misholina, много се смях с ангела
На Гого писмото е супер,как да не му донесе дядо Коледа торба с бонбони

Горска Фея, малката е супер ама ти си знаеш де нищо ново не казвам.Тези нейни снимки са класика в жанра просто

Разпъвам си фонове, правя импровизирано "ателие" и снимам , после ги обрабоитвам.
Другите са снимани в ателието, в което работя.
) и ако го има и утре , ще му се порадваме.
Не мисля, че осъзнава, че може да си поръча каквото си иска
В момента е на вълна "Мечо Пуф" - взели сме и разни малки неща с него, книжки, и основния подарък е влакче с релси и половин град покрай него
Дано и хареса.
Като видях писмото до Дядо Коледа си помислих дали и аз да не копирам идеята и вероятно ще го направя
.... и докато се оправим, то Коледата си дойде.... Подаръци има само за Яна и то са колички от филма "Колите", които татето донесе от Щатско. Ще трябва да купим и нещо за бебка, че горкото като е второ и все с неща на кака му минава
Е, надявам се скоро да и минат тези мераци.
Много се радвам се така го нарече, защото се опитвам да си обясня защо Габи постоянно си измисля разни дълги и страшни истории.
. Сигурна съм че е някакво моментно настроение и ще отмине. Мишо много копира стойки, пози, че даже се мъчи и чути реплики да възпроизвежда. Много е смешен.
. Вчера бяхме на пързалка.
Много се радвам се така го нарече, защото се опитвам да си обясня защо Габи постоянно си измисля разни дълги и страшни истории. 

. Днес постоянно искаше да ходи в снега, т.е. по тревичките където е останал и си сурка краката хууубаво да си качи сняг навсякъде де може
. Снимах го и до една голяма колкото него свещ, прояви интерес и да я духа
. 

Човалите на Дядо Коледа догодина сигурно ще са 3, всяка година се увеличават с по един. Изкарахме си супер.
. А тия дядо Коледи какви огрооомни бради имат само
. Много готино това с партиата
, как ми се иска и на мен
.
. 

.
Първо- препоръчвам ти да е с три колелета. По-стабилни са. От тези с три колела сме виждали основно два мдела- едните са с по-късо тяло длу, по- широк и доста големи гуми. Те приличат пвече на игрчка, по-трудно вървят и се карат и сякаш децата не се забавляват толкова. Но те са по-масови и лесно се намрат. Другият тип са такива като на Георги- с по-дълго и тясно тяло долу и малки силиконови колела- разликата от скутерите за големи деца е само тази, че е с три колела. От първия вид има най-ралични разцветки, а от втория са само два- розова с Барби и синьо-червена със Спайдермен. Цените на първия вид е около20лв, а на втория 35лв.Освен това, ти препоръчвам точно такава като на Георги не за друго, ами защото върви по-бързо, по маневрена е и е изключително здрава. Миналта година му я подарихме за Коледа- още върви.Е, вярно, толкова е бойна и очукана(що ли не взема да я снимам да ви я покажа
Ето тук от летните снимки, ако искаш може да с припомиш каква е.