ДЕКЕМВРИ е, настана време мама да се срещне с бебе!

• 12 444
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Да и е живо и здраво бебчето   bouquet

# 76
Бабчемного здраве ,радост и бързо въстановяване.На АЛЕКС леко раждане

# 77
  • София
ЕХА ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ МЛАДЕЖА НА БАБЧЕТО.   bouquet  bouquet  bouquet

ТЯ ТОЛКОВА СЕ НАДЯВАШЕ ДА БЪДЕ УТРЕ СЪБИТИЕТО, ЗАЩОТО Й ХАРЕСВАШЕ ДАТАТА.

МНОГО ДА Я РАДВА И ДА Я СЛУША И ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВО ДЕТЕ. НА НЕЯ БЪРЗО ПРИБИРАНЕ ВКЪЩИ.

Алекс на теб успех.

# 78
Честита радост на Бабчето! Hug

Да са живи, здрави и бързо да се възстановява! Важното е, че всичко е минало добре Peace

# 79
Бабо Тонке-да ти е жив и здрав момъка и много да ви радва.Късмета да бъде неотлъчно от неги и да бъде гордостта на мама и тати.  bouquet  bouquet  bouquet.Бързо всъзстановяване ти пожелавам.

# 80
Честито момченце на Бабчето.А как се казва юнака?

# 81
  • София
Редактирах се, голяма овца съм ooooh!

# 82
БАБЧЕ ЧЕСТИТА РАДОСТ!!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ТЕОДОР !!!
Алекс83, леко и безпроблемно раждане   fingerscrossed

# 83
ЧЕСТИТО ЮНАЧЕ НА БАБА ТОНКА
НЕКА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Моята красавица си е вече в къщи - друго е! Цялата е в завехнали пъпчици, а и има 3 неспукани, но така или иначе и е 12-ти ден. Съвсем различно е и настроението.
Стискам палци и на Алекс!

# 84
 Бабче,Розата честито, мили!!!! Много да ви радват Теди и Митко  Heart Eyes
Муниека, да си много щастлива, мила, с вашето съкровище!!!
Алекс83, имаш нашата подкрепа!!!!!
Ние сме си вкъщи, но време не ми остана да вляза във  форума досега. Родих нормално и благодарение на   Велев нямам ни епизиотомия, ни нищо   bouquet!!! Анестезиоложката обаче обърка всичко и си отнесох болезнени контракции бая време, добре че се коригира на финала  Crazy .
Максо е прекрасен малък мъж, през деня е ангел и спи непрекъснато, но нощем, нощем.....едвам издържам, способен е да реве 8 часа - откъде ли взима толкова сили?

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 20:41 от kalinuccia

# 85
Честито на Бабчето! Жив и здрав да и е младежа!  smile3525

# 86
честито ан баба тонка, да е жив и здрав юнака  Peace

# 87
Честито на баба Тонка, да й е жив и здрав бебока, много да я радва и да е все така обичлив към мама (така де, щом не искаше толкова време да излезе  Mr. Green).
Вярно искаше на 9-ти, ама и 8-ми е хубава дата. Много се радвам за нея. Явно разходките са си казали думата Simple Smile Жалко, че се е наложило секцио, важното е да се възстановява бързо  Peace
Аз днес пак шетах, ама имах гости, та сега сварвам да ви прочета. А от снощи нещо ми играе дясното око, защо така не знам.
Алекс, с теб сме утре  Hug

# 88
Честити Бебчета на всички мами!!!
Да са ви живи и здрави съкровищата и нека ви носят много радост.

Алекс, стискам палци. Всичко ще бъде наред. Аз те разбирам, защото минах през това, но ще забравиш притесненията в момента в който видиш бебчо.

Момичета не ми остава време да седна пред компютъра. Когата малката шушонка спи (което си е рядкост) се опитвам да свърша нещо и вкъщи. Майка ми е незаменимия ми помошник, но вечер ми е мъчно да я будя. Снощи не издържах обаче. В 3.30 вече ми се плачеше, давам и да папка, но буквално заспивах.

Оказва се, че нямам достатъчно кърма. Днес едвам изцедих 40мг. от едната гърда. И ми стана много мъчно за мъичето ми, тя е гладничка, аз се цедих 30 мин. а то горкичкото яде по 40-50 мин. изморява се, заспива пак се буди.
В понеделник сме при педиатърката ни за да я премерим и получа напътствия за АМ.

Какво мляко давате вие на бебетата, като дохранване?

Освен това имаме обривче по тялото. Лекарката каза, че може да е от прегряване, но на мен не ми се вярва. Температурата е 22 градуса и тя е облечена с камизолка, ританки, чорапки и жилетчица. Завивам я с олекотено юрганче.

И на личицето имаме пъпчици. Преди всяко кърмене почиствам гърдите си с преварена вода, винаги е със сухичка устичка, след като и дам водичка или чайче.

Много ми е мъчно момичета. Изчетох всичко възможно, като съвети. Спазвам всичко, но тези обриви ме притесняват много и това, че спинка толкова малко.

Сега баба я е гушнала, а аз се възползвам за да ви помоля за съвет.
Чакаме тати за да се къпем.

Hug прегръдки на всички и се надявам скоро да урегулираме режима си и имам време да влизам по-често във форума.

# 89
ValiaR, ние също имахме червени пъпчици още в болницата, предположиха, че е от сапуна...купих й нов сапун и се оправи...по личицето също има дребни пъпчици с бели връхчета, мажа я с "Бочко" след къпане и гледам че се оправя...

Общи условия

Активация на акаунт