на алчност, завист и злоба, комбинирани с комплекси, че даже и да й се извинявам?!
Някои хора ме обвиняват, че съм цинична, но за съжаление си позволих с простака да стана простак и да падна на такова ниво, че дори аз се ненавиждам!Но им теглих по една майна и да се спасяват!
Peace Peace Peace
напълно си права. Peace

# 1 887
Ами да, естествено, че съм права!Всичко си има граници!Няма да позволя на никого да си прави каквото си иска с моя живот, ако ще и Президент Обама да е !Камо ли някаква мърла, която само гледа как са използва децата си, че и всички които познава и която я мързи, чиниите си да измие!Просто няма как да стане!Да ми приказва тя на мен как децата й били длъжни, защото тя заради тях си зарязала образованието!Ми то човек като има жалание винаги може да направи каквото иска, още повече че децата й ги е гледала майка й!
Понеже злобата й явно е безконечна, спрямо всички, които не може да постави в подчинение и аз много я дразня, защото съм точно такъв човек!И колкото повече се надува и ми се прави на важна, толкова повече ми се убива желанието да контактувам с нея!
Какво имам аз да деля с жена, която е неудовлетворена сексуално, професионално, емоционално, анално и въобще всичко, което се сетите?!И със сина й потенциален алкохолик?!Нищо!Това е отговорът!Аз имам съвсем друг начин на мислене, съвсем друг светоглед и въобще друг свят, в който такива ограничени простаци няма как да живеят, колкото и да искам аз!

# 1 888
Всичко си има граници!Няма да позволя на никого да си прави каквото си иска с моя живот, ако ще и Президент Обама да е !Камо ли някаква мърла, която само гледа как са използва децата си, че и всички които познава и която я мързи, чиниите си да измие!Просто няма как да стане!Да ми приказва тя на мен как децата й били длъжни, защото тя заради тях си зарязала образованието!Ми то човек като има жалание винаги може да направи каквото иска, още повече че децата й ги е гледала майка й!
Понеже злобата й явно е безконечна, спрямо всички, които не може да постави в подчинение и аз много я дразня, защото съм точно такъв човек!И колкото повече се надува и ми се прави на важна, толкова повече ми се убива желанието да контактувам с нея!
Какво имам аз да деля с жена, която е неудовлетворена сексуално, професионално, емоционално, анално и въобще всичко, което се сетите?!

като чета твоите писания все едно,че аз съм ги писала с тази разлика, че мъжът ми не е потенциален алкохолик. направо ме е яд на него, че й позволява да ни разваля отношенията. снощи моля ви се , с цялата си наглост ми заяви да съм ходела при сестра си,че с нейното семейство явно ми било по-приятно. АМА НИЕ ЖИВЕЕМ В МОЯ АПАРТАМЕНТ!!! и ако на него не му изнася - той да си ходи. и най-тъпото е че такива караници не бяхме имали мнооооооого дълго време /откакто отцепих мама му/. и в момента в който тя отново позвъня - хоп ето скандала е готов. Peace

# 1 889
Какво имам аз да деля с жена, която е неудовлетворена сексуално, професионално, емоционално, анално и въобще всичко, което се сетите?!И със сина й потенциален алкохолик?!Нищо!Това е отговорът!Аз имам съвсем друг начин на мислене, съвсем друг светоглед и въобще друг свят, в който такива ограничени простаци няма как да живеят, колкото и да искам аз!

newsm78 и ако си удовлетворен по тези параграфи всичко ти е окей, така ли. Аз по един два параграфа не съм, май за това ми липсва нещо и го търся...

Общи условия

Активация на акаунт