Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 600
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Браво, Дидунчо, много хубаво оформление   bouquet
Само 2 забележчици - I am pregnant with #3  Laughing   а третата ни бременлинка е nasya  Peace

# 16
Ауууу, каква хубава темичка  bowuu  Hug  Дидунче, чудя ти се понякога как смогваш  Flutter

Слънчо, от София съм, но за Коледа ще си пътуваме във Видин. Още на 21-ви вечерта тръгваме и затова не се обаждам за срещичката  Crazy

Донякъде ви завиждам за смелостта да седнете зад волана  Heart Eyes  Аз карах курса преди време, но не го доизкарах... /по семейни и емоционални причини/. Но сега, мъж ми като кара, а аз се возя, и виждам какви луди глави са излезни по улиците, направо ми настръхва косата. Едва ли някога ще взема книжка  Joy

Цунки, мами, че нещо ми се полягва след вкусната риба, която си приготвихме с мъжи, и след чаша сладко червено винце  Wine Glass  с резенчета ябълка...  Crazy  Цял ден чистих и оправях вкъщи и съм каталясала  Mr. Green  Лека ноооооошшшшшштттт.....

# 17
Е, супер, Elix! РЕЗЕРВИРАЙ!! Аз нямам претенция нито за ден нито за час! Шефът ми още от сега се е настроил, че предпразнично няма да е много сериозно спазването на работното ни време. Мноооого, мнооооого ще се радвам да се видим!

На именниците - ЧЕСТИТО!!! Много здраве и сбъднати молитви ви желая!!!

# 18
Как сте мами, болят ли ви главите днес?
Ние вчера пропуснахме празника  Rolling Eyes нищо по натам ще наваксаме. То сигурно затова съм и сама във форума.  Crazy
Тинка, мерси за загрижеността, че ме боли ме и то доста, но лекарката каза, че дори да е счупено нищо не може да се направи.  Rolling Eyes Но не вярвам чак да се счупено, все пак си  върша домашните задължения.
Тая нощ Момчил ака към 2 часа.  Crazy досега не се беше случвало. Нещо има проблем с акото, ака на два три дни веднъж.  newsm78 , а като ака не е твърдо съвсем си е нормално, дори втората част си е редичка. Има ли някой подобен на нашия проблем?

# 19
Добютро мацки  Hug,
как сте след празника  Blush,
ние си спретнахме вечерка с пълнен шаран с по една чашка винце /както Рибка/ веселба,че и Боби иска да си пийва горкичкия Mr. Green,ама нема като порасне, само рибка хапна с огромен апетит,даже му се чудя къде събра толкова храна ooooh!,
Краси сладка повече почивка ,че да те боли въобще не комфортно,бързо да ти мине Peace,
софийски мамета как ви завиждам за срещата Sad,много ми се иска ,ама далеееече  е тази София,пък и времето много изненади носи Crossing Arms Thinking,
как са болничките?
хайде станахме ,отивам да оправям Воина
до скоро   bouquet

# 20
  • БГ
Добър ден и от мен!!!  Hug 

Дааа, krasykm06, главата ме боли, вие ми се свят, имам Т и съм като разглобена, вече трети ден, явно съм настинала и последствията са налице! Иначе, снощи хапнахме рибка, татито донесе предната вечер едно чудовище, около 3кг бял амур и си хапнахме подобаващо. Марти не е много впечатлен от вкуса на рибата, но от вида й, просто полудя, искаше да я пипа, а тя не просто мърдаше ами направо се мяташе из банята, при което аз изпадах в истерия, страх ме е пък!?  Crazy  Краси, а дали Мони си хапва достатъчно? Така описана консистенцията на акото му е съвсем нормална, но защо е толкова на рядко, Марти ака всеки ден по 2-3 пъти, а за през нощта - не се е случвало от както беше бебе!?

Игси, и ние прилагаме същата практика и определено действа! Бях чела, че в началото трябва да стоиш зад вратата и да изчакаш 3-5 минути, ако има нужда влизаш, след това увеличаваш интервала и така до 10-20 минути, което става обичайно и детето си заспива само.

Слънчо, май само ние с теб ще сме, аз разбира се нямам нищо против  Hug
Тъкмо от Боровец, направо на коледно парти  Party Нека ни е лошо  Wink Mr. Green
Ееех, искам и аз, и скииии и коледно партииии!!! Тук, градските, нещо се ослушват и май ще ни се размине събирането, за съжаление!  Confused

Лек ден и успешен края на работната седмица!  Heart Eyes

# 21
Здравейте мили мами и дечица Hug
Първо да ви почерпя с кафе.
За срещичката,до кога може да се потвърди,защото не знам кога точно ще си пътуваме.
Хайде да ви оставям за сега,че малкия иска да му обърна внимание.

# 22
Ето ме и мен!  Heart Eyes
Нали съм си сама, реших да изгледам най-накрая на спокойствие един филм на компа  Mr. Green
Краси, при нас има такива моменти, защото Рони се стиска в яслата и вечер сяда по 10 пъти на гърнето и се напъва напъва, може чак на следващия ден да си свърши работата горкото. При това точно такова аки, каквото ти описваш  Thinking  По отношение на храненето - еми, вие знаете ли какво количество им дават да ядат в яслите и градините? Аз разбрах и бях потресена.  #Crazy  Една сутрин се забавих да заведа Сузи на градина и изпуснахме закуската с 10-тина минутки. Водих я за проба на гърлен секрет и се наложи. Отивам аз и учителката ми казва: А детето яло ли е? аз казвам: Не, няма ли от закуската останало? а тя: Ооо, до 9ч който ял ял, после се хвърля всичко, по правилник от ХЕИ!  Shocked  тя да не си мисли, че й повярвах. Отидох и купих набързо един кроасан на Сузи, че нещичко да хапне все пак и госпожата казва: Еми те бяха малки закуските, ей толкова баничка /показва ми 1/3 парченце/  Sick  И те децата са изяли и нейното, че стоят и те гладни, колко могат да се нахранят с това парченце!  #Crazy   Лелеее, направо побеснях - гледаш и четеш в менюто Има Баница и чай, и си казваш, че една баничка ще нахрани детето ти, но никъде не е отбелязан ГРАМАЖА на порцията  #Cussing out 
То тази порция и Рони не може да наяде, камо ли Сузи  ooooh! 
Сами си правете изводите, поне на обяд, като има 1 2 и 3то се понаяждат, но вечер като си дойдат са озверели от глад - мием ръцете и веднага на масата  Mr. Green

За приспиването сам - така процедирах със Сузи, защото тя определено искаше постоянно да й чета приказка или да й разказвам по 100 ПЪТИ Червената шапчица. Като резултат от тази приказка дойде "вълчо" в нашия коридор и тя не искаше да ходи дори до тоалетната, щото вълчо ще й направи нещо  smile3555  Видях се в чудо  Mr. Green

Брей пък и аз какво се разписах днес  Joy  Личи си, че с никого не съм си говорила...

# 23
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Вчера в последния момент мъжо купил шаран и като се прибрах почна да готви. Вечерята беше от него  Heart Eyes Аз и Руми си играхме, май беше гладна, защото все викаше "ам ам рибка", накрая не искаше нито рибка, нито от картофената салата, та се наложи да й направя друго да яде. Tired След като се наяде опита и малко рибка, но определено шарана не й хареса, иначе пастърва и Рио Маре от консерва си хапва.
Като я приспах пихме по едно - уиски за мъжо, бейлис за мен  Heart Eyes Преди седмица ми го купи да ми се подмаже...по принцип не купуваме, щото само аз го пия Laughing
За приспиването направо ви завиждам...От както беше бебе си мечтая ей така да я оставя и да си заспи, ама не...Не стига, че по 1 час се приспиваме с какво ли не, ами и после гледам да спя поне в същата стая (ако не на същото легло), защото се буди и ме търси, и мрънка, и т.н., и трябва да ставам, да я успокоявам, наново да я приспивам... Тази вечер съм решила да си спя на спалнята и се моля да не ме посети Руми и да не се налага да се местя посред нощ на друго легло Praynig Случвало се е да искам да се изкъпя вечер и да оставя Руми с тати да се приспиват, е не става, търси си мама и докато не дойда да я гушна, не заспива...Реве, тръшка се и това е...
А имам и друг проблем...много се отвива, затова я слагам в чувал, но напоследък през нощта се буди и дърпа чувала, иска да го махам. После обаче я завивам с одеяло и по някое време тя се отвила и се свила на топка в единия край на леглото...а не се сеща да се завие. Вашите деца завиват ли се самички? По колко пъти ставате да ги проверявате, да ги завивате? Това ставане през нощта много ме тормози, аз като стана и после половин час не мога да заспя наново. Tired

# 24
Вашите деца завиват ли се самички? По колко пъти ставате да ги проверявате, да ги завивате?[/b] Това ставане през нощта много ме тормози, аз като стана и после половин час не мога да заспя наново. Tired

Ивана заспива само като помирише цоците  Mr. Green Такова нещо приспиване при нас никога не е имало  Naughty Никога не се буди нощем, нито пък аз ставам. Спи в чувалче, така че и отвиването отпада ......

Игси, радвам се, че и ти се включи в партито  Hug

# 25

Ивана заспива само като помирише цоците  Mr. Green :
Кое наричаш така  Crazy

# 26
Супер, че се включваш Игси   Hug Най - късно до понеделник мисля да сме резервирали.
Къде сте Мерия, Нади, Скъпата, Магика, Нинка... идвайте, имаме нужда и от кавалери  Mr. Green
Elix,аз прочетох за партито,но понеже няма дата си мълча,че няма да ни има известно време.
Говорих с Пилето,тя е на работа.Сега ще питам и Дони,за да  увеличим бройката  Wink

# 27
Elix,аз прочетох за партито,но понеже няма дата си мълча,че няма да ни има известно време.
Говорих с Пилето,тя е на работа.Сега ще питам и Дони,за да  увеличим бройката  Wink

Нади, остава за 23.12. от 16ч в Ментов носорог!

# 28

Ивана заспива само като помирише цоците  Mr. Green :
Кое наричаш така  Crazy

Ами, кое-цоците ми  Laughing

# 29
Това цици ли означава? Щото аз за цоци имам друго тълкувание  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт