Мамо Веси, гледах ви снимките, исландския дядо Коледа много голяма брада има,чак не му се вижда лицето
и Дани един голям ми се вижда май доста сее издължил.Сега да ви разкажа на кратко за нашия дядо Коледа от яслата. Тържеството е минало супер по думите на Вики,дядо Коледа донесъл всичко от писмото и Вики е в пълна еуфория. Купихме една кола която се управлява с дистанционно и не мога да ви опиша какъв екшън е сега в къщи, колата се вре на всякъде, ама от вчера е счупена /вече/ и сега тати ще я лепи че малкия не ни дава мира иска я и счупена да я карал. От яслата отделно малчовците получиха големи подаръци и по една чантичка с лакомства
после се оказа че едната лелка снимала ама с друг апарат не с нашия и сега трябва да търся на кой апарат са снимали Виктор
.
Утре ще му купя още едно нещо и приключвам. А,да не забравя да се похваля - утре чакам да ми доставят и дивана в хола - много си го харесвам.Засега това е от нас. Весела Коледа!
Много мило ми стана.
. След това на 2-ри отново с пълна пара. Да ви се похваля, моя мъж си взе отпуск за 2-ри да ме изненадал с торта и вечеря, нали съм рожденичка. Много мило ми стана. 

Добре, че татито се сети, че има стълба и добре че сме на 2-я етаж и с външно отключване на вратата на терасата, че успя да се прехвърли и да ни отключи, че иначе не ми се мислеше. Голям майтап беше, ще я запомним тази Коледа.
", тя много не беше на кеф, но нали дъщеря и изяви желание да ни снима и тя с неохота се снима. Сега подреждаме подаръците, прибираме старите и слагаме новите. В къщи ще си бъдем до 2.01.08, но след това мислим да отидем до Чифлика с новият бус. А сега на гости ние мама Зорка, вече една седмица прави откакто е в къщи и е малко зор, докато Елица разбра, че тя не обича да я стискат и притесняват, когато тя си поиска. Има и рев и се побийваме със Зорка, ама за сега няма ранени. Имаче много се промени откакто Зорка е в къщи, обяснява й, чете и приказки, и ми остава повече време за други неща. Даже и с яденето вече вървят по добре нещата, ядат двете и е мир в къщи. Като ги снимам двете ще ви пусна снимки.
).