Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 629
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
да, цици, ама я кажи другото тълкувание, че ми е интересно  newsm78

# 31
да, цици, ама я кажи другото тълкувание, че ми е интересно  newsm78
Ето, виж тук. Тая дума я знам с това значение още от баба ми  Grinning

# 32
Elix,аз прочетох за партито,но понеже няма дата си мълча,че няма да ни има известно време.
Говорих с Пилето,тя е на работа.Сега ще питам и Дони,за да  увеличим бройката  Wink

Нади, остава за 23.12. от 16ч в Ментов носорог!
Много съжалявам, аз на 23.12. няма да мога.На вас пожелавам весело изкарване и да покажете снимки после. Hug

# 33
  • София
Жалко Наде, че не можете да дойдете, все пак питай Пилето и Дони, дали искат  Peace
Как е Радо, изобщо не се включваш, зарязахте ни ей...  Rolling Eyes

Стефи, представям си каква е била снощи ситуацията у вас с тая риба Crazy Laughing

Кате и аз вече ще се повторя, като кажа, че никога не съм приспивала Кали.Никакви песни, приказки и дундуркане, тя сама си заспива   Peace А за завиването, мисля, че Кали вече сама се завива.Просто имам наблюдения.През нощта почти не ставам, само ако ми се ходи до wc-то и я поглеждам как е.

Лека вечер дами!  Hug

# 34
  • София
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти! Веселие и лек махмурлук желая!   bigdance2

# 35
Честит Празник, мили СТУДЕНТИИИИИИ  Hug  /и бивши и настоящи  Mr. Green /

Ние довечера сме на заведение с мъжи и едно приятелско семейство!  Crazy  Моят татко ще гледа момичетата и ще разпуснем малко. Не сме излизали така не помня откога и много се вълнувам. Резервирали сме места, така че сме спокойни  Grinning

Цунки по муцунки на всички!!!

# 36
 Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ/БИВШИ И НАСТОЯЩИ СТУДЕНТИ/ УСПЕХ НА ИЗПИТИТЕ ,БЛАГОПОЛУЧНО ДИПЛОМИРАНЕ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!
Hug
Рибче приятно прекарване и да се забавлявате с мъжо Wink,
ние отиваме да пускаме колети и картички за празниците и после на пазара за подаръци на Боби, мен Laughing  и тати, които не му се нрави много тази мисъл Shocked ooooh!!!
успешен и приятен ден   love001

# 37
                                                           Честит  празник,мили  студенти !                                                                       

# 38
Здравейте,момичета!пПростете,че  пиша  2пост,просто  избързах и  публикувах  само  поздрава.Ние  вече  го  изкарахме  предварително  на  7декември  с  едни  приятели.Не  мога  да  се  вредя  на  компютъра  от  мъжо,че  е  в  болнични  и  е  в  къщи.Ще  пътуваме  на  22декември  към  Русе  и   ще  изкараме   празниците  при   нашите.Още  не  съм  купила  подаръците,все  си   викам   има  време.Аз  не  приспивам  Михаела,просто  я  слагам  в   леглото и  давам играчки.Като  отида  след  около 20мин.тя  е  вече  заспала и  я   загъвам.Нощно  време  също  не  ставам,тя  спи  в  чувал  и  не  се   притеснявам,че  ще  изстине.Чао  и  приятен  ден  на  всички! newsm03

# 39
  • София
Честит студентски празник и от мен!

Благодаря на патерици за пожеланията за Никулден.
Нещо ми се развали компютъра реди няколко дни, Мислех, че е захранването, но снощи девер ми го разглоби и измери навсякъде и каза, че не е от това. След това компа се стартира и изключва поне 10 пъти сам. Май аз сама си го прецаках като се опитах да си инсталирам принтера . Днес по чудо тръгна и сега използвам да пиша, докато не се изключи пак сам.

Рая от понеделник пак ще е на ясла. До тогава хремата й ще е отшумяла напълно.

Подаръци за Коледа още не съм купувала. Чакам Рая да тръгне на ясла, за да мога да изляза сама и на спокойствие да пазарувам. Още не знаем къде и дали въобще ще сме някъде за празниците.
Другата седмица мъжа ми е на банкет от работата, но аз няма да мога да ида, защото е в сряда и бабите няма как да дойдат за да гледат Рая.

На мен все още ми е мечта Рая да заспива сама. Понякога се случва на обед, но е много рядко. Нощем се буди да пишка. Но все още не смея да я оставян нощем без памперс.

Лек ден на всички!

# 40
Честито на всички празнуващи!

И ние довечера ще разпускаме якоооо в една кръчма с приятна приятелска компанийка  Party

Весела вечер!

# 41
здравейте и от мен, 4естито на вси4ки празнуващи днес , а и утре- малки и големи анета Simple Smile
дано и ние от понеделник сме на ясла, 4е тази седмица изморихме баба. дано изкара поне 2 седмици без да се разболее в групата. последния път лепна ангина и за малко да я повтори.
ние пък на никулден за ужас на вси4ки ядохме пържоли. срам не срам забравих да купя, после като се сетих след работа -беше късно.  Embarassed

# 42
  bouquetЧестит студентски празник и от мен! bouquet
Приятна вечер на всички и да се забавлявате много.

# 43
Ей,днес няма никой.Що така?Аз украсих къщата, подстигах Божидар, той повтаря краса,краса,дядо Коле...От 3 дни ми пее "Зайченцето бяло". Звучи по следния начин "Яй, яй, яй....."  Joy

# 44

Ле,ле, верно  Shocked А аз току що влизам и съм се приготвила да четааааа.....

Ние днес направихме една чудесна снежна разходка из Балкана - слънчево и топло време, сняг 80см, шейна, снежни човеци, борба със снежни топки- направо върха  Party

дано и ние от понеделник сме на ясла

И аз на това се надявам.....

Общи условия

Активация на акаунт