Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за къпане и обличане на бебето?
Какво е мнението за предварително закупуване на артикули за бебето?
Какви са препоръките за записване на бебето при педиатър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за къпане и обличане на бебето?
-
Какво е мнението за предварително закупуване на артикули за бебето?
-
Какви са препоръките за записване на бебето при педиатър?
-
Какви са мненията за осигуряването на бременни жени в България?
-
Какво е мнението за изследванията на синдома на Даун и какво представлява самото изследване?

За мен също бе удоволствие да го правя, но просто физически не мога да се вложа във времето, с което разполагам за да успея с хилядите неща, които се опитвам да върша и работя едновременно! 
Снимките от сватбите ви са страхотни! Просто супеееееееееееееер!
Тази година по повод 10-годишнината от сватбата ни искахме да направим нова сватба с най-близките приятели, но поради непредвидени обстоятелства направихме само купон у дома - нещо като мини-сватба.

Пожелавам ти леко бременеене и красиво бебче през юни! 

. Бях дала наставления за шишетата, каква марка да са. Количка също знаех с какви гуми да бъде и така. Сега знам, че първото нещо, което ще гледам на количката е да бъде с висока дръжка, защото първата количка на Ивайло беше много хубава, но пък ми беше толкова неудобна - трябваше леко да се прегърбвам, за да я бутам.
(Както и въпроса със заплатите по принцип.) Не мога да разбера как на толкова работодатели им е разминава по този начин да тъпчат закона. Няма ли интитуции в които да се внасят оплаквания? Но друг е въпроса че на много хора им отърва да ги осигуряват на по-малко, а да взимат повече в брой... само като дойде време да се възползва човек от тези осигуровки се усеща. Навремето като работех в България ме осигуряваха върху цялата ми заплата - еми, много тъпо ми беше. Плащах близо 400 лева месечно и определено ако ми бяха казали ще те осигуряваме на 120 (някъде толкова беше тогава), пък ти даваме 200 лева отгоре -- ми много ясно какво щях да избера...