ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 297
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден Ден на Бояна, Светлин и Ивет!

Мили деца, растете здрави и щастливи!

Паолина беше с Т 38,5-6.Поддържаше я 1 денонощие.Давах Нурофен.На следващият ден нямаше Т, но 3 поредни пъти имаше разстройство.На другият ден пък нямаше и следа от неразположенията.Гърдите и гърлото са "чисти", докторката каза, че е изкарала вирусна инфекция по лек начин и няма нищо тревожно.

Има ли и други фини, като нас?11,500, 85см Confused

# 211
Хич ни го няма, Петенце!  Sad Радвайте се на вашия!
У дома единственото дебело са сополите на Максим!  ooooh!
hahaha Joy

За жаждата - Калоян ако му се пие вода и е като пожарна - не му ли дадеш не млъква:35: Така че едва ли може да го лишат от нея в градината

За мерките - откакто стана на година не сме се мерили като хората - само на големия кантар и на метъра на стената - така че мерките са ориентировъчни - 12 кг. и 87-88 см.

# 212
Има - 10кг и 85см сме ние Grinning

# 213
Али е от едричките мацки - 13.500 Simple Smile

# 214
Има - 10кг и 85см сме ние Grinning
И ние сме като Вяра.  Grinning
За жаждата - Стефан е постоянно жаден. Много вода пие. Е, къде пие, къде разлива и се лигави (обожава да си мие ръцете в чашата Crazy), но постоянно е с чаша в ръка. В яслите наистина не им дават много вода. За мен е по-важно като си поискат, да им дават. Но има и съвсем малки дечица, които още не могат да си искат, на тях как им дават когато им скимне, не знам. Нас ни карат да си носим водата, редуваме се да купуваме туби, та си мисля, че сигурно си им дават, когато си поискат децата. Така поне ни убеждават. Според мен трябва да говориш със сестрата, Пепи, да й дават водичка, когато си поиска.
За сухото гърло - и при нас го има този проблем - и при мен, и при децата. Чудно наследство решиха да вземат от мен - проблемното гърло! ooooh! И аз постоянно проверявам влагомера и ха е паднал под 60%, ха съм се втурналоа да слагам вода в стаята. Другият трик, че зимно време си суша прането вътре в статята, това също вдига малко влажността.

# 215
Ето да я видите, че скоро не съм я показвала Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201187

# 216
Vili4ka много сте порастнали,ама не се притеснявай,едричка е  и ще ги ступва в яслата. Laughing

# 217
  • там където ме зове сърцето!!!

Честит Рожден Ден ,
 Бояна и Ивет!!!
Малки красавици ,
бъдете здрави ,щастливи и усмихнати!!
Нека мама и тати имат много поводи
 да се гордеят с вас!!!

Честит Рожден Ден на
Светлин!!!
Бъди здраво , щастливо и умно дете!!!!
Много късмет и успехи
да има в живота ти!!!!!

Весел празник на семействата на рождениците!!!!
А за щастливите майки .....

# 218
  • София
Ей Вили ,и вие сте от едричките, да са ни  живи и здрави!  Hug Я кажи от къде купихте тази блузка на Тъбисите, че и ние сме им фенове?

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯНА,ИВЕТ И СВЕТЛИН

# 220
ЗАКИЛАТА ДИ е около12.500и висока87-89см Peaceоще не говори имаме няколко нови думи най честата е: А така: ooooh!Много се ядосва ако тоалетната хартоя е свършила и няма с какво да си избърше дупето.Ползва я и като пика Joy bowuuНай много се ядосвам че косата ни расте бавно Crossing Armsе поне се реши всяка сътрин и си слага фиба hahaha hahaha.Червилото е също задължително.Много хубаво пее нищо че са си нейни измислишльотини newsm78

# 221
  • София
Честит рожден ден на Светлин, Бояна и Ивет!
Честит празник на майчетата им!

Мерки и теглилки утре ще кажа, или когато се сетя да премеря.

# 222
Ей Вили ,и вие сте от едричките, да са ни  живи и здрави!  Hug Я кажи от къде купихте тази блузка на Тъбисите, че и ние сме им фенове?

Не сме я купували ние - взех я от детенцето на леля ми (и тя им беше фенка на Табитата като малка  Joy Joy Joy)

# 223
Добро утро, момичета! Какъв хубав сняг имаме тук - страхотно е!

Хайде на кафенце!

# 224
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!!
Щом е за кафе и аз съм тук!!!
Аз да се похваля , вчера беше първия ден от първия  благотворителния базар в Русе и старта беше обещаващ!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт