,успех
!!! 

Аз, украсен Плевен още не съм видяла. Довечера ще се поразходим, без дете

,
ще ходя с мъжо на тяхното фирмено парти на 21,12 и ще командировам моята баба за детегледачка
,
?
вечер
/.
ей така бях .
, навсякъде се разпръснаха стъкла Дуралекс /пръсна се цялата/. Айде мети бързо, че детето си събуло чорапите и иска да стъпи босо по стъклата
Махмурлук нямам, а някой оставя ли те да страдаш-надувам балони по команда и танцувам от сутринта
Звучи така:"Дуй балон!"; "Грай!". Вчера беше на вълна орехи- "Чупи оличе!". Разнася една помпа от сутринта и си "препомпва" топките.
И ние днес осъмнахме в бяло - имаме сняг, дано се задържи, че Марти така му се радва от прозореца, а не се знае за дълго ли?!
Сутринта беше с 37,5 Т и днес ситуацията е аналогична, че даже и по-лоша - 38,8 Т!!! Не му личи, обаче, и си прави белички.
аз станах разногледа от разказа ти, пък ако бях и потърпевша сигурно щях да изперкам!!! Браво за търпението, силите и нервите от корабни въжета!!! А, за дуралекса и ние имаме богат опит, в къщи сме само с такава посуда и честичко се "радваме" на красивото събитие - счупена на милион парченца чаша, чиния или там каквото дойде!
Все забравям да те питам, имаш ли допирни точки с философските науки, имам чичо и чинка, които преподават при вас.
от снега излязохме за малко на вън,продължава да си вали така усърдно
,но като гледа новините и виждам обстановката по пътищата 
,
,да права си това е шадравана в центъра с/у театъра, но целия град е като от приказките много украсен и красив ,повдига настроението още повече за празниците 
на Кали ,умна главица
,
Препоръчани теми