МАРТенски хлапета

• 19 357
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Eх, Честито на Чара, Румен и бати Гого!!!  Grinning Страхотна новина! Да е жив и здрав Камен, като името си.  bouquet Избирате много хубави български имена - Георги, Камен. Много да ви радват и да помагат на мама. Heart Eyes

-----------------------------------

Честито и на Салис за красивата малка принцеса!!!   bouquet Бързо възстановяне след лекото раждане!

-----------------------------------

Ей. направо почвам и аз да се паля за едно бебенце, като гледам сладичките снимки  Heart Eyes

# 166
Феичке,вчера забравих да пиша - Боби така се смя като гледа клипчето на Дариа. Пускахме го десетина пъти.И все ме разпитва - това кой е,защо се смее (като му обясних и той взе така да се превива от смях). С вашето клипче вчера половин час убихме  Grinning.
Мамо Веси,сега ми остана време да гледам клипчето на Дани как пее. Laughing Сама се смях като каза,че обичал не мама,а Дани. hahaha А този исландски на мен лично много сложен ми се вижда,а той как говори. Наистина пораснал е много. Simple Smile

# 167
Здравейте!
Най-накрая качих наши нови снимки и сега ви ги представям.
Вижте ги тук:

http://good-times.webshots.com/album/562310871enMuia - от рожденния ден на тати Ваньо този месец. Тортата е със свещичка 3, защото тати има цифрата в годинките си, и затова защото Марти отдалече се подготвя за неговия. Беше страшно щастлив и си пожела по-скоро да дойде и неговия рожден ден.

http://good-times.webshots.com/album/562307253QEHwDY - от гости на едно наше братовчедче вкъщи

Страшно са променени всички мартенички. Всички бърборят, пеят, играят, веселят се. Не са онези беззащитни малки същества, които бяха преди близо три години.
И аз като Къмон започвам да се замислям за ново бебче, след попълненията на Салис и Чара от последния месец. Това в кръга на шегата.

Поздрави и целувки от мен и Марти на всички!

# 168
  • София
Здавейте, момичета Grinning

От сърце благодаря за милите и топли думи за  Камен и мен Grinning Ние от два дни сме у нас, но нямахме нет, едва тази вечер дойде. Все още се настройваме и се опитваме да влезем в ритъм  сега много ми се спи, но ще се опитам до утре вечер да ви разкажа как мина всичко и как се справяме вкъщи- учудващо за мен Георги реагира доста адекватно на ситуацията. Обаче ми е много смешно като ме пита" Това бебе вече живо ли е?" Mr. Green И другото, което много ме разсмива е, че всеки път като ме види да го кърмя и пита" Това бебе няма ли да те изяде?" Mr. Green

Лека нощ от мен Grinning

# 169
  • София
Здавейте, момичета Grinning

От сърце благодаря за милите и топли думи за  Камен и мен Grinning Ние от два дни сме у нас, но нямахме нет, едва тази вечер дойде. Все още се настройваме и се опитваме да влезем в ритъм  сега много ми се спи, но ще се опитам до утре вечер да ви разкажа как мина всичко и как се справяме вкъщи- учудващо за мен Георги реагира доста адекватно на ситуацията. Обаче ми е много смешно като ме пита" Това бебе вече живо ли е?" Mr. Green И другото, което много ме разсмива е, че всеки път като ме види да го кърмя и пита" Това бебе няма ли да те изяде?" Mr. Green

Лека нощ от мен Grinning

Чара, честит ти син Камен! Да расте здраво, весело, умно и добричко детенце!
На теб бързо възстановяване , че с 3-ма мъже вкъщи не е лесто Laughing, но пък е весело!!
ДОбре дошла в отбора на мъжките мами! Моите братчета,много се обичат и малкия подражава във всичко на батко си и татко си.
Аз Ви чета редовно от офиса, но не ми е удобно да пиша оттам, а вечер нямам никъкво време за компа.

# 170
  • Варна
... учудващо за мен Георги реагира доста адекватно на ситуацията. Обаче ми е много смешно като ме пита" Това бебе вече живо ли е?" Mr. Green И другото, което много ме разсмива е, че всеки път като ме види да го кърмя и пита" Това бебе няма ли да те изяде?" Mr. Green
tchara много добра новина   Peace. Браво на бате Гого  Hug!
Моя мъник пък все иска да гледа филмчето за Франклин където на Мечо му се ражда сестричка и сега разправя, че искал сестричка  Mr. Green. Това покрай една приятелка, която скоро роди момиченце и аз му обяснявах как Мони (по-голямото и дете) ще си има бебе сестричка и т.н.  Crazy.

mama bube, didi77
радвам се да ви "видя". Диди снимките са супер  Peace, порастват мъниците, толкова бързооо ...

# 171
  • Sofia
Здравейте   Grinning
Включвам се за малко, колкото да честитя на Салис и на Чара. Да са живи и здрави Индия Мари и Камен, да растат засмени, а каките и батковците да помагат и да не ревнуват много   Peace  Чак ми е странно в какво умиление изпадам като гледам снимките и клипчетата на бебоците. Уж не е минало чак толкова време откакто родих, а пак ми се иска да гушкам новородено бебче   Crazy
Бъдете здрави, че ние тази година както го подкарахме с болестите... не ми се мисли - един след друг се редуваме   ooooh!

# 172
Мерси за пожеланията Лиана!
И аз се включвам за малко да пусна линк към един наскоро сътворен от мен албум, че то наистина срамота!
Ето ни и нас: http://munapuna.multiply.com/photos/album/3/India МИсля, че и клипче съм качила, но не съм 100 % сигурна, че с това кърмене вече съвсем си загубих мозъка

# 173
Колко е мъничка и сладка малката  Simple Smile каквото и да ми разправят, малките момиченца са...няма такава красота  Heart Eyes

И Емма много е пораснала  Simple Smile Две сестрички; много са сладки  Simple Smile

=====
Чара, умрях от смях, че ще те изяде бебето  Joy, трябва да внимаваш, прав е Гого! Сигурно си много заета, ама той ще ти е голям помощник!

Диди, и Марти страшно е пораснал; голям хубавец  Simple Smile ще имаш проблем с кандидат-снахите  Mr. Green, бой ще става  Simple Smile

При нас, нищо ново  Simple Smile Водих Мариана на цирк, ама малко и беше рано - хареса клоуните и иска да ни се катери по главите повече от обикновено, но нали няма концепция колко са трудни всъщност акробатиките - не можа да ги оцени. Виж, на мен много ми хареса, не бях ходила от години  Simple Smile

Планираме ходене до Пловдив през март; C'mon, а дано този път се видим! Ще пиша подробности като вземем билетите. Брат ми чака бебе (момиченце мартенче!), и не мога да не отида бързо-бързо, пък и Мариана има ваканция...

# 174
  • София
Здравейте и от нас с Йоанче, момичета.
Ей, толкова отдавна не съм писала, че сигурно сте ни забравили вече Embarassed Леле и колко нови бебета имаааа #Crazy Да са живи и здрави всичките сладури. Честити Индия Мари на Салис / страхотно име- на кинозвезда Laughing/   и Камен на Чара- пожелавам му да стане толкова готин, колкото бате му Гого  bouquet

Ние сме добре- Йони много порастна / 1м. и 15 кг./ и е станала страшна капия. Постоянно ръси някакви бисери и хвърля в смях околните. Аз сега съм под напрежение заради утрешното шоу с интернет- молбите за детска градина. Голям цирк ще падне като зацикли сайта. Тоя, дето е измислил системата, сигурно на всички им иде да го  #2gunfire  Айде успех на мамите, които са като нас и лека вечер на всички!

# 175
Привет мацки и от мен. И аз скоро не съм се разписвала ама иначе чета,то от Вики не мога да пише все ме дърпа искал той да пише на какичките Mr. Green/има предвид вас/. Иначе сме добре ходи на ясла и е здрав Praynig/пу пу/ Понеже вече обмисляме рождения ден,Виктор е в еуфория и постоянно повтаря че ще има гости и торта. Иска тортата да е с Шрек и Мечо Пух малко странно съчетание  Crazyи затова да ви попитам дайте линк  на слад-ца която прави торта с Шрек че аз в Русе не открих. Искам да видя нещо като образец че да го покажа в сладкарницата  Rolling Eyes

# 176
  • Габрово
Честит рожден ден Deidad! От здраве, късмет и любов да не се                                                                                                отървеш още 100 години!

# 177
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,DEIDAT! Желая ти цялото щастие,здраве и любов на света.

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,DEIDAT! Желая ти цялото щастие,здраве и любов на света.

# 179
  • Варна
Честит Рожден Ден, DEIDAT!  bouquet
Пожелавам ти здраве, много любов и семейно щастие!

И успешно дипломиране  Wink!

Трябваше ми известно време да включа, че DEIDAT всъщност е Горска Фея  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт