Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 651
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Дидунчо стискаме здраво  fingerscrossed,успех Peace!!!

# 76
  • София
Хелоу еврибади!  Grinning

Сега се връщаме от клубчето, платихме и ни дадоха билетче. Засега има записани 6 деца, максимума е 15.Така ми казаха, така че който иска нека отиде да плати и да не чака последния момент. Това не е клубчето на Игси, дето си беше резервирано само за нас, затова трябва да действаме самостоятелно и бързичко Peace

Боци
, супер е украсата ви...европейска някакси   Wink

Чао засега!

# 77
Здрасти и от мен! Ние сме готови с украси ,подаръци..Довечера сме на плевенска форумска среща  Party

Боци, супер е украсата ви...европейска някакси   Wink
Дааа, много ми харесва  Peace Аз, украсен Плевен още не съм видяла. Довечера ще се поразходим, без дете  Whistling

# 78
Здравейте!

Боци, страхотно е във Варна, ние в Асеновград сме далеч от тези неща.
Дидунчо, успех на изпита. fingerscrossed
Кате, браво на вас, това си е голямо постижение.Руми е голяма сладурана и каква дълга косичка - пу пу. Hug
Данида 82, пожелавам ви бързо да се оправяте.

Ние също сме на градина от вчера. Но за съжаление Вили не е толкова въодушевена. Сутрин доста плаче, но като я взех казаха че е слушала. Нашето тържество ще е на 18, вече купих подаръка,  кукла която пее и пие мляко, дано само не се изплаши от Дядо Коледа. Другите подаръци тепърва ще избирам.
За Коледа със сигурност ще сме си в къщи, а за Нова година с приятели на вила в едно близко село, поне засега са ни такива плановете,пък да видим. А утре ще ходя да резервирам маса за фирмения банкет.  newsm68

# 79
ехоооооооо къде сте мамчета Thinking,
чета ,че повечето им предстоят приятни емоции/ коледни детски партита, фирмени или семейни/ супер настроение се задава и аз ще намажа smile3508 ще ходя с мъжо на тяхното фирмено парти на 21,12 и ще командировам моята баба за детегледачка Mr. Green,
радвам се ,че украсата вие харесала с всяка изминала година става все по хубава и изненадваща  Heart Eyes,
хайде на отчет ,не се крийте  smile3506?
лека,спокойна и пълноценна  Wink вечер  Hug

# 80
Ох, ето ме и мен с чашка кафе пред компа  Crazy
Децата са цяла седмица вкъщи и успявам само да ви прочитам, а сега със зор сядам и да драсна някой ред. Двете кашлят и се сополивят, изпиха по едно шише сироп АСС. В понеделник и в четвъртък ги водих да ги снимат за календар в детската градина /която е в друг квартал/. Подивели са и двете, едвам ги удържам. Вчера беше върха на Айсберга - сутринта стигнахме рано и с приятелка отидохме на кафе в близост до детската. Освен, че децата направиха пътечка до ВЦто, Рони си качваше ботушките по масата и с кеф си дърпаше чашата с чая  Mr. Green  Дотук добре, отидохме да си свършим работата в градината и си тръгнахме. В нашия квартал с моята приятелка решихме да изпием по още едно кафе. И се започна - Рони тръгна към служебната маса на барманката, опита да й бутне кафето, да счупи дистанционното на телевизора и да бръкне в пепелника. При нашето сепаре ситуацията беше следната: Рони се качи с калните ботушки на диванчето /добре че е от изкуствена кожа и ще почистят лесно  Rolling Eyes /, разсипа Зрънчо по пода и по масата. За капак Сузи си разля сока по масата и по пода и после топнаха пакета Зрънчо в локвичката на масата. Облякох им якетата и шапките и ги изгоних навън, за да се разходят пред кафето за 2 минутки /витрината е голяма отпред и всичко се вижда  Wink /.  #Crazy  ей така бях .
Лудориите продължиха и вкъщи - следобед една комшийка дойде на вратата и докато се усетя Рони дошла с чаша и шише сок да й сипя, но аз не реагирах веднага, тя се ядоса и хоп - хвърли чашата в коридора  Sick , навсякъде се разпръснаха стъкла Дуралекс /пръсна се цялата/. Айде мети бързо, че детето си събуло чорапите и иска да стъпи босо по стъклата  ooooh!   
Просто ми дойде в повече...
По-късно пак ще пиша, че Лудените не се спират  Laughing

# 81
Имамеееееееее сняг  newsm44 newsm44 newsm68 newsm44, разкошно е и продължава да вали

# 82
Ние имахме нощес. Сега пече слънце  и ще се стопи Whistling

# 83
  • София
Да ви е честит и още да натрупа!

Атракция, как прекарахте снощи, гони ли те махмурлука  Laughing?

Ние на Коледа ще сме си вкъщи , на НГ сигурно на гости или пък ние ще имаме гости, не сме решили.

Кали вече брои до 5 - ено, де, ти, пет. Четворката не е толкова важна   Joy

# 84
Здравейте и от мен. Hug
Ние сме още болнички,но малко по добре,вече свалихме температурата.Остава и хремата да оправим.
Дано да няма болнички. Praynig
Пожелавам ви лек и успешен ден. Heart Eyes

# 85
Атракция, как прекарахте снощи, гони ли те махмурлука  Laughing?
Супер изкарахме, много приятна компания бяхме  Grinning Махмурлук нямам, а някой оставя ли те да страдаш-надувам балони по команда и танцувам от сутринта  Crazy  Звучи така:"Дуй балон!"; "Грай!". Вчера беше на вълна орехи- "Чупи оличе!".  Разнася една помпа от сутринта и си "препомпва" топките.

# 86
Здравейте!
Утре с Коки пътуваме за Атина, ще останем месец   Grinning
Затова пожелавам на всички - и големи, и мънички - весели празници и хубави подаръци   bouquet

# 87
  • БГ
Здравейте, мамета и сладки дечица!!!   Hug   И ние днес осъмнахме в бяло - имаме сняг, дано се задържи, че Марти така му се радва от прозореца, а не се знае за дълго ли?!

Марти от вчера не е на ясла!   Sad  Сутринта беше с 37,5 Т и днес ситуацията е аналогична, че даже и по-лоша - 38,8 Т!!! Не му личи, обаче, и си прави белички.

botzi, украсата ви е трепач, искаме и ние такава!!! Това чудо на центъра ли е, струва ми се даже, че е във фонтана пред театъра?! От сега ви желая приятно изкарване на фирменото парти! И ние ще сме на коледен купон от службата на мъжа ми, на 27.12. - на имения ми ден!!! Моят шеф си прави оглушки и може би ще каже в последния момент?!

ribkata,   #Crazy  аз станах разногледа от разказа ти, пък ако бях и потърпевша сигурно щях да изперкам!!! Браво за търпението, силите и нервите от корабни въжета!!! А, за дуралекса и ние имаме богат опит, в къщи сме само с такава посуда и честичко се "радваме" на красивото събитие - счупена на милион парченца чаша, чиния или там каквото дойде!

OLYMPIA, леко и безаварийно пътуване и само положителни емоции в гръцко!!!

didun4o, изпращам ти цялата си положителна енергия, успех!!!  Hug   Все забравям да те питам, имаш ли допирни точки с философските науки, имам чичо и чинка, които преподават при вас.

На всички болнички бързо оздравяване, много сняг, весели игри и чудесен уикенд!!!

# 88
ха сега здравейте мами и дечица,
Боби е като rotfImbo newsm44   Hands Clap Oha! от снега излязохме за малко на вън,продължава да си вали така усърдно Simple Smile,но като гледа новините и виждам обстановката по пътищата  Rolling Eyes и нашия тати е на път изпадам в   smile3511
Олимпия  лек път ,приятно и щастливо посрещане на празниците ,и много  Hug,
Стефи бързо да оздравявате  Praynig Hug,да права си това е шадравана в центъра с/у театъра, но целия град е като от приказките много украсен и красив ,повдига настроението още повече за празниците Wink
Атракция хубавичко сте си прекарали Laughing, командира на борда няма умора Mr. Green,
Ели   smile3501 на Кали ,умна главица  Heart Eyes,
Дани 82 и вие бързо да оздравявате  Flutter
вълнуващ ден   bouquet

# 89
Рибче големи преживелици, малките сладуранки са се забавлявали ,а на мама нервите да са здрави Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт