МАРТенски хлапета

• 19 323
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да се похваля, намерихме тротинетката, която tchara ми препоръча.  Голямо БЛАГОДАРЯ от цялото ни семейство за информацията, която сподели с мен!   bouquet

Сега у дома се размотават тротинетка, нови коли и днес последното е влакче. Изобщо купона е без край Simple Smile. Бабите и дядовците още не са идвали, та и от тях ще има включване в скоро време и незнам къде ще побираме всички играчки и кашони (държи да ги пазим за гаражи  Crazy).

Радвам се, че съм помогнала с мнението си Grinning Дано останете доволни Grinning(иначе линка, който беше пуснала не можах да го отворя, колкото и да се опитвах)
И при нас стана някакво чудо от толкова много играчки и подаръци.Обикновено се събираме или с едната или с другата рода и става някаква лудница- много хора, шум, ядене и пиене, ами се искаше да е някак по-тихо и по-задушевно. За първи път се замислих и за подаръците- толкова много, че си мисля, че децата не ги ценят(май нещо ме удариха хормоните Crazy)

Елица-хубавица наистина е много нежна и чаровна снежинка Grinning

Мамо Веси, с глас съм се смяла на снимките, на които атакувате собствения си дом Mr. Green Спомних си преди години как заключих ключвете си на собствената си кола вътре и си я отварях сама с тел, канап и  желязо в 10ч вечерта Mr. Green Като се обдих на мъжа ми(бешеточно 2 дни след сватбата) и му казах, че съм"откраднала" току що собствената си кола, той ми каза "Ми да беше откраднала някоя по-хубава" Mr. Green
А момчета ти са направо мъже вече Grinning

# 61
  • София
Ох, Тедулина, с бременелския си мозък пак забравих- макар и на патерици искам да честитя имения де на Иси.Да ви е жив и здрав, много весел, да ви радва много Grinning Ама като сме свикнали с Иси, хич не се сетих, че е Християн Embarassed

А някой Стефан или Стефания да има?

# 62
Много коледни емоции и приключения!  Simple Smile
ами се искаше да е някак по-тихо и по-задушевно.

От както сме семейство, Коледа се празнува у дома , от нашето си семейство.  Simple Smile Много е хубаво и както растът децата с всяка година е все по-хубаво.  Simple Smile  В дните околко Коледа се събираме с моята рода и си разменяме подаръци, но на Коледа - сами.  Simple Smile

mama bobi , този път трудно разбрах какво си написала  Embarassed  и не разбрах коя е мама Зорка ?  Simple Smile  Ти открай време говориш/пишеш в множествено число за Ели .

# 63
Ура утре, т.е. днес пак съм в почивка. Днес в детската градина дойдоха само 5 деца, голям майтап, на всяко се подаше учителка, а аз бях в кухнята, готвих им супичка.  Mr. Green
Мама Боби, благодаря ти за милите думи. И аз си харесвам новия дом, нали и всичко сами сме си направили, става още по сладко. Сега плануваме да си поръчаме нова кухня, че тази нещо започва да издава багажа. Вече съм я проектила как ще я обзаведем, ще е изцяло по мой вкус. само чакаме следколедните намаления. Икеа си имат програма за обзавеждане на кухни. Подреждаш и си избираш такива шкафове, каквито те предлагат, подреждаш си всичко и накрая ти излиза цената и съответно ти си правиш сметка дали ще е по джоба ти или не.  Хайде да се похваля  Mr. Green от тази снимка, до края.
Тедулина, Дани пък всяка сутрин след 24-ти проверява дали има нещо в чорапа,  Joy Joy, тази вечер вече ги прибрах, защото беше ги обул и се разхождаше с тях из къщи. Каза, щом няма да имал подаръци, щял да ги обува и да ходи с тях.  Joy
Смеете се вие за нашия "взлом", но пак ще кажа с риск да се повторя, добре, че живеем на 2-я етаж и терасата ни е с външно заключване, това никога нямаше да се случи в БГ, при тия кражби.
Чара, ти направо ме разби, да отключиш с тел, колата, пак че си имала нещо под ръка, а ние и един загубен гсм, нямахме  Joy.
А за Коледите и ние сме така, винаги сме си у нас. Нали с моя мъж сме най-големите, събираме се с брат ми и приятели, които са сами тук, не ми дава душа да ги оставим сами на Коледа. А сега и сме с миялна машина, нямам поводи за мърморене, кой ще мие след събирания. Моя мъж както вика"Да живеят миялните машини!", че все той беше на "подводницата", по поводи. Иначе не се хваща да мие чинии, но по празниците и събиранията, той винаги го прави, сега всичко в машината и на сутринта всичко е чистичко и спретнато.  Не знам вие как сте, но аз не мирясвам, докато не измия и прибера всичко. Предпочитам да си легна сутринта, и като стана с кеф да си направя кафето, а не да се залавям да чистя.  Sick

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 02:27 от Mama Vessi

# 64
  • София
 santa2 santa2 santa2
TCHESTITA KOLEDA I VESELA NOVA GODINA NA VSITCHKI!
Lubov i kusmet na semeistvata vi, mnogo tzeluvki i podarutzi za detzata! Da sa ni jivi i zdravi da ni radvat !

# 65
Не знам вие как сте, но аз не мирясвам, докато не измия и прибера всичко. Предпочитам да си легна сутринта, и като стана с кеф да си направя кафето, а не да се залавям да чистя.  Sick

Мамо Веси,аз си мислех,че само аз съм така. Laughing Понякога седя до много късно,само и само да прибера и измия всичко.Но сутрин,както казваш,ставам спокойно и си пия кафето вместо да мия чинии.
А проекта на кухнята ти е супер. Simple Smile

# 66
  • София
Мамо Веси, пожелавам ти точно такава кухня, каквато искаш! Ние също ползваме подобна програма, не е на Икея, но върши същата работа, но в момента сме само в сферата на пожеланията, защото след този ремонт, обзавеждането ще го караме от заплата на заплата и ще стане доста бавно.... за жалост.

Миламиа, пусни малко снимки на Йоанка да я видим Grinning

Цветина, пуснахте ли Ран тази година на ски? Ние и тази зима няма да се качим, но догодина живот и здраве сме се зарекли да не пропускаме Grinning

Момичета, пжелавам ви весело посрещане на Нова година. Ние заминаваме за Пловдив за 3-4 дни и няма да сме на линия Grinning

# 67
Ей, момичета, направо не мога да повярвам какви престъпнички имаме в редиците Laughing Как се отключва кола с тел, канап и желязо?!  Twisted Evil tchara кажи, че мойта бричка е доста старичка вече. Sunglasses  И на нов дом (обзаведен!) ще се зарадвам.  Mr. Green
Веси, страхотно си проектирала кухнята. Пожелавам ти скоро да я имаш. От къде си свалила тази програмка, плс. дай ми линк Praynig И при нас предстоят ремонти, но приятели ни съветват да изчакаме 5 години след второто.

Иначе за разтребването...Не, аз съм от майките дето всичко разхвърлят и само когато идват гости прибират. Mr. Green Наистина. Embarassed Добре, че по празниците имаме много гости. Grinning

Весело посрещане на Новата година и много хубави моменти със семейството.

# 68
Ха-ха и аз се нареждам на опашката за Дом(скромна съм може и да не е от най-новите, но да е мой/наш  Mr. Green )

c'Mon, к`ви 5 години след 2-то?  Wink  Че то половината жовит ще е минал ........ Simple Smile
Спомням си аз баща ми как беше пребоядисал стените вкъщи  и аз колко старателно издълбах(в къща бяхме тогава) разни кодови "букви" на стената до огледалото.  hahaha    Зарече се, че докато не стана 5-ти клас няма да пипа нищо!  Laughing

Mama Vessi, личи си как го обичате този ваш дом. Нека се сбъднат всичките ви мечти по обзавеждането.  Simple Smile

# 69
Благодаря ви момичета.  Hug Дай Боже да стане, моя мъж направо е полудял на тази тема. Днес пак ходихме, мерихме, шерихме, но определено сякаш си миасля, че най-добре ще е лятото, когато съм с децата в БГ (ако издържим до тогава), че с тия деца не знам как ще направим ремонта. Като знам, че ще сме без кухня 2-3 седмици най-малко, косата ми настръхва.

Веси, страхотно си проектирала кухнята. Пожелавам ти скоро да я имаш. От къде си свалила тази програмка, плс. дай ми линк Praynig И при нас предстоят ремонти, но приятели ни съветват да изчакаме 5 години след второто.

Няма проблем, виж тук, в ляво на страницата има 3 различни картинки, т.е. това са 3 програми за 1-та Teikniforrit fyrir eldhúsið - Програма за проектиране на кухня, 2-та Teikniforrit fyrir svefnherbergið- Програма за проектиране на спалня, и 3-та Teikniforrit fyrir skrifstofuna- Програма за проектиране на офис. За да се изтегли програмата избираш
<Sækja eldhústeikniforrit> . Проблема е, че е на исландски, но смятам, че ще се оправиш. Ако имаш въпроси на среща съм. Mr. Green

Порових се и намерих на английски, виж тук, това е в канадския сайт на ИКЕА.  Mr. Green Мисля, че ще е по-добре за теб.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 23:50 от Mama Vessi

# 70
За въпроса коя е мама Зорка не ми стана време да обясня, пък и си имаме нагледен снимков материал тук . Кучето е порода ягдтериер, ловна порода за диви свине и всичко друго движещо се и, както казва моя мъж има две гънки на мозъка, да яде и да чуе "дръж", "пусни" не можах да го науча година и половина. Толкова време го гледахме в къщи и тя от тогава се чувства като член на семейството. Сега е с дъщеря си долу в базата ни, и сега ни беше малко на гости, че нещо много поотслабна, да я засиля малко. Луднах две седмици с нея и Елица, едната иска да я мачка като котка, другата ръмжи и недава да се пипа абе какво да ви обяснявам, но накрая нещата си дойдоха на мястото, Елица не я тормозеше толкова и Зорка свикна с мисълта че тя не е центъра на вселената. И да се похваля и аз, че си купихме и ние най накрая къща с 1 дка. двор. Въпросът е в това, че от къщата ще ползваме само външните стени, дори и покрива ще сменим, мисля да го направим мансарден, за да има повече място за бъдещи попълнения  Laughing. Сега си търсим проектант за да му кажем идейте си, а той да ни каже колко ще ни струват. Rolling Eyes

# 71
  • Габрово
mama bobi, много ме разсмя с тая ваша мама Зорка. Аз си помислих, че е някоя баба...пък то - куче  Laughing. И Мишо много си играе с кучето на дядо си. То въпреки че е от "страшната" порода бултериер, е много любвеобилно и добричко. Позволява на Мишо да го мачка, язди и т.н. Само дето ласките му са по-грубички /на кучето/, но Мишо му е свикнал.
Мамо Веси и Мама на Бобо, браво на вас. За мен е цяло геройство да мия и прибирам вечерта след купона. Обичам да посрещам гости, но мразя да чистя след това, добре че таткото ми помага. Та мисълта ми е, че след купона уморена се просвам на леглото да си поспя, а на другия ден с нови сили - домакинстване.
Чара, по повод ските- Мишо вече е оборудван със ски, обувки, щеки, ръкавици, всичко както си трябва, но няма да го качваме тази зима. Баща ми е пенсиониран треньор по ски и той ще се занимава с обучението му, та той прецени че му е рано още. Така че сега е само с шейната.
Ако не успея да се включа утре, да ви пожелая от сега весело посрещане на Новата година!   

# 72
Честита Нова Година  bouquet здраве, щастие, късмет на всички пожелавам Hug А на мама Веси честит имен ден, нека твоите мъже малки и големи все така да те слушат и обичат Hug

# 73
ЧЕСТИТА НОВАТА 2008 ГОДИНА! Нека тя ни донесе много здраве,късмет,любов и всички онези неща,които наричаме щастие.
Мамо Веси,честит имен ден и от мен. От здраве и любов да не се оттървеш.  bouquet

# 74
Благодаря ви за пожеланията!  Hug
А иначе от мен за вас:
Маслинка, лед, мартини, наздраве за много години!
Весели , здрави, засмяни и цяла година пияни,
но не от домашна ракия, а от Любовна магия!

Общи условия

Активация на акаунт