Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 469
  • 589
  •   1
Отговори
# 510
ами във фотошоп бг нали има няколко урока за ретуш,но аз не ги правя точно как са уроците ами правя комбинация от всички уроци.Примерно за лицето първо използвам clone stamp tool после polygonal laso tool.И на двете давам blur и т.н.И аз така като правех само един определен урок не ми се получаваше това,което исках,но като започнах да ги комбинирам ето резултата. Grinning

# 511
Чочка, страхоттно си се справила!!! Браво!
Чучу, мерсиииииииииии! Тази със самолета сигурно ще стане фаворит. Ама ако вземе да ме врънка да му купувам самолет, ти си виновна  Laughing

# 512
  • Бургас
Чочка, признавам те! Браво!

Чучу, първата ме кефи, но втората ..... - определено между петел и орел не виждам сходство  newsm78 /единствено родословно/.

# 513
Чочка, признавам те! Браво!

Чучу, първата ме кефи
и аз така  Grinning

# 514
Млечко, как не виждаш връзката бе  Mr. Green Петлето иска  да стане орел.  Чучу, така ли е?  Laughing

# 515
  • Бургас
Млечко, как не виждаш връзката бе  Mr. Green Петлето иска  да стане орел.  Чучу, така ли е?  Laughing
Joy hahaha ох, ще ме умориш от смях!  Joy Може би малкото орле да стане голям орел, по-вероятно, но петле да се превърне в орел.... Thinking Ама всеки си интерпретира по свой начин.  Wink

Сега ми идва на идея да направя дъщеря ми с една кокошка, която иска да се превърне в лебед  Laughing  Laughing

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 15:30 от mle4ko

# 516
mle4ko, ще качиш ли елемените от последната рамка в Библиотеката Embarassed

Чочка, поздравления за майка ти, но малко са се загубили чертите от лицето й, т.е. малко си прекалила на места и са се променила характерното излъчване от снимката. Давай следващ опит да видим Wink

# 517
Момичета,благодаря ви за вниманието.Явно чужди не приемате.Сега разбирам защо от Б групата не искаха сливане.Вие сте си една гилдия и се коментирате само една друга.Разбрах ви намека и повче няма да се появявам! smile3516

# 518
angyL.A., недей така! Забелязах ти календара, силно съм впечатлена. Но нямах много време да пиша коментари за всичко видяно...
Често се  получава дадена рамка да не е получила коментар, няма смисъл да се сърдим. Не е нарочно. И не сме такава гилдия, даже сме много добрички  Mr. Green

# 519
Събрах си календара в едно с триста нерви и вече го мразя впредвид това че е с размер 60на 75см и 300ппи и не е истина как ми товари компютъра докато го работя.Май ще пиша на дядо Коледа да ми донесе повече рампамет Mr. Green
Дано поне на бабите да им хареса,поне е "голям и уникален" както искат  ooooh!

На мен ми е малко претрупан,но сега няма да му се мъча повече.

# 520
  • Бургас
angyL.A., недей така! Забелязах ти календара, силно съм впечатлена. Но нямах много време да пиша коментари за всичко видяно...
Често се  получава дадена рамка да не е получила коментар, няма смисъл да се сърдим. Не е нарочно. И не сме такава гилдия, даже сме много добрички  Mr. Green
ммммммм, дааааа, така е  Peace

# 521
Аз не казвам,че сте лоши,а че просто подминавате тези,които се появяват от скоро и искат вашето мнение.Какво да не се сърдя,а и имали значение за вас,че някаква си angyL.A. няма да пуска рамки!Няма да се затъжите!Достатъчно ми накривя! Weary
Между другото безразличието най-много обижда!

# 522
Млечко,елементите в библиотека са без линк или аз не го виждам. newsm78

# 523

Да- ама явно не съм се справила добре щом само ти ме разбра Joy
Радвам се че поне ви разсмях-другия път май ще пиша какво ми се иска да кажа Joy Joy Joy
angyL.A-не се сърди-аз например сутринта нямах никакво време за коментари BlushНа твое място бих увеличила малко снимките и цифрите на календара Peace
Чочка рамката ми харесва но бих променила синята рамка защото някяк се бие с фона Hug
Харесах си на mle4ko състарената снимка Peace

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 13:46 от чучулигата

# 524
Млечко,елементите в библиотека са без линк или аз не го виждам. newsm78
сигурно са платени,за това няма линк.Стават за изрязване,че са на бял фон. Peace

Аз пак да благодаря на всички за коментарите за мойта мама. Hug Hug Hug
Чучу,честно не ми се занимава вече с нея Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт