Отговори
# 180
РениСиянка за тази седмица нямам рамена!
Joy Joy Joy
Eli, аз също слагам кафява захар. Peace Мед още не смятам да давам. Thinking
Амери Тези песнички ги бях add-нала във Favourites, но ги бях забравила. Мерси, че ме подсети за тях, досега с Дани ги слушахме. Whistling
arllina Било е вълшебно, ама и мъж ти не пести думи. Мноого добре! Hug

# 181
Привет, мамчета и дечковци  Hug
Мерси за кафенцето, добре ми се отрази. Спахме до 10.30ч с Киа. Слуша песничките, много им се радва Grinning
Ели, аз също ползвам само кафява захар, за Киара. Мед съм и давала с една каша на "Блевит плюс". Не и хареса - кашата, но не съм я натискала. Сега ако види баща си да хапва, си проси по мъъъъничко. Навсякъде чета, че меда е алерген. За сега , захарта ни върши работа.
РениСианаPeace
За концертите - много се радвам, за всички. На мен рока не ми е много в стихията, но ако мъжа ми каже отиваме, съм до него  Grinning
Изчезвам, че Доми се прибра и трябва да си взема изследванията  Sad ( нищо страшно, да не се шашкате).

# 182
Ми свършиха ми рамената! Laughing

# 183
  • Казанлък(Бургас)
Аз дадох едно рамо. Grinning

# 184
  • София
Eli, аз давам и кафява захар (като се сетя де) и мед, даже мед с пчелно млечице му бях купила от Пловдив. Не го харесва много, но по една малка лъжичка на ден го карам да хапва. Пробвай Юлка, че наистина е силен алерген и ако и понася и давай, много е полезно Hug

# 185
 Арлина, изпълни ме написаното от мъжът ти GrinningУспя да потопи в атмосферата.Статията му, ми подейства така  сякаш аз съм се завърнала от концерта допреди няколко часа JoyА това за стичащата се лигичка ме разби.На мене това ми се е случвало един-два пъти  докато рисувам.Това е момента в който те няма за никой и нищо, ако някой иска да те открие, ще те намери само в нещото с  което се занимаваш.
За пореден път се убеждавам, че музиката на Зепелин е чувство, чувство и пак чувство, защото е правена с такова.

За нищо друго не ми се пише сега Grinning

# 186
  • някъде
И аз като Ели съм си изчерпила лимита за гласуване Tired- вече го направих за едно друго детенце, ти като се бавиш  Crossing Arms
Не давам кафява захар, иначе мислех да ви питам вие дали давате Rolling Eyes

Днес звънях на зъболекарката ми, но не е на работа- каза, че и да има нещо до 6 годинки не се пипа- става въпрос за юздичката на горните зъбки, за подутото каза, че вероятно е зъбче, но за всеки случай понеделник да го заведа да погледне и за напуканото както си мислех каза да мажа с някакъв мой балсам /но аз го изхвърлих преди време/, та сега като заспа го намазах с малко мед, но пък като огледах  май са афтички, защото има малко и от вътрешната страна на бузката, доколкото успях да видя Confused
Хайде стига съм ви досаждала с моите проблеми, къде съм притеснена за пътуването, къде сега и тези неща са ми на главата ooooh! Tired

# 187
# 188
# 189
Ей, изчетох ви! Whistling
От два дни се опитвам да ви изчета и тогава да пиша... Та така - да се включа и аз по обсъжданите теми. Дори и да е със закъснение Embarassed
Didka_81 - и при Лъчко яздичката беше така. водих го на хирург /още нямаше годинка/ като го видя каза, че се срязва и се прави пластика /след като детето навърши1г6м./. но се прави в опирационна и  се остава 1 ден за наблюдение в болницата, защото мястото е силно кръвоснабдено. Разбира се след това постоянните зъби си излизат нормално и няма такова разстоятие между тях. НО... Лъчко вече два пъти пада и си разкървавява устата и след това като го погледнах сам си беше направил операцията Laughing Юздичката е слязана и не свързва венеца и устната.
Nanny - къщата предполагам, че ще се поизпъне като поседи сглобена. И аз направих къща от кашон, облепен с парчета тапети и Лъчко много и се радва. Все в нея седи.
Asya, и ние сме така с чалгата, а в къщи дори нямаме чалга канал.... Онзи ден на центъра се спря пред 1 павильон със скара и вино. Беше надута чалга, ат ой щрака с пръсти, върти дупе и не иска да тръгва hahaha
Синеочка - имаме си такова люлеещо конче и лъчко го харесва. Предполагам, че налято и ще го кара, но все още му е височко да бута с крака
Ivka76- и Лъчко го спрях от яслата, след като не можах да го излекувам цял месец... Лошото е, че няма кой да го гледа и отложих връщането на работа за по-късно.
Yanac -ние излизаме дори на разходка с кошничката с щипки. А когато простирам ми подава щипките и се сърди ако се забавя с някоя дреха
Eli83 - аз давам мед, на знам дали си гледала часът на мама, там един лекар хомеопат каза, че по състав меда не е алерген, но става алерген, ако на пчелите са им давани антибиотици. Така, че може да се дава мед стига да си сигурна в произхода му.
Pingwina - и аз съм "за" разискването и на други теми, освен стандартните, свързани с отглеждането на децата ни Peace
Ееее, аз пак се олях.... Rolling Eyes Спирам вече..... #2gunfire

# 190
Диди, аз съм с такава юздичка, т.е бях. Имах разстояние м/у предните зъби и ми я махнаха в 3-ти клас. С местна упойка, за 10мин. Помня много добре, че не болеше въобще. Та не му се притеснявай толкова, не е страшно Peace

# 191
  • През девет земи в десета
Ренисияна,мислех да не пиша,но ме разсмя със сълзи  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Е,момичета ето и дългоочаквания очерк на моята половинка за концерта: Mr. Green

http://zrockbg.com/forum/viewtopic.php?t=2627&postdays=0& … lin&start=165
Приятно четене.  superuu

Страхотно е било,нямам думи,мерси,че го сподели и с нас  bouquet

Ели давам само кафява захар,друга не съм давала Peace

# 192
  • София
Ох,Арлина,мъжа ти ме върна във времето-14юни,2003-концерта на Whitesnake-не можех да повярвам,че ми се случва!После наистина имаш чувството,че си сънувал!Още пазя билета,от време на време го изваждам от шкафчето,гледам си го и се потапям там...Преживяването наистина е вълшебно!Почти толкова готино ми беше и на концерта на HIM,но там озвучаването не беше така на ниво.Обичах да ходя на всякакви концерти-Сигнал,Б.Т.Р.,абе всичко,което се организирваше преди години,но...срещнах мъжа си,който не слуша такава музика и не може да ме разбере за какво,по дяволите говоря.Което е жалко,понякога имам чувството,че съм заспала зимен сън,и като чуя рок музика-душата ми се събужда!Ох,сега като си спомням и ми идва да си сложа скъсани дънки,черна тениска и кубинки и да си надуя Black Sabbath,обаче не мога......защото малкия спи в другата стая....

# 193
Арлина Какви са тия Сатанински Строфи, направо се облещих? Shocked
http://www.youtube.com/watch?v=ec3RaItdmsk
Като се чуела песента незнам си как/назад ли, бавно ли, не разбрах/, се чували разни сатанинси послания LaughingThinking

И аз и Дани сме с такива юздички, незнех, че те са причината за разстоянието м/у зъбите.  Thinking
синео4ка След като са ти махнали юздичката казваш разстоянието е изчезнало, така ли?

Дани страшно се лигави, дали не му тръгнаха и последните кътници newsm78 ooooh! Текат му лиги ала Джими Пейдж, особено като твори на гърнето Joy Шегичка

Жоржи ей, къде изчезна? Надявам се, че нашето дружно благопожелание ви е застигнало и сега не можете да затворите магазина от клиенти. Peace Hug

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 18:47 от Nanny

# 194
Ето и идеята ми за Коледа. Т.е. украса на масата и на входната врата :
това е за масата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195357&photo=50
за входната врата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195357&photo=51
Големият венец излиза на 4 лв., а малкия на 3 лв. По магазините цените са 10 и 6 лв. и си заслужава да се изработи в къщи. Направих 8 броя за базара за точно 1 час. Трябва ви  тел, гирлянда, шишарки и играчки за елха. Всичко се закрепя с конец. Лесно и красиво.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт