Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 848
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
За 31-ви трябваше да си запишеш Mr. Green

# 166
  • София
А защо ви е забранен секса Rolling Eyes

Защото съм рискова бременност, и може да се получи контрахиране на матката при оргазъм.

# 167
Коколина, и аз си направих изследване на кръв и урина. Резултатите ще разбера като отида на консултация при доктора ми на 19.12.
Ама как така??? То изследванията се правят за да се реагира на момента, ако има нещо обезпокояващо (дано всичко да е наред но все пак). След половин месец няма ли да е късно????

# 168
Kokolin@, според мен БХС е теория на вероятностите! Аз не вярвам на подобни изседвания, които  не са 100% сигурни....и биха могли само да ме притеснят. В крайна сметка, ако Бог е решил ще ми даде Бебче.
Виж какво пише в тази статия:
Само около 3 до 5% от жените ще получат положителни (патологични резултати) при този скрининг и средно около 10% от тези жени имат на практика дете с проблем. Тези резултати са за сметка на множеството фалшиво положителни резултати. Статистиката от една от компаниите, предлагащи тези тестове, показва дори по–висока честота на фалшиво положителни резултати: ако се тестват 1 000 бременни жени, само около 25% от тях ще покажат повишен риск за раждане на бебе с дефект на невралната тръба и от тях само едно или две деца наистина ще имат този дефект. Изследванията на около 70 от тези 1 000 жени ще покажат повишен риск от синдром на Даун за тяхното бебе, като от тях само едно или две бебета ще са със синдрома на Даун. От друга страна, част от жените с отрицателен резултат ще родят дете с един от тези проблеми.

# 169
  • София
...от първата тема на юлските мами, където пуснах термина си не се виждам във списаците ви. Аз сега сам в 12 седмица, ...

mirindadimi, погледнах в първата тема, там прочетох, че терминът ти е 26.06  newsm78 Може би затова те няма. Ще те добавя като юнско-юлска екстра в списъчето, за да се обаждаш по-често в темата  Laughing

# 170
  • Варна
Здраейте мами Simple Smile Днес бях на преглед, видяхме тупкащо сърчице и ... съм невероятно щастлива. Честито на всички, които също са го видели днес.

Kisa, да имаш леко повишена температура е абсолютно нормално, днес докторката ми го каза. Дори  и каза името на тази температура, но аз естествено не го запомних Simple Smile  newsm78
Все пак съм бременна блондинка.

# 171
  Maira, май аz подскаzах в другия форум  Blush иzвинявай  bouquet

# 172
  • София
Здравейте мам4ета,браво на вас или по-то4но 4естито,4е сте видяли ве4е тупкащо сър4ице,аз съм за 10-ти,два дни остават,но то си е като две години за мен,нямам тирпение да го видя пак мишлето и да знам,4е вси4ко е наред,а и изследванията да си занеса да ми ги раз4етат.Добре,4е съм на работа,4е по-бързо да ми мине времето.
Kokolin@,пробва ли с Натриевия цитрат,аз имам 4увството,4е откакто го пих нямам проблеми,сега не съм пила от пове4е от седмица и се 4увствам много добре,само от време на време ми се догажда,но за кратко.Другото,което е,4е нямам голям апетит и съм станала голяма претенция по отношение на храната.Направо ужас

# 173
  • София
Момичета, ако знаете вчера какво ми се случи...
Отивам на преглед при моята лекарка - вагинален, в 7-ма седмица съм, за да видим зародишче и сърчице (миналият път беше само плодно сакче). И какво ми казва лекарка - няма зародиш, сакчето не се е развило от миналия път. Няма да ви казвам какво изпитах. Беше направо ужасно. Започнахме да си говорим за аборт, за месеци възстановяване - абе ужас ви казвам. И тъй като тя е частник ме изпрати в Шейново при д-р Тончев да ми определи дата за аборт. Докато стигна там, докато чаках доктора да ме приеме просто имах чувството, че не съм сред живите. Добре, че половинката беше с мен да ми е опора, но и на него му беше адски тежко. Влизам при доктора и му казвам, че ме праща еди кой си със съмнения за кухо яйце. Той ме гледа и първо едва намери сакчето (с пълен мехур съм била). Но в него видя ембрионче, чието сърчице тупкаше. Толкова хубаво тупкаше...
Ох, момичета, нямаше такъв ужас. Направо още не мога да се освестя. За малко бях сред абортиралите и разбрах колко е тежко. Много ми е мъчно за всички, на които им се е случило  Sob

Сега ще ви почета малко какво сте писали, докато аз вчера преминавах през ада и рая.

# 174
ох, Пумичка, представям си какво си изживяла, важното е, че сърчицето е там и тупка  Hug
а коя е тази лекарка, която те е пратила за аборт, дай име #Cussing out

# 175
Ох, ужасно. Добре, че всичко е завършило добре Praynig

# 176
Добро утро kaffeetrmker_2

Пумичка, съжалявам за кошмара, който си преживяла Hug. Направо се чудя на някои доктори кой им е дал диплома #Cussing out. Как може да те изпраща на аборт като не е сигурна в диагнозата си, а ако е била сигурна, още по-зле за нея ooooh!. Добре че всичко е свършило добре.

За 31-ви трябваше да си запишеш Mr. Green

аз точно това си мислех да направя, но видях, че 01.02 е петък и реших, че ще си взема отпуск тогава, за да си направя тридневна ваканция smile3521. Ох, напоследък само си мечтая за отпуска, почивка, да си лежа пред телевизора Blush. Направо срам ме хваща, работя само от два месеца и вече ми омръзна Embarassed. Няма да успея да направя кариера и това си е hahaha.

Ама как така??? То изследванията се правят за да се реагира на момента, ако има нещо обезпокояващо (дано всичко да е наред но все пак). След половин месец няма ли да е късно????
Ами надявам се, че ако има нещо обезпокоително, докторът ще ми се обади като вземе изследванията. Ако не се обади, значи всичко е наред. Поне смятам, че така е редно де, не съм сигурна smile3506.

# 177
Добро утро,

аз продължавам  Sick Още с отварянето на очите трябва да съм се затичала към банята  Sad

Пумичка, важното е, че всичко е завършило добре Hug

Астарта, какво работиш, ако не е тайна?

Моята гинеколожка ми каза, че ако има нещо при изследванията - ще се обади до 2-3 дни- ако ли не - ще ги обсъдим следващия път. Не се обади, значи е наред, ама какво ли ще обсъждаме тогава Crazy

# 178

Астарта, какво работиш, ако не е тайна?

Работя в администрацията на една фирма за офис консумативи. Като цяло работата е приятна и не е тежка, но самото ставане сутрин, отиване на работа и висене пред компютъра цял ден май ми идват в повече ooooh!. Пък това за кариерата беше шега, аз работих един месец и в началото на втория изтърсих на шефовете ми, че съм бременна hahaha. Добре, че излязоха свестни и не ми показаха вратата. Предполагам, че ме оставиха, защото преди години пак работих при тях и явно съм оставила добри впечатления Blush

# 179
Pumichka направо тръпки ме побиха докато четях какво си преживяла. Важното е че сега всичко е наред. Hug
Питах ви за изследванията защото аз нали ходя на частен кабинет и резултатите от изследванията си ги взех лично. Моята лекарка не ги е видяла. Аз така като гледам без да разбирам и само каро сравнявам стойностите и референтните граници, всичко е в норма. Ще и звънна в понеделник да я питам какво да правим.
Аз да ви кажа на 6-ти точно на професионалния ни празник (банкерите), реших да съобщя на шефа ми новината, че съм бременна. Добре, че разговора беше по телефона, иначе щеше да ми бъде по-притеснено. То малко гадно се получи, защото аз от септември все казвам, че ще се връщам на работа. Последно бях решила да пускам малката на ясла от януари и тогава да се връщам на работа. Та ..шефа ми направо не беше на себе си. Толкова странно и нечувано до сега му се видя идеята за 2 деца с малка разлика (тя ще е 1г.8м.), а бе голям шок беше за него. Аз така и на разбрах какво толкова?!?!??! Няколко пъти повтори, че било много смело това решение. Охх, дано не е решил, че съм несериозна Thinking Вярно, че е разчитал на мен да поема част от работата в отдела. А и кой знае как е представил нещата пред колегите Rolling Eyes newsm78

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 12:08 от Kokolin@

Общи условия

Активация на акаунт