Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 868
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
ta_zita  честитооооооо
лека и безпроблемна бременностт
а относно секса то май на всички ние забранен в първото тримесечи
нищо после ще имаме достатъчно време за наваксваве Embarassed

# 151
Анеди, и аз съм цял ден пред компютъра, че и вечер като се прибера вкъщи, пак сядам от време на време, но все по-рядко имам желание. Не знам доколко е вреден, а и не искам да се замислям, защото така или иначе не мога да променя нищо в момента, трябва да работя. Със сигурност знам, обаче че копирните машини вредят на женската полова система, не е хубаво да се стои много близо до копирка, особено за бременни.

Ритка, честито  bouquet. Много се радвам за теб Laughing. В края на месеца ще видите и ембрионче, и сърчице. Всичко ще бъде наред, само се успокой Hug

# 152
Поздрави на всички юлски мамчета! Докато се окопитя от работата, с която ме затрупаха и презполовихте темичката Wink
Mylili съжалявам, че така се случи с теб, бъди силна и съм сигурна, че скоро ще се похвалиш пак  Laughing
Хей радвам се на юлските близначетата  Hug ЧЕСТИТО!!!  bouquet
Toni_barbaroni и аз днес съм на преглед и се надявам да чуя сърчице. Пиши как е минал прегледа при теб, дано утре и двете се похвалим  Heart Eyes
Аз още съм с гърлобол, хрема и ниска температура вечер. Ще питам доки какво мога да пия и ще ви споделя, че с бабешки рецепти не минава.
Пазете се много да не се разболеете Hug

# 153
  • София
А защо ви е забранен секса Rolling Eyes

# 154
  • София
Киса, колко ти е температурата?

# 155
Вечер след работа е 37.2-37.3, като изпия един горещ чай с мед и се затопля пада до 36.9, на сутринта е 36.6. Притеснявам се да не вреди на бебчето, че съм така от неделя  Thinking

# 156
    Здравейте  Hug
 Днес ходихме на док. и видяхме сър4ицето  newsm44  
 Беб4о е на 7 седмици и в края на юли( живот и zдраве) 6те се появи  Hug
 а другият път 6те ми дадат май4ин паспорт  smile3501

4естито на мамите,о4аква6ти две наведъж
 хубав ден на вси4ки  bouquet

# 157
Киса, миналата седмица нали лежах в болницата. Имаше една жена, която вдигаше температура без видима причина и затова беше постъпила. Но със висока беше тя. Оказа се, че има някакви специфични бактерии в урината, които не са опасни кой знае колко, но трябва да се лекуват. Бяха и стигнали май до бъбреците, но нямаше някакви увреждания и сериозни неща, просто и биха антибиотик венозно и температурата спадна постепенно.

# 158
На срещата може да дойде всеки, който има желание да го направи bowuu
И нещо исках друго да ви кажа, но до сега спах и не се сещам newsm78 Blush

# 159
ММММММММММММММММММММ таратор-каква прекрасна идея  ooooh! как не съм се сетила досега

# 160
Момичета, вие направо сте опасни. От две седмици не съм влизала и сте превзели интернет пространството. Simple Smile Много интересни линкове сте изнамерили, браво!, но от първата тема на юлските мами, където пуснах термина си не се виждам във списаците ви. Аз сега сам в 12 седмица, но определено май вече почнах да свиквам с бременността. Няма как, а и с таткото сме решили да правим сватба така, че просто не ми остава много време да го мисля.

# 161
Сега като чета назад виждам, че някои от вас  също са имали моя проблем от преди две седмици - зацапването. Много се бях шяшнала, но и на мен ми предписаха Утрочестан 3 по 1. Зацапването продължи цяла седмица, но бебечето е ок, според лекарите и екографа.

# 162
  • София
Киса, аз съм с температура 36,8-36,9 обикновено, до 37,4 най-много от 3 седмици, това не пречи не бременността, даже то е реакция на обганизма КЪМ бременността, стига да не става над 38, разбира се. Другите неприятни симптоми отминаха много бързо, само това остана, но то ме убива, по цял ден е.

# 163
Здравейте! Всеки път пиша добро утро ама сега кое време стана newsm78. Днес съм ужасно зле. Аз очаквам да се подобрявам а то .. напротив. Сутринта като станах от леглото и като ми причерня като взех да повръщам, после и от другия вид сходно неразположение ме споходи  Cry и така повече от час в WC то:oops: . Охх цял ден ходя като призрак. Ходих да ми изследват кръв и урина и да видим какво ще покаже. Аз така или иначе не съм яла нормално вече повече от месец?!??!? #Crazy
Вие с резултатите от изследванията ходите ли при лекаря да ги разчете или може и по телефона.
Поздрави на Дуци и на други видели тупкащото сърчице.
Д-р Марков става и за фетална морфология???  newsm78 нали?? или греша?? Тук като чета пишете че се праяят 2 прегледа първи 11 седмица и после 18?? Вие гога ще ходите???
Shada кой ти е казал че няма нужда от биохимичен скрининг??? Аз знам, че се препоръчва на всички на само на жени над 35г.. Това беше преди 4-5 години.
Исках да напиша повече неща но нямам сили. Толкова съм отпаднала Sick
Хайде дано скоро всички се почувстваме по-добре

# 164
Коколина, и аз си направих изследване на кръв и урина. Резултатите ще разбера като отида на консултация при доктора ми на 19.12.
Да не остана по-назад от вас Joy, записах си и аз час за фетална морфология при д-р Марков за 01.02. Дано успее тогава да види и пола на бебчето, живот и здраве Praynig

Общи условия

Активация на акаунт