Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, които се обсъждат по време на подготовката за учебната година?
Какви са някои от темите, свързани с бременността и подготовката за пристигането на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат по време на подготовката за учебната година?
-
Какви са някои от темите, свързани с бременността и подготовката за пристигането на бебето?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за различни болници за раждане?

Иве, пак си сътворила чудеса. Страхотна е!!!!!! Не знам какво щяхме да правим без теб

2 часа до преди малко седя човека в къщи добре че ни е познат да ме изтърпи. закупих и обезценени но суперски гащеризон и блуза за Ема за догодина и съм
Та важното е, че онази случка явно не се е отразила на бебче, и ще чакаме да споделиш как се възстановяваш. За Косьо не смятам, че е кой знае колко фатално, че ще го спреш от детска. Задължителното е да изкара предучилищна, пък останалото... Само не знам как ще се справиш с него. Малката ако не подивее на воля в детската, вкъщи е неудържима, а особено като почне лошото време става почти невъзможно да запазим нормални отношения за повече от седмица. Но пък тя душа дава за детската и нейните приятелки, така че поне до декември ще си ходи.