Сега у дома се размотават тротинетка, нови коли и днес последното е влакче. Изобщо купона е без край
. Бабите и дядовците още не са идвали, та и от тях ще има включване в скоро време и незнам къде ще побираме всички играчки и кашони (държи да ги пазим за гаражи
).Радвам се, че съм помогнала с мнението си
Дано останете доволни
(иначе линка, който беше пуснала не можах да го отворя, колкото и да се опитвах)И при нас стана някакво чудо от толкова много играчки и подаръци.Обикновено се събираме или с едната или с другата рода и става някаква лудница- много хора, шум, ядене и пиене, ами се искаше да е някак по-тихо и по-задушевно. За първи път се замислих и за подаръците- толкова много, че си мисля, че децата не ги ценят(май нещо ме удариха хормоните
)Елица-хубавица наистина е много нежна и чаровна снежинка

Мамо Веси, с глас съм се смяла на снимките, на които атакувате собствения си дом
А момчета ти са направо мъже вече
И на нов дом (обзаведен!) ще се зарадвам.
И при нас предстоят ремонти, но приятели ни съветват да изчакаме 5 години след второто.
Че то половината жовит ще е минал ........
Зарече се, че докато не стана 5-ти клас няма да пипа нищо!
Дай Боже да стане, моя мъж направо е полудял на тази тема. Днес пак ходихме, мерихме, шерихме, но определено сякаш си миасля, че най-добре ще е лятото, когато съм с децата в БГ (ако издържим до тогава), че с тия деца не знам как ще направим ремонта. Като знам, че ще сме без кухня 2-3 седмици най-малко, косата ми настръхва.