Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 823
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Pearl добре дошла и леко бременеене!  Simple Smile

# 271
Pearl здрастииии и добре дошла сред нас щастливите момичета очакващи да станат мами
лека, спокойна и безпроблемна бременност ти желая
Термините ни са на една и съща дата Laughing

# 272
  • Варна
  Oх, мацки , днес много ме мързи..не ми се стои никак на работа , само се прозявам  EmbarassedЗа консултациите сега стоя и си мисля ... Ще взема направление от личната ми лекарка другата седмица може би и ще се поинтересувам как да си намеря доктор за консултации при който евентуално ще раждам.. Rolling Eyes Щото така е най-най -добре...Иначе пари навсякъде се дават , то е ясно ..
  Много ме е срам , че днес си купих голяма мазна баница сутринта ... Embarassed Embarassed, ам какво да направя ...

# 273
Pearl добре дошла и леко бременеене!  Simple Smile
Pearl здрастииии и добре дошла сред нас щастливите момичета очакващи да станат мами
лека, спокойна и безпроблемна бременност ти желая
Термините ни са на една и съща дата Laughing

Благодаря ви мацки Simple Smile

RKRASTEVA, успокоително е да знам, че и някой друг е точно в моето положение в момента Simple Smile

# 274
Добре дошла, Перличке!!!

Много ме е срам , че днес си купих голяма мазна баница сутринта ... Embarassed Embarassed, ам какво да направя ...

Vessi_to, я не се излагай Wink Какво да кажа аз .... сега като прочетох за тая голяма мазна баница  Embarassed ще ходя и аз да си купя една за обяд Joy Joy Joy

# 275
  • Бургас
Здравейте на вси4ки мами,

ДОбре дошли на новите мами..Леко и безпроблемно бременеене желая...

Мен ме нямаше известно време ,тъй като в Неделя склю4их брак с моя мъж...

БЕШЕ НАЙ–СТРАХОТНИЯ ДЕН В ЖИВОТА МИ!!!!

тази седмица като взема снимките ще ги ка4а да споделя с вас страхотния си ден...

Станах в 4.30 сутринта в неделя и сватбата свърши към 2 през нощта...

Тъй като имаше доста млади хора..купонът беше доста голям...

Ще пратя снимки...обещавам

Ина4е сме ок ..ве4е по-малко ни се гади и пове4ко хапваме...бчхме поотслабнали покрай дългите 5 месе4ни приготовления..

За тази фетална морфология ве4е ме заинтригувахте и ще се разровя да видч за какво говорите:)

А съм на преглед между коледа и нг...ще питам лекарката...до сега не ми е казвала за такова изследване, но то и беше рано...де...

Целувам ви Вси4ки...

Hug   bouquet

# 276
Искам и аз голяма баница.  Cry
Установих, че почти не трябва да ям, за да не повръщам. Днес изядох една принцеса с кашкавал към 9, една към 11 и преди малко около полвин кофичка кисело мляко. Усетих, че ми идва в повече  испрях. Ако премина границата и  Sick
Днес държа фронта и не съм повръщала. Но пак си ми е зле и слаботелесно някво.

# 277
  • Варна

Мен ме нямаше известно време ,тъй като в Неделя склю4их брак с моя мъж...

БЕШЕ НАЙ–СТРАХОТНИЯ ДЕН В ЖИВОТА МИ!!!!

тази седмица като взема снимките ще ги ка4а да споделя с вас страхотния си ден...

Айде честито ви и на двамата живи ,здрави и много влюбени   bouquet
 И бебе скоро в младото семейство!  Laughing

# 278
  • София
ЧЕСТИТО, Маймунка   bouquet Hug Grinning Пожелавам ви много здраве и семейно щастие!!! Чакам снимките с нетърпение  Simple Smile

Дуци, много ти благодаря за това, което си ми написала...  Hug Да се оправяш бързо с това носле!

Благодаря на всички останали за съчувствието  Hug

Добре дошла, Перличке! Леко бременеене.

Коколина и Шада ме обнадеждават и мен, щото с гаденето все още нямам подобрения..., но се надявам да ми се случат Simple Smile

П.С. Фиксирах Патишонка днес, надявам се, че е добре  Simple Smile

# 279
Благодаря ви отново!

Аз също установих, че ако не ям не повръщам, но така не се живее. Всъщност имам напредък - от няколко дни не съм повръщала и малко по малко силите ми се възстановиха, защото преди повръщах след всяко хапване на каквото и да било... бях притеснила доста - свалих килограми и започнах да отпадам.

Но сега всичко е наред и ми се гади само вечер, през другото време мога да си върша вече ежедневните неща и хапвам вече без произшествия през деня.

# 280
Ей, маймунке, тръпки ме побиха с тази сватба Grinning
Честито, дълъг и щастлив семеен живот. И къща, пълна с детски смях  bouquet

# 281
Маймунке, четита сватба  bouquet. Пожелавам ти дълги години семеен живот в щастие и любов Hug.

Перла, добре дошла Hug. Дано ти хареса компанията ни.

ДеЩоВиди, а ти с това постоянно повръщане ходиш ли на работа или си болничен? Защото за момент си представих, ако се налага да изтърпяваш всикчо това на работното място Sick

# 282
  • София
maimunke, 4естита сватба! Много щастлив семеен живот ти желая и винаги пълна къща. Много харесвам като пожелание точно това, което Дуци ти е пожелала - много детски смях  Heart Eyes
И аз налитам напоследък на Junk food, както се казва. Няма да пиша точно какво, че ще ви се дояде Wink А мен така ми се дояждат неща, като си реша че нещо ми се яде и друго не мога да ям.

# 283
Маймунка, честито! Много щастлив семеен живот! Чакаме снимки!

Pearl, добре дошла!

Елена, не съм забравила за превода за диабета, ама не сколасвам Tired Дори не съм я прочела още  Sad Обещавам при първа възможност Hug

ДеЩоВиди, на мен ми помага по-честото и по по-малко ядене на сухи и тестени неща. Не знам как въпреки това бях свалила 1кг Crazy

# 284
сигурно е време за нова тема, но ще се обадя тук.
Ще имате ли против да пописвам при вас, въпреки че терминът ми е на 2 август? Първото ми дете е секцио и ме чака същото, предполагам, та живот и здраве, чакам юлче. Поне ще стискам да е лъвче  Wink на 35 години съм, първия път следих бременност и раждах във Вита при д-р Кълвачева, мисля сега да е същото - само да е ок всичко.

Общи условия

Активация на акаунт