Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 474
  • 589
  •   1
Отговори
# 450
Far Away страхотни рамки  Heart Eyes , аз много обичам този супер изчистен стил, където е важна самата снимка, но моите снимки са далеч като качество, от тези на Мишолина, но ще си крадвам идей.
Дамянти определено първата е суперска, нещо втората не ме грабва, иначе кадъра е готин Hug
Лати много хубава шаренийка

Да споделя, че малката е Малена е просто фея на цветята Heart Eyes

# 451
прекрасни рамки, прекрасни снимки   Heart Eyes
аз с нищо не мога да се пофаля!  Mr. Green преди малко уж си източих апарата, а снимките не мога да ги намеря  Sick..... и картата изтрих  ooooh!

...тазгодишния костюм на Малена е мноооооооого оригинален, но миналогодишния е ненадминат   bouquet
голям купон отново този варненски карнавал!!!....  Grinning

# 452
  • София
Ще споделите ли мнението си за тази проект-поканка, моля!
Майката не иска да има снимка на детето и е привърженичка на по-изчистените елементи и декори. Mr. Green
Темата на рожденият ден е спайдермен , та и затова и на покантие трябва да е този герой! Блатгодаря ви!

# 453
харесва ми, с изключение на синия фон и надписа от главни правописни букви... Peace

# 454
  • София
10х за коментарите  Hug

Лати, тази за Теди е страхотна  Heart Eyes

Музика, бих сменила фона, както и шрифта, че този не се чете  Grinning  Peace

Аз пък направих подарък за Сейдж  Hug  Heart Eyes Дъщеря ти е страхотна - и как позира за снимки - мммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 455
Дамаянти, прекрасна рамка!!!!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 456
Дамаянти-страхотна е наистина!
Ще дадеш ли буквичките Heart Eyes

# 457
Може ли да се вмъкна и аз тук като крайно неразбиращ и силно желаещ да разуча туй животно Фотошопа. Правя картичка и немога да се справя с надписа Весела Коледа и щастлива 2008 г. Къде мога да си намеря готови? Благодаря предварително на всички!   bouquet

Цветелина, нямам готов надпис, ама много лесно се пише във фотошоп, я по-добре да те научим как се слага текст:
- направи си нов слой (layer)
- натисни от менюто вдясно буква Т (за Текст)
- започни да печаташ каквото ти трябва върху картичката
- за да се вижда, трябва слоя с текста да е върху снимката
- можеш да форматираш текста за цвят, размер, фонт (ще има всички фонтове, които идват с Windows)
- ако искаш други фонтове, трябва да си намериш в интернет; има много линки в началото на Фотошопската библиотека - закованата тема в началото на този под-форум)

Пробвай сега, пък после ще ти покажем как да извиваш текста.

# 458
  • София
Лати, качих всички надписи  от този скрап  Hug

http://damaianti.multiply.com/photos/album/44/Digital_scrapbooks_elements_

# 459
Момичета всички сте страхотни особенно последната на Дамаянти с щерката на Сейдж  bouquet  bouquet  bouquet.Аз след календара съм в твоческа меланхолия. Shocked

# 460
  • София
Благодаря ви! Ще поработя още ...

# 461
  • гр. Пловдив
Може ли да се вмъкна и аз тук като крайно неразбиращ и силно желаещ да разуча туй животно Фотошопа. Правя картичка и немога да се справя с надписа Весела Коледа и щастлива 2008 г. Къде мога да си намеря готови? Благодаря предварително на всички!   bouquet

Цветелина, нямам готов надпис, ама много лесно се пише във фотошоп, я по-добре да те научим как се слага текст:
- направи си нов слой (layer)
- натисни от менюто вдясно буква Т (за Текст)
- започни да печаташ каквото ти трябва върху картичката
- за да се вижда, трябва слоя с текста да е върху снимката
- можеш да форматираш текста за цвят, размер, фонт (ще има всички фонтове, които идват с Windows)
- ако искаш други фонтове, трябва да си намериш в интернет; има много линки в началото на Фотошопската библиотека - закованата тема в началото на този под-форум)

Пробвай сега, пък после ще ти покажем как да извиваш текста.
Hug

# 462
Айде за днес да се отчета и аз,колкото да не е без хич.Нещо ми празнее,ако някой има идея да я каже.

# 463
Дамаянти, страхотна рамка си направила на А-М! Благодаря ти от все сърце!   bouquet
Ще ми я сенд-неш ли на sage.bg@gmail.com
А аз да ви кажа, че А-М просто се влюби в Дамаянти и искаше непрекъснато да стои при нея Simple Smile

# 464
рамкирах нещо старо:

ох, още утре ще си пренеса снимките в мултито....

Общи условия

Активация на акаунт