МАРТенски хлапета

• 19 363
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Страхотна новина! Браво Чара!
Да ви е жив и здрав малкия Камен! Страхотен е на снимките! И мама изглежда много добре! Бързо да се прибират с Камен вкъщи!

# 151
Каква чудесна новина!!! Честито Чара, Румен, и батко Гого!!!

Да е здрав, весел и щастлив малкия сладур! Браво на вас! Мъжка мама
  Hug

==============================
(Румен, "бързо и лесно" на чужд гръб  Simple Smile, знам аз...точно така звучи разказа на мъжа ми за раждането на Антон  Joy)

# 152
  • Габрово
Честито бебче Камен на сем. Събеви! Да е много здрав, спокоен и лаком! Чара, бързо да се възстановяваш   bouquet  bouquet  bouquet!
Снимките са страхотни! Камен е много хубав и оформен! Като ги гледах, така ми се прииска бебче веднага. 

# 153
  • Варна
Много хубава новина  Grinning!
Честито Чара на теб и цялото ти семейство!  bouquet
Да расте здрав бебе Камен и батко Гого да го приеме без проблеми  Peace!

Бебчо е много сладък. Страхотни снимки  Hug!

# 154
Честито Таня! ДА ви е жив и здрав малкия юнак! Батко Гого много да си го обичка, а на теб Таня, бързо възстановяване!Добре дошла в клуба на "Мъжки Майки!  bouquet  Hug #Crazy ooooh! Joy

Да бягам, че при нас е снежен ураган и нямам лредстава как ще се ходи на работа, че и командосите ще трябва да заведа на училище и детска градина. Пак ще има екстремни спортове.  Sick #Crazy

Лек ден!

# 155
Честита мъжка рожба  tchara  bouquet да ви е жив и здрав малкия Камен, имаме си още една мъжка мама,както е писала мама Веси радвам се че вече сте добре, и ще ви чакаме да се приберете в къщи  Peace

# 156
ЧЕСТИТ СИН, ТАНЯ!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА! ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО Е СТРАХОТНО, ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ!!!!!

Малкият е голям сладур, както казва Ива и на мен ми се прииска веднага бебче!!! И как хубаво си сучеше!!! Радвам се, че всичко е минало леко и бързо. Чакаме те тук да ни разказваш за бебето и за това как батко Гого го приема Simple Smile

# 157
tchara, честит ви син , Камен! 
Стахотна новина!
Бързо възстановяване и те чакаме тук.
   bouquet

Камен е наситина страхотен , беличък , оформен , новородено - мечта.  Grinning

# 158
Tedulina и Мама на Бобо, чак ме засрамихте, с тия комлименти за аватара.  Embarassed Много ви благодаря! Hug Една вечер ми беше много тъпо и реших да се пощтракам, сама, ку-ку съм нали? Rolling Eyes Исках да попитам мамите от форума за "Красива Мама", да ми дадът някоя друга идея да променя цвета на косата си, че сякаш ми писна тоя червен цвят, идва лято  и искам някаква промяна.

Във връзка с това как говорят малчовците, наш Дани, срам не срам, в едно изречение 70% думите са исландски, а 30% български. Сега го уча на песничката "Мила моя Мамо", че да я изпеем на бабите за 8-ми март. Толкова е смешен с исландското произношение. Вместо да пее "...как да кажа, колко те обичам", той пее "...как да кашжа колко те обичам". Надявам се да я научим. Иначе го записах как пее една исландска песничка за цветовете, с музика като на A, B, C....

Не знам дали сте ги видели, но има нови снимки на малкия юнак Камен http://www.sabev.net/kamen/. Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 23:19 от Mama Vessi

# 159
Днес и аз разгледах новите снимки На Камен.  Grinning

Mama Vessi, недей да скромничиш , аватарът ти е много хубав.  Grinning Колко си висока? Тези килограми от лентичката ти в подписа....не се връзват на аватара.  Simple Smile

Много ме развесели клипчето на пеещ Дани.  Joy
 Ама как си говорите само....ти на български , пък той ти отговаря на исландски.  Laughing
Много е пораснал!

Аз пък онзи ден снимах един заразителен смях на Дариа . Аз я гъделичкам по корема.... и се сетих ,че преди доста време я бях  снимала как се смее също толкова силно и без дъх......Рових да видя кога е и  Shocked точно преди една година ....на 1г 10м е е била..... Simple Smile

# 160
Честита радост на мама Чара и нейното семейство!
Много детски смях и усмивки да има в дома ви! На бати Георги - да помага на мама и да пее на бебе Камен!

Мама на Бобо, чета редовно, но или Марти не ми дава да пиша или пък не ми остава време да драсна някой и друг ред.
Не съм забравила никой, но покрай работата и домакинските задачи, ми остава все по-малко време за разтуха в нета.

Този месец празнувахме много-и имен ден на тати и неговия рожден ден. Марти неколкократно духна свещичката на тати, беше очарован и с нетърпение чака неговия рожден ден. Казвам искам и аз рожден ден. Ще логна тези дни няколко снимки, та да го видите!

Поздрави и целувки на всички

# 161
Mama Vessi, недей да скромничиш , аватарът ти е много хубав.  Grinning Колко си висока? Тези килограми от лентичката ти в подписа....не се връзват на аватара.  Simple Smile

Много ме развесели клипчето на пеещ Дани.  Joy
 Ама как си говорите само....ти на български , пък той ти отговаря на исландски.  Laughing
Много е пораснал!

Мерси Феичке, а за височината, 170см., а килограмите за съжаление са толкова и нещо имам застой в свалянето и започвам да се ядосвам.

Мдаа, Дани, ще видим как ще се разбира с бабите си. Thinking Вече е започнал като си играе самичък да си говори на исландски. Между другото ние вече запазихме билетите за БГ, много ме е яд, че толкова рано трябва да си идваме от 23.06-21.07, шефката каза, че уж за този период ще бъде затворена. Само 4 седмици в БГ, но ми затварят детската градина 5 седмици за ремонт и ща не ща трябва да си взема цялата отпуска, една седмица оставям, когато се върнем, че е мн.труден прехода бездействие-работа. Бабите отчаяни, че толкова малко и сега и двете са си пуснали тото, да печелят джакпота, че да дойдели да ги вземат по-рано. Joy Надявам се тази седмица вече да ми каже окончателно шефката точните дати, че да видим дали няма да се наложи да сменяме датите. #2gunfire

# 162
ЧЕСТИТО и от мен Таня!Да Ви е жив и здрав и много да Ви радва.Бързо възстановяване на теб.  bouquet

# 163
Честит син, Таня! Да ти е жив и здрав, много да те радва и да спи спокойно!
Ох, исках специална поздравителна картичка да ти избера от интернет, ама не ми се отваря, така че засега само   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Запазвам си правото да сложа и картичка, защото малкият Калин се е родил точно на моята рождена дата Grinning
Бързо възстановяване и чакаме подробности.

# 164
Диди77, радвам се,че се включи. Знам как е - чудиш се кое по-напред да направиш - работа,домашни задължения,деца. А Боби напоследък не можем да го вдигнем от компютъра,та и това отгоре. Чакаме снимки.  Laughing
Мамо Веси, и така изглеждаш много добре ( с тези килограми имам предвид). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт