Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 626
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Привет, мами!

От вчера нямам нет и дигах скандали, а то се оказа, че не сме си платили  Embarassed

Ивана от вчера пак е на ясла! Сутрин плаче само при оставянето, но веднага след това се успокоява и е видимо щастлива. Продължава да си подкашля от време на време, но се надявам да си отшуми от самосебе си  Praynig

Много жалко за партито, че няма да е на 23 - ще трябва да мине без нас  Cry Решили сме на 21,22 и 23.12 да си изконсумираме спечелената екскурзия на Боровец от Горчиво и просто няма как. Още не са ни потвърдили резервацията, де, та там ако нещо се провали, евентуално може да дойдем  Rolling Eyes

Иначе Ивана ще мине с коледното парти в яслата, което ще е на 18.12.

Hug

# 61
  • София
Такааа, значи остава за 22-ри за 10ч. Тук
Това е с/у южния парк, а не в Борово.Някой ще идва ли с 2 деца?
Обаче, трябва да се плати предварително, така че който може нека го направи.Във всички клубове в които звъннах , искат предварително заплащане. Ако някой не може, аз ще платя и за него, но нека ми пише.Мисля в четвъртък да ходя.

Игси, естествено е да се изпуска напрежението по време на каране, особено в Сф. Аз по принцип съм спокойна, но някои шофьори са направо нагло безмозъчни и хич не им спестявам обидите, а и псувните...след това пак съм спокойна  Blush Crazy

# 62
Ехоооо, здравейте! Помните ли ме още?

Честит рожден на Иник на патерица! Бъди жива , здрава и усмихната!
Напоследък хич не мога да си открадвам време за форума. А така искам...

За партито искрено се надявам да се класираме и ние. Щом се пада събота и дано сме здравички - ни пишете и нас.

Деян пак тръгна на ясла, ходи с голямо удоволствие.

Аз да ви кажа за подаръците - взех му огромен строител и ще му взимам един лекарски комплект с всякакви неща вътре. Понеже сега е на такава вълна - непрекъснато обяснява как лекарката го преслушва и какви лекарства му изписва и мери температурата на плюшените играчки в къщи.

Момичета, да ви питам къде ще посрещнете Новата година? Аз както се очертава май ще съм си в къщи, че офертите, които имам са ужасни.

Лека вечер и до скоро писане!

# 63
Здравейте на вси4ки Simple Smile
4естит Рожден ден на Иник на патерица !
Бъди здрава, весела и много щастлива, обкръжена с любов и съпътствана от късмет:)

Ние не можем да потвърдим за партито засега. Докога трябва?

Санди е на ясла. Аз едва се разминах с натравяне -изкарах един ден във WC- то, изядох една опаковка активен въглен, няколко пакет4ета детокс и днес съм свежарка.

Нова година си ме4тая да посрещна у дома по пижама, и мисля така да направя, тъй като се 4увствам уморена нещо и не на кеф.

и аз искам да карам кола, ама не мога, но обещавам да попсувам като каруцар като се нау4а Simple Smile

# 64
  • БГ
Привет и от нас!!!   Hug

И Марти е на ясла от вчера. Явно много му е липсвала, защото влиза с прибежки в стаята и изобщо не се обръща да каже чао и да види следвам ли го?!?  Rolling Eyes   Ама, то на мен угода няма, като плаче - защо плаче, като хленчи - сега пък какво има, като не плаче - защо не плаче и т.н.  Thinking

anitza, радвам се да чуя, че сте добре!!! Чудесни подаръци си приготвила за бъдещия доктор! Аз обикалям като луда и немога и немога да намеря Мечо Пух и приятелите му на една фирма и в еднаква големина и бленувания "каньол" - камион, нещо от рода на самосвалче. Вчера в един магазин ми обещаха да проверят из складовете и дано днес имам повечко късмет!!!  Praynig

harmony_broken, с какво се натрови, дано не ти се случва никога повече!

За Коледа още не сме решили, но по традиция се събираме в кумовете ни в Пловдив, много е възможно и тази година да го направим.

За Нова година имахме две предложения, но и двете отпаднаха тази седмица. Първото беше за хотел в Китен, но тъй като държим да сме с Марти, а майка ми не може да ни придружи, този вариант се оказа невъзможен. Другото беше за едни вили на Пампорово, ведомствена база на тукашна фирма, но там пък възникнал проблем с отоплението и засега сме на вариант - посрещане в домашна обстановка.

Чао засега, може по-късно пак да се включа!

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 11:21 от stefaniika

# 65
Привет!

Днес и Ивана си влезе сам-самичка в яслата, без да мрънка, без да плаче  Flutter Дали е заради новата рокля или защото й казах, че ще я взема на     обяд  Wink newsm78

Аница, браво на Деян! А ти беше толкова притеснена в началото  Sad Няма да забравя разказа ти за първия му яслен ден  Cry

И ние още не сме ориентирани за НГ, но има време!

Успешен ден  Hug

# 66
  • Пловдив
Привет и от мен  Hug

Напоследък не ми остава много време да се включвам...

Имам още доста подаръци да купувам и все отлагам, вън е едно гадно, постоянно вали, ту по-ситно, ту по-силно, от влагата ми се струва, че е два пъти по-студено и хич не ми се излиза от офиса...
Радвам се, че всички сте добре и с кеф ходите на ясла.
Аз да се похваля тихичко, че от събота Руми спи самичка в детската. Приспивам я и се изнасям при таткото. Миналата нощ я намерих на пода обаче  Confused Не разбрах паднала ли е или се е опитвала да ме намери, но понеже е с чувал не е стигнала далеч. Добре, че инстинкта ме събуди точно на време, даже не проплака, нито пък беше уплашена, просто я вдигнах и си я сложих пак на леглото. Естествено трябваше да остана малко при нея, да си заспи пак...Дано не се случва пак Praynig
harmony_broken, какви са тия работи? Какво си яла?
Стефи, ако идвате към Пловдив, ще се радвам да те видя, поне за малко.
Аница, тия докторски комплекти са супер. Аз навремето много си играх с такива неща, но баба ми е лекар, а пък и аз бях редовен посетител в поликниниката - я заради болест, я да видя баба... Laughing А Руми за щастие не знае какво е това термометър, слушалка, камо ли пипети за взимане на кръв и пр. Така че се ориентираме към други подаръци. За мое съжаление, като я питам дали иска бебе за подарък вика НЕ, пък аз вече съм го купила и е скрито вкъщи Confused Ако продължава така, ще й го запазя за рожденния ден, дано до тогава да поиска.
За Нова Година традиционно празнуваме у кумовете, но тази година ми се иска да сме с Руми и сигурно ще си останем вкъщи. В шумна компания, от която доста пушачи, не ми се иска да се вре и Румито между тях. Поканих няколко приятели вкъщи, но ми отказаха, така че май ще сме си тримката само на Нова Година.
Забравих да напиша, че бяхме на Коледен купон с Пловдивските майки, обаче беше такава суматоха, всяка търчи след детето, не можахме много да си побъбрим и почти с никоя не се запознах. А Руми като видя дядо КОЛЕДА искаше да си ходи, гушна ме, накрая се разплака даже и 10 мин. не мога да я успокоя.
Ето малко снимки: http://entertainment.webshots.com/album/561748858cNLsUg

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 13:38 от Катерина78

# 67
Здравейте и от мен. Hug
Малчо нещо ми е болен и сега си стоим в къщи. SadСега заспа милото,но толкова трудно диша.
Гледам вече малчовците свикват с яслата.Ние в понеделник ходихме до нашата и уж ни казаха,че евентуално ще могат да го вземат след януари. newsm44
Много съжалявам,че няма да можем да дойдем на срещичката.Но някой ден се надявам да се видим. smile3521
Еми това е засега от мен.Желая ви лек и успешен ден. Two Hearts

# 68
оххххх, какво ли - паста с фрути ди маре т.е с вси4ко морско плуващо и разни сос4ета.
нали знаете приказтата "ГГЗ- гъзе глава затрива" - ей на вярна е.

# 69
Привет мили мами   bouquet,
бях затрупана с работа - пращахме колет ,картички за празниците, избирахме подаръци за Боби , аз ходя по доктори и какво ли още не Whistling,на бързичко да ви видя как сте:
хармони лоша работа  много трябва да се внимава къде и какво ядеш ,че още сме доста назад с качественото и добро обслужване по заведенията  ooooh!,как си вече?
Дани 82 малчо бързо да оздравява  Praynig, лека и безпроблема бременност на снаха ти, догодина да се радвят на едно здраво бебче Hug,
Аница   wavey сладка, радвам се ,че живота около вас върви добре,
Атракция честита прическа на Бижу,е за песничката  newsm10,
чета ,че всички дечица се връщат на ясла,да ходя с интерес ,да се забавляват и повече да не се разболяват Heart Eyes,
Слънчо приятно прекарване и да съберете много хубави моменти Hug ,и хотела е много готини  Wink,
пускам ви малко снимки с украсата в града ,направо съм възхитена,а Боби е втрещен и много се забавлява всяка вечер го водим там да си играее:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4696545
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4696552
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4696541
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4696560
ако някои и нещо съм пропуснала ,моля за извинение ,но едвам и сега пиша вожда ме дърпа и иска внимание,
лека вечер   bouquet

# 70
 botzi  голяма красота,направо благородно ти завиждам. Grinning

# 71
  • София
Здравейте!

Най - после ми остава време да пиша. Днес бях седнала да пиша в темата, но Рая настъпа копчето на разклонителя и ми изключи компа.

Днес най - после украсих в нас. Рая е възхитена от всичко, само ходи до елхичката и дърпа топките, постоянно иска да пускам лампичките, иска да й свалям украсите от вратите да си играе с тях...

Днес я водих на лекар - вече и гърлото й е чисто, не е зачервено. Продължават хремата й кашлицата, продължаваме и с Суметролима и Амброксола.
До понеделник предполагам, че ще се е оправила и ще е на ясла.

botzi - украсата е страхотна.

harmony_broken - важното е, че вече си добре. Иначе от ГГТ почти всеки е "боледувал"

danida82 - желая ви бързо оздравяване.

И аз не мога да кажа със сигурност за срещата. Нещо не мога да се ориентирам по картата къде се намира, и как точно се стига до там от метрото. Не се знае дали татето ни ще е свободен тогава, и ще трябва да идвам с градски транспорт.

Катерина78 - тихичко ви казвам браво. Дано и занапред Руми си спи сама в стаята. А как така е паднала от леглото? Без решетка ли спи?

Аз с подаръците и картичките все още съм до никъде. Дано другата седмица Рая вече е на ясла  и да мога да по напазарувам на спокойствие.

# 72
Добютро банда
 хайде да почерпя с кафенце ,днес съм най _ранобудна:

ние още спим и да използвам момента,че после закуска ,аз отивам на изследвания и я остане време.
за Нова година и Коледа твърдо ще сме у дома тримцата, ако някои от приятелите не се присъедини към нас, аз съм на мнение ,че ще има време когато с тати ще празнуваме по заведения или хотели Mr. Green ,сега е важен малкия сладкиш у дома Heart Eyes,чувството да видим как се радва и смее от кеф е неупесуемо Crazy,
опа станахме Party Party Party
успешен ден   bouquet

# 73
  • Пловдив
Добро утро, мамчета!
Хайде на кафенце   food010 kaffeetrmker_2
Иринополис, благодаря ти, дано да е така и занапред. Руми спи на нормално единично легло, до което е долепена детската кошара, от едната страна са й махнати решетките, само от другата има. Ето и снимка, дано ме разберете по-добре:
 вляво се вижда част от кошарата, а Руми спи точно, където е седнала с мечо.
Тази нощ я чух да плаче и да вика мама, естествено веднага се телепортирах при нея, искам да знае, че винаги когато ме викне, ще се отзова и да не се притеснява.
Боци, направо ахнах, страхотна украса. Тук незнам как е, не сме излизали по тъмно да видя къде какво свети, но предполагам, че не е по-различно от мин. година.
И ние пускаме картички, не ми стигат тия тук, ами мъжът ми даде да пускам и неговите писма, така че сега лепя марки, ходя до пощата и пускам.  Tired Настроението вече е съвсем коледно, вкъщи украсих, само естествена елха остана да купим, но към 22-ри мисля да го направим. Казаха ни, че ще има и коледни премии, така че  Grinning остава само да пазаруваме, а за това нямам време  Sad
За сега чао! Лек ден на всички!  Hug

# 74
Ехей, здравейте  Hug
Поздрави от Търново и от мен  Heart Eyes Аз тази седмица съм на лекции и съответно утре имам един ужасно труден и неприятен изпит, така че стискайте палци  Mr. Green
Пожелавам на болните дечица бързичко да оздравяват! Ние с Митето и двамата бяхме болнички, но вече оздравяваме. Той, милия е станал мнооого див и същевременно много любвеобилен - постоянно налита на прегръдки и целувки  Whistling Иначе за речовото развитие - при нас е май малко изостанало, ама какво да се прави - той компенсира с правенето на бели Simple Smile Казва думички, но не много голямо количество, изречения все още не прави, но всичко си разбира  Crazy
Ами, това е от мен за сега  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт