Отговори
# 15
  • някъде
Знам тук колко вървят, но аз ще купувам от друго място подаръка Wink
А тази шейна, ако зимата е като миналата няма да ви влезе много в употреба Crazy
Музикалните играчки моето дете само ще ги сънува вече Naughty-хвърля и чупи! Онзи ден си хвърли музикалното пиано и вече не работи Tired

ей, Нита липсваше ми Hugда нацелуваш хубаво сладкия Калоян Heart Eyes
Може и за такава палатка да погледна Thinking

# 16
  • София
Абе шейната си остава с години.Все ще влезне в употреба.По 28лв. са.Поне 1-2 пъти ще на трупа,а че зимата няма да е като миналата в това съм убедена......

# 17
Тези испанските песнички са голям хит у дома.Зоя е като хипнотизирана,като и ги пусна.Смее се,танцува,голяма е скица.
А за подарък нищо не ми идва на ума.Ще импровизираме. Mr. Green

# 18
Ние вече купихме голям конструктор на Венци. Като види на батко си откача и затова взехме този. http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_178&products_id=2338

# 19
  • някъде
Ние вече купихме голям конструктор на Венци. Като види на батко си откача и затова взехме този. http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_178&products_id=2338
и аз съм ги гледала, но ще си стоят разпилени на пода и само ще ги подритваме ooooh!

# 20
  • През девет земи в десета
Isi  Hug Heart Eyes,как са твоите малки и големи мъже оправят ли се?

Попова,големи сладурки са Лорето и Ема,вярно друго си е момиченца Simple Smile

Дидка аз купих такава кола за бутане на Цвети за 25 лв.,много сполучлива се оказа и тя доста се занимава с нея,палатка май няма да взимам,няма къде да я слагам и нея,като направиме още една детска стая тогава.

Ст.Г.честито и леко бременеене,дано всичко да е наред Hug  bouquet

Ние преди малко се прибрахме и затова чак сега пиша,бях на работа,на зъболекар заедно с Цвети,после на гинеколог,уж минахме само да я видим докторката,а тя ме метна на магарето
,ннямам нито гъбички,нито ранички,матката и яйчниците са ми ОК,дано и цитонамазката да е в норма,но резултата ще е готов след две седмици.После за капак водихме на свекърва ми котката на операция и взимахме голямата ми щерка от тренировка в 9.30ч.

Цвети е сополива и дано да се оправи до понеделник,че иначе не мога да я оставя на майка ми болна.Но ако не поне ще си почина,че нещо съвсем луднах тоя месец Crazy

Жоржи,пожелавам ви успешен и най-вече много доходен бизнес Peace

Нанче,успех Peace

Мислех и друго,но нещо се замотах с писането и забравих Blush
Айде лека и наспивна на всички

# 21
amerie - много ти е сладък аватара с двете хубавици.  Flutter Калоян е метнал око на каката,  Wink само като я види и запачва: "Кака, кака, кака...." .
Ей, засмя ме по нощите  Laughing Малък палавник, вашия сладур  Hug Това ми е най-актуалното фото, от вчера ( вече) в парка.
Айде, лягам, че мойте отдавна са на "юрган планина"  Mr. Green Цун-цун на всички  Hug

# 22
Относно прясното мляко знам,че е по-скоро препорчително да не се пие след 3-годишна възраст,а не след това...В едно изследване на руски учен преди много години бях чела,че в човешкия организъм след 3-годишна възраст не се произвежда някакъв ензим,който помага съставките на прясното мляко да се усвоят от организма и буквално се наслагва като някаква слуз.Като аналог беше дадено агне или козле, което също като човека бозе само като малко и не можеш да видиш голямо животно от тези видове да суче мляко. newsm78Майките биоложки да потвърдят или опровергаят.

# 23
Добро утро. Кафето и закуската са от мен тази сутрин.

Иска,   bouquet

Нита, голям палавник ще излезе твоят син, бре, бре по каки се заглежда. Ама то така е, вземи си кака да те отрака  Wink

За прясното мляко и аз съм чела някъде, че до 2 год. е алерген, пък след 3-тата год. не се усвоява от организма. С 2 думи няма угодия. Аз давам на Ема с кремчетата, така чисто не го пие.

Пиги, дано всичко е наред с цитонамазката. И на мен ми беше мн. притеснено, но док. още с ехографа като ме видя и каза, че по нищо не личи че съм раждала. Цитонамазката ми е 1 група. Бързо да минават сополките на Цветето.  Heart Eyes

Относно подаръците...ние миналата седмица купихме количка за кукли на бейби борн, доста по-стабилна от тази която имаше преди това. Не се стърпяхме и я дадохме на Ема. Е казвам ви нЕма по-голям кеф...не дава друг да я докосне. От тези колички дето се бутат с крачета и Ема има, подариха  за кръщенето, също много полезна и използвана играчка. Нашата е към 80 лв. Почти веднага се научи как се бута, и двете с Лора я харесват, ние я използваме само по парковете като ходим, в къщи няма място. Шейна си е едно на ръка, ние ще купуваме аргамаг, и ще ходим на Витоша, ако в Сф. няма сняг то там ще има...
Днес отварят магазин Джъмбо-гръцки има хубави неща в него, поне от прочетеното във форума. Та днес ще отскочим до там, и все ще измисля какво да й взема.

Отивам да правя закуска...

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 09:47 от Попова

# 24
и аз съм ги гледала, но ще си стоят разпилени на пода и само ще ги подритваме ooooh!
Диди, а аз едвам удържам Венци, като докопа конструктора на батко  ooooh! Той сам си ги реди  Heart Eyes На мама строителчето  Simple Smile
Ронка, благодаря за закуската  Hug , че и кафенце си ни направила  Wink

# 25
Здравейте момичета, благодаря за пожеланията Hug
Дано кървенето да е било от ехографа,вчера и днес не съм имала, само започна пак да ми се гади  Sick но какво да се прави и при първата бременност имах такива проблеми смъкнах 3кг. и тогава започнах да качвам.
Ние още не сме измислили подарък на Цвети за Коледа, купихме и само халатче за баня вече като на голям човек с ушички много сладичко. Мъжът ми иска тази година да вземем естествена елха но аз като се замисля колко боклуци ще направи и как ще опазвам от Цвети предпочитам да сме си с малката изкуствена, а и в гарсониерата само елха ни липсва.

# 26
Привет, мацки   bouquet
Попова, мерси за кафенцето, ей сега си го пийвам пред компа Coffee  typeuu
Ние още за подаръци хич не сме мислили, Доменика писа писма на Дядо Коледа  Mr. Green трябва да ги погледна ( нали съм едно от джуджетата). Ние за празниците май пак на Русе ще бъдем, та мога да звънна на Етката  Drunk О, и Де-си е от там ( ще съберем наборчетата).
Не се сещам, има ли мами студентки ЧЕСТИТ ПРАЗНИК   bouquet

# 27
  • Варна
Здравейте Wink
Честит Празник на всички студенти  bouquet  bouquet  bouquet

Днес Димитър стана в 4ч Shocked и до 6ч се въртя и ме млати в леглото Tired

На Дим му подариха конструктор на Р.Д,и много го харесва.сам си конструира Grinning
Азсъм решила да му взема това:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_105&products_id=1871
и това:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_103&products_id=1935,само че на Чиполино

Пиги,на Цветито бързо да и минава хремата Hug

Викат ме..........

# 28
  • някъде
 Hug
Сега се прибираме от гости при моята майка и Алекс заспа по пътя Simple Smile
Жоржи, и аз мисля като втория линк да му везам нещо подобно, но все пак трябва да видя първо какви са цените в италианско Crazy А това първото да ти кажа не си заслужава мног- прекалено скъпо е, а има сам три формички! На Алекс миналата нова година му подариха едно кат кубче, което се и разглабя- с 5 различни цвята и с фигурки - 4 на цвят с по 4 от всеки цвят- леле как го обясних ooooh! и струваше 10лв- подобно на http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_105&products_id=750

# 29
  • Варна

А това първото да ти кажа не си заслужава мног- прекалено скъпо е, а има сам три формички! На Алекс миналата нова година му подариха едно кат кубче, което се и разглабя- с 5 различни цвята и с фигурки - 4 на цвят с по 4 от всеки цвят- леле как го обясних ooooh! и струваше 10лв- подобно на http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_105&products_id=750

Дидка,аз не го вземам заради формичките Naughtyто е и музикално, от другата страна има бутончета и като се натиснат свирят.отделно  има и палка с която може да си тупка по него и да ми надува главата Mr. Green
На мен ще ми го вземат директно от склада на Чико за 28лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт