Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 619
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мдааа, днес явно повечето са "изтрезнявали" след вчерашния празник  Joy

Рая от снощи е с кашлица и май и тази седмица ще пропусне яслата.

Слънчо - браво на вас! Забавлявали сте се на воля днес. Аз се надявам другия месец да идем за 1 седмица на планина, но за сега са само планове.

Лека нощ и приятна седмица на всички!

# 46
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНИК!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ И БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ. newsm51 nbirthday
Аз заведох Чечо на ясла и веднага се захванах за дом работа.Събота и неделя миткосвахме и нищо не съм правила.
Слънчо,направо човек да ви завиди за снега.Ние май тука само ще сънуваме да имаме такъв сняг като вашия.И аз врънкам мъжо да ни заведе догодина на планина зада заведем дребния заради третата сливица. Grinning
Атракция,бравос за подстрижката на Божидарчо.И аз се каня отдавна да подстрижа звяра ама само с това си оставан,но да се надяваме,че вече тази седмица ще успея.  Hands Clap

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 09:29 от tonita76

# 47
  • София
Честит рожден ден, Иник! Много здраве, щастие, любов, късмет във всичко!

# 48
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИНИК,
ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!!!

# 49
Здравейте!
И аз да се запиша в новата темичка Embarassed
Позагубих се от хоризонта, затова искам да поздравя всички малки и големи, които са имали повод за празник!
Честит рожден ден на иник!!!
Напоследък съм доста заета и не ми остава време за форумите. ooooh!
Направихме последната реимунизация, качихме малко Т и ръчичката доста се поду и зачерви, но вече всичко е наред. Калоян тежи 15.800 и е висок 90см. Каката вече е без очила, newsm44 след 4 годишно лечение, мрънкане, настояване и т. н.
Прекарахме уикенда без деца със съпруга ми в един спа клуб в Кюстендил. Повод беше фирмен купон. Видяхме се с приятели от цялата страна и се повеселихме. За първи път оставих малечко за повече от час-два. Починах си, погрижих се за себе си и за учудване не чувствам вина за това. Embarassed Моите родители пристигнаха още в четвъртък, за да свикнат с дечко и той с тях. Нямаше никакви проблеми. Голяма игра и смях падна с баба и дядо. Още първия ден Калоян почна да се гушка в тях и да раздава звучни целувки, а те примираха от удоволствие. Докъто нас ни нямаше баба и внучета са окасили къщата със снежинки и гирлянди, окичили са и изкуствената елха. Засега няма инциденти и поражения. Естествена елхичка ще вземем точно за Бъдни вечер, ако не решим да забегнем на някъде.
  За Коледното парти бройте ни и нас smile3521 Дано до тогава сме здрави и не се обърка нещо!

Приятен и усмихнат ден на всички!

# 50
Здравейте!

bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИНИК! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!  bouquet

Слънчо, блазе ви. Ние не сме виждали сняг от няколко години. Дано тази да имаме, че и Вили да се порадва.

Атракция, честита ви прическа. Я покажи една снимчица на Божидарко.

Мама Ели, вие наистина се позагубихте. Радвам се, че сте добре.Много е хубаво, че лечението на каката е било успешно.А Калоянчо голям мъж станал 15.800, с какво го храниш?  chef Grinning.

Иринополис, тази кашлица сигурно е от секретите. Дано гърдичките са чисти и бързо да се оправяте. Ако е от хремата, аз давам за по-лесно отхрачване Мукосолван, на нас много ни помага. Вашия лекар какво ви изписа?

Ние днес бяхме на консултация не сме правили от 6месеца, тъй като все сме болни. Тежим 12.900 и сме 90см. Направихме и ваксината, дано се разминем леко, че почти всички деца вдигат Т.
Взехме бележка за яслата и живот и здраве ще идем в сряда. Смятах този месец да не я пускам, но ще имат тържество с дядо Коледа и с подаръци, надявам се да й хареса.
Ние също украсихме. Вили помагаше и много се вълнуваше. За сега не пипа елхата, а само я гледа и подскача.
Днес се върна майка ми, след 10дни отсъствие. Когато Вили я видя, започна да вика от радост и така й се хвърли, чак трепереше.  Те двете са все заедно, но досега не беше реагирала на отсъствията й така, може би сега като е по-голяма и повече се е затъжила.

Май доста се отплеснах с писане, извинявам се.
Лека вечер

# 51
Честит рожден ден Иник! Бъди здрава и щастлива!

Ако вече не е късно ни запишете в списъка за тържеството на 23-ти.

# 52
ЧРД на Иник! Жива,здрава, всичко най- добро!

Като по поръчка  Grinning Хайде да ви покажа малко снимки и клип на първата песен,изпята от Божидар  Laughing

# 53
  • София
Чрд,Иник!  bouquet

Има промяна в датата на тържеството, сега се обаждах да резервирам и момичето ми казва:
-Не е за 23, а за 22-ри и не за 16, ами за 10ч.  Shocked Аз й казах, че нещо бърка защото аз миналата седмица съм се обаждала и всичко съм си записала. Тя ми казва, че явно е станало някакво объркване  ooooh! Егати работата...сега около празниците им се е запалила главата и не знаят вече какво говорят  #Cussing out Така, че ако искате на 22-ри от 10ч.

# 54
Честит рожден ден на Иник! newsm59 nbirthday  ura  bigdance2 Tada Tada bdbaloni hbday happy bd baloni baloni
Много здраве,щастие и реализация на всички твои планове ти пожелавам.
Atrakcia  много хубави снимки.А сайта ти е направо супер. newsm10
Slyn4o  и аз се включвам към завиждащите. smile3521
mama-eli  да са ти живи и здрави дечицата.Имаме дублиране на килцата и Преси  е толкова. Mr. Green
Аз да ви се похваля.Ако си спомняте,че ви бях писала за кюртажа на снаха ми,е сега мога да се похваля с нова бременност.Моля се всичко да мине този път по мед и масло. Praynig
Еми това е за сега от мен.Желая ви успешен старт на седмицата. txtloves

# 55
  • София
Здравейте и от нас!

Днес водих Рая на лекар. Гърдичките й са чисти, а гърлото е с леко зачервени дъги само. Аз от събота й давах да пие Амброксол, и лекарката каза да продължавам с него, но изписа и Суметролим. За хремата - минава на Мукосептонекс. До сега й слагах Коларгол, ама нямаше ефект. Не че възлагам някакви надежди на Мукосептонекса, ама ще й слагам...
 Видяхме едната госпожа, докато бяхме днес на вън и я питах ще има ли тържество за Коледа. Ами нямало да има - поне не за сега. че то не остана време да го стягат тепърва!

Зa клубчето  - аз нещо не можах да се ориентирам по картата къде е точно. Малко съм зле с ориентацията в София, но това си е мой проблем. със сигурност ще мога да кажа следващата седмица дали ще дойдем с Рая - да видим как мъжо ще е на работа и дали ще може да ни закара. Иначе мисля, че 10ч е по - добре като час, отколкото 16ч.

mama-eli - чудесно е, че каката ви вече е без очила.

За утре съм планирала да украсяваме с Рая в нас.

Лека вечер на всички!

# 56
За 22-ри на мен ми е удобно, така че записвам се! Извинявам се ако е имало инфо за клубчето, но да ми кажете къде се намира!

# 57
  • БГ
  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНИК!!! Много здраве, щастие, любов и късмет!!!    bouquet 

Привет и от нас!   Hug   Ех, че е весело в темичката ни, дано всеки ден е така!

И ние днес посетихме доктора. В петък отсъстваше, през уикенда нямаше дежурство и в резултат на това днес пропуснахме яслата! Нищо, изтърпяхме се и от утре тръгваме! Имам огромна нужда от почивка и дано утре успея да се организирам и наваксам сили за дълго!

mama-eli, само хубави новини около вас, супер!!!

tinka81, някоя отложена ваксина ли сложихте? В нашата ясла коледното тържество ще е на 19-ти, събират парички за почерпка и искат по един опакован подарък с името на детето.

Atrakcia, и аз този уикенд играх ролята на фризьор - в събота разкрасих Марти с №3, а в неделя татито с №2, сега си имам две чудесни момченца!!!  Joy

irinopolis, дано кашлицата бързо отшуми!

Хайде лека и спокойна нощ!   Peace

# 58
Аз пак съм "за", когато и да кажете за Коледно тържество - няма значение - с вас съм!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНИК!!!БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! ПРЕГРЪЩАМ ТЕ и се надявам да се видим в клубчето!

На болните дечица - леко и бързо оздравяване!

Тея спи отвита. Може би по половин нощ, ако не и повече. За жалост от ставанията ми да я завивам няма полза защото тя ме усеща и започва да рита завивката и да ми мрънка в полусън :"Нямааа, неее, не и'кам...маши (махни)!" и аз я оставям. След 10 минути пак пробвам и ако успея до половин час се е усетила и пак изритва завивката или ляга върху нея.

Elix, като шофираш "овикваш" ли разни наглеци - аз не мога да се въздържа. Не псувам, но като ме нервира някой добре си го "оплювам". Simple Smile
Slyn4o, къде живееш в Хиподрума? А Ивана къде е на ясла?

# 59
Здравейте Hug Благодаря много на всички за поздравите Hug
За съжаление няма да можем да дойдем на срещата,  ще ходим при майка ми за празниците, но вярвам че ще имаме и други поводи занапред да се съберем Hug

Общи условия

Активация на акаунт