Само 2 забележчици - I am pregnant with #3
Дидунче, чудя ти се понякога как смогваш
Аз карах курса преди време, но не го доизкарах... /по семейни и емоционални причини/. Но сега, мъж ми като кара, а аз се возя, и виждам какви луди глави са излезни по улиците, направо ми настръхва косата. Едва ли някога ще взема книжка
с резенчета ябълка...
Цял ден чистих и оправях вкъщи и съм каталясала
досега не се беше случвало. Нещо има проблем с акото, ака на два три дни веднъж.
, а като ака не е твърдо съвсем си е нормално, дори втората част си е редичка. Има ли някой подобен на нашия проблем?
,
,
,
,
,много ми се иска ,ама далеееече е тази София,пък и времето много изненади носи
,
Краси, а дали Мони си хапва достатъчно? Така описана консистенцията на акото му е съвсем нормална, но защо е толкова на рядко, Марти ака всеки ден по 2-3 пъти, а за през нощта - не се е случвало от както беше бебе!?
Нека ни е лошо

По отношение на храненето - еми, вие знаете ли какво количество им дават да ядат в яслите и градините? Аз разбрах и бях потресена.
Една сутрин се забавих да заведа Сузи на градина и изпуснахме закуската с 10-тина минутки. Водих я за проба на гърлен секрет и се наложи. Отивам аз и учителката ми казва: А детето яло ли е? аз казвам: Не, няма ли от закуската останало? а тя: Ооо, до 9ч който ял ял, после се хвърля всичко, по правилник от ХЕИ!
И те децата са изяли и нейното, че стоят и те гладни, колко могат да се нахранят с това парченце!
Лелеее, направо побеснях - гледаш и четеш в менюто Има Баница и чай, и си казваш, че една баничка ще нахрани детето ти, но никъде не е отбелязан ГРАМАЖА на порцията
Видях се в чудо
Личи си, че с никого не съм си говорила... 
Аз и Руми си играхме, май беше гладна, защото все викаше "ам ам рибка", накрая не искаше нито рибка, нито от картофената салата, та се наложи да й направя друго да яде.
След като се наяде опита и малко рибка, но определено шарана не й хареса, иначе пастърва и Рио Маре от консерва си хапва.
Преди седмица ми го купи да ми се подмаже...по принцип не купуваме, щото само аз го пия
Случвало се е да искам да се изкъпя вечер и да оставя Руми с тати да се приспиват, е не става, търси си мама и докато не дойда да я гушна, не заспива...Реве, тръшка се и това е...

Никога не се буди нощем, нито пък аз ставам. Спи в чувалче, така че и отвиването отпада ......
Най - късно до понеделник мисля да сме резервирали.