ЯНУАРСКИТЕ НИ МАЛЧУГАНИ ТИЧАТ ПО СНЕГА ЗАСМЯНИ

• 9 320
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Ilindi4ka,за мен беше удоволствие да поднеса това кафенце тази сутрин за всички януарски мами Hug Радвам се че ти е харесало Wink

Ани,ама все едно аз съм го писала твоя пост Rolling Eyes И Вяра е непрестанно отвита,като спи при нас пак рита и се отвива,ама ако си е в леглото никога няма да стане ако е измръзнала,аз ставам и завивам.А мисля че за чувал не е никака голям Стефк,ако го търпи вземи му,Вяра не търпи такова чудо Naughty
Стига с тия черни мисли....Да си призная честно и аз често си мисля какво голямо богатство са децата ми и ако вземе че се случи нещо с мен ще бъдат сам самички на света-малки и безпомощни ooooh! Охххх не е хубаво това,защото така се провокират лошите неща Naughty
Идват хубави празници,нека сме по-ведри  bouquet

# 271
  • Madrid
Самуил винаги спи с чувал-зимата със зимен,латото с летен,така съм спокойна Peace.

# 272
  • там където ме зове сърцето!!!
Дес, супер кафенце , аз за следобедно ще възползвам!! Hug

Илиндичка, голям сладур е Сами Hug, а за готвач да не говорим -равен няма !! Hug

Анту , бързо оздравяване на Макси и както казва Неда , той си е наше бебе!!! Hug
Калоян също много се отвива , а да го сложа в чувалче просто е немислимо -пищи все едно съм го завързала!!!Спи с поларени гащеризони за сън (една дружка ми ги донесе ), много съм доволна!Мислех да си купя мек поларен плат и да дам да му ушият като спалните чувалчета , но с крачоли , защото вечно беше отвит и замръзнал (спим на  22градуса ) но все пак....

NedaHug Hug Hug

Морска , как е малкия ранен юнак?????

# 273
И Анджела се изка да спи в чевалче,миналата година й купих за 100 см и така си остана неизползвано.Спи с бархетна или поларена пижамка,не се отвива много,но ние спим на 24 градуса,та дори да се отвие,няма да замръзне.Тя е като мен -краката може да са навън но главата трябва да е вътре.Слагам я с чорапки,и посреднощ сама си ги събува и в сънено състояние ми вика"Мамо,топа'/топло/.Завивам я с много тънко памучно одеялце.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202077

# 274
Пепито, подробно описание и снимков материал - браво на теб  smile3501 Много сладко спинка Анджела.

VIVKA, няма да измръзне с това гащеризонче и едни чорапки  Hug И Алекса много се отвива, аз като видя завивам, ако не видя - тя си търси и се мушва под одеалото  Joy

Дес, Анту, я по-ведро!  Naughty Какви са тия мисли по това време на годината! Ааамаха!  Naughty Hug

Али нещо не е на кеф от няколко дни - през деня почти не спи, не иска много много да яде, има всякакви претенции за всичко, нищо не ихаресва каквото правим или каквото има за ядене, само се сърди, хленчи, плаче и казва "Мамоооо, детето идосааа!" - в превод "Мамо, детето се ядоса!"  Rolling Eyes Joy

# 275
  • София
VIVKA  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Ани Моят синковец също страшно се отвива ,но спи в голям чувал и с цялостна памучна пижамка отдолу.Спим на хладно-ок 18 градуса.
Ками е мн.смешен ,защото спи с две биберони и като си напипа биберонт в леглото ,дори да е с др.в уста плюе и презарежда.А сутрин си ги слага на нощното ми шкафче.А като се събуди и си маха биберона и казва "не биба
,да мляко".
ilindi4ka  Hug нали ние сме от тези дето са по-готините Joy така си го написала,че всеки да  го разбере както му отърва. Joy Браво!
Виличка, нова година,нов късмет,нова ученичка Wink
Пепито,като видях снимките на Анджи и се сетих,че преди год.ми попадна из нета материал за това ,че според позата ,в която спиш,може да се разберат осн.черти от характера и бяха -поза "ембрион","царска" и т.н.и имаше доста попадения като сравних с околните ми.Някой сеща ли се?

# 276
Къде сте всички тази вечер?

Много ми е нервно.В събота смятам да оставя Али на татко й или баба й и да ходя да пазарувам за празниците и да купя подаръци, че да има какво да донесе Дядо Коледа  Joy

Хайде по едно малко, малко да вдигнем настроението

# 277
  • там където ме зове сърцето!!!

Много ми е нервно.В събота смятам да оставя Али на татко й или баба й и да ходя да пазарувам за празниците и да купя подаръци, че да има какво да донесе Дядо Коледа  Joy

Аз съм тук и ще се възползвам от почерпката !!! Hug Hug

# 278
Тук сме,но Ади много се сърди тази вечер.То не беше бисквити,шоколад,супа,кроасан,близалка,бонбон-писна ми!Като се разсърди и се хвърля на земята и реве,така щеше да си прасне главата в терикота-ушляпах я а тя"Тате,мама бий ей тука!"
Утре е тържеството в яслата ще отида да снимам/задължително е присъствието на единия родител/ и после си я прибирам в 15.30 Laughing
Айде после пак че трябва да се мийме/много й се спи/.
Neda  Аз знам че когато спиш по корем значи че имаш гастрит.Аз спя по корем и найстина имам гастрит.

# 279
И  аз съм тук добре ми идва почерпката Ди отдавна заспа .Днес ми беше хаос напазарувах лакомства за детската.В четвъртък сме на тържество с Крис и ДИ.Ще дам след това снимки.А отделно крис има пак тогава от детската та за 1 ден 2 подаръка Rolling Eyesама нищо аз заради малката исках защото много се радва на дядо коледа и украсите.Та сме от сега във вълнение Joyмного ми хареса това Crazy Crazy Party Mr. Green Heart Eyes http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=144869&cat=3

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 20:57 от DIVA_ORHIDEQ

# 280
Oрхидейке,ти май сериозно се замисляш за близнаци hahaha Joy Joy Joy

# 281
И аз съм тук. Мислехме да гледаме един епизод на Грей на компа, но съм нещо страшно уморена. Tired Пък и мъжо ме гони от компа, че му трябва. Rolling Eyes Децата са много послушни днес.  Thinking Максим почти не реве. От Аб ще да е реакция. Laughing Стефан дори си легна рано - към 9:30, без протести, без да излиза и без да врещи. Успяхме да го наврем в един чувал, още от баща му (розов! hahaha), в началото беше голяма борба, хич не му хареса, но като го сложихме да спи, се примири. Ето:

Дано да има ефект.
А преди да си легне, тъкмо бях изкъпала Максим и го бях сложила до нас на активната гимнастика да спинка, налях си малко вино в една чаша и си викам, айде, ще релаксна малко. Обаче дребчо се размрънка, аз оставих чашата на облекалката на канапето и се обърнах да оправя Максим. Като се обръщам пак, наш Стефан награбил чашата с "дино" и лочи ли лочи! ooooh! Сигурно беше изгълтал 3-4 глътки, като и преди това му бях дала една глътка. Веднага му взех чашата от ръцете, а той крещи "Икам динооооо!" Другата любима напитка е "бийа"  Crazy  Crazy  Crazy Хората ще си помислят, че си алкохолизираме детето. Най-ме е страх да не изтърси нещо в яслата, че нали знаете, като кажат, че сестра ти е бременна, ходи обяснявай, че нямаш сестра... Rolling Eyes
Хайде, сладки, лека нощ и до утре, че мъжа ми ми чете поста, което ме приСтеснява и освен това ме ръга в гърба да ставам... #Cussing out

# 282
  • София
Здравейте,
бих искала да се вмъкна при вас.
Евелина е родена на 29.01.2006г. тежеше 3450 кг и 52 см висока  Two Hearts

# 283
  • Madrid
Здравейте,
бих искала да се вмъкна при вас.

.

Заповядай! Grinning
Анту,имам подобен случай със Самуил-преди година беше-имаме гости,които пият ракия,Сами е в мен на масата и по едно време се чува писъкът му Shocked,той беше с една от чашките,взел я е докато говорех и решил да дегустира ooooh!,той тогава не знаеше какво е млечен продукт,извън този,който произвежда мама, а какво остава за алкохола Crazyнали се сещаш,че и аз извиках впоследствие... Simple Smile
Ако свикне Стефан с тази придобивка ще ти е по-спокойно.

Аз съм тук и ще се възползвам от почерпката !!! Hug Hug
И аз,и аз! Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 00:22 от ilindi4ka

# 284
Oрхидейке,ти май сериозно се замисляш за близнаци hahaha Joy Joy Joy
Ами да кажа това вече ще ми е дар от бога момче,момиче плюс близначи  момче и момиче Embarassed Rolling Eyes Crazy Flutter Party Party Party Party Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт