Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръчителната температура в стаята на бебето?
Какво мислите за добавянето на сол към водата за къпане на бебето?
Как да предотвратим запек, причинен от антиколики капки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръчителната температура в стаята на бебето?
-
Какво мислите за добавянето на сол към водата за къпане на бебето?
-
Как да предотвратим запек, причинен от антиколики капки?
-
Как мога да облекча подуването и болката в краката си?
-
Какви са симптомите на жълтеницата при новородените и какво да очаквам след раждането?

Честито и да се слушкате
) и да дам малко водичка, макар че честно казано, не бях убедена, че трябва. ние явно имаме кърмаческа жълтеница, която е по - различна от физиологичната и какво ли не прочетох, само по форумите говорят за глюкоза, никъде другаде не се споменава. та, както и да е. никола блъсна биберона и нададе глас. това дете се научило да реве бе. не знам дали защото вода или зарад биберона, но не го иска (макар че понякога му даваме изцедена кърма с биберон). а за кърмаческата жълтеница пише, че нещо от съставките на кърмата ми пречело на извеждането на билирубините. и минавала за 2-3 месеца..... ще поискам да ми изследват кърмата. цяла нощ се е пекъл на лампата, а майка му и баща му - в собствен сос. направихме в нашата спалня 30 градуса и довлякохме лампата тук. освен за нощното хранене и сутринта в 7.30, не се е будил. ние само наглеждахме чат пат (когато се събуждаш да избършеш избилите капчици пот) дали не си е дръпнал очилата шушунката
). Та по този повод, той каза, че тапата може да падне, ама това нищо не означава, всъщност означава, че бебето се смъква на долу и мама се разширява и затова тапата пада. Лошо било, ако има някакво кървене, дори и няколко капки да са, трябвало веднага да се види какво е. Иначе, в болницата се ходи, когато контракциите станат на 5-7мин, или ако изтекат водите (тогава до 2ч трябва да се иде в болницата, поне така каза този доктор). 
Даваш на детето си възможно най-хубава храна.
Та довечера ще гледаме и мъжете