Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за 170 ЦДГ?
Какви са впечатленията за детска градина 38 "Дора Габе" и детска градина 147 "Калина Малин"?
Какви са впечатленията от 24 ОДЗ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за 170 ЦДГ?
-
Какви са впечатленията за детска градина 38 "Дора Габе" и детска градина 147 "Калина Малин"?
-
Какви са впечатленията от 24 ОДЗ?
-
Какви са впечатленията от 15 ОДЗ и детска градина No 15?
-
Какви са впечатленията от 27 ОДЗ "Детска китка"?

и не е имало гаранция 100%...
и затова да го е увикала . И все пак не оправдавам постъпката и, че е унижила детето пред цялата група без да е сигурна, че е виновно. А аз разговарям всяка вечер с детето си как минава денят в градината- разказва ми и лошите и хубавите преживявания така, че съм на ясно какво се случва. Да случват се такива неща понякога, случвали са се и с дъщеря ми, неприятно е наистина. Децата са доста и учителите се изнерват, което не ги оправдава да не се държат добре с малчуганите разбира се. Разговаряй с госпожата, не си премълчавай. Аз за доста неща съм мълчала, за което съжалявам. Директорката е много възпитан и разбран човек ако се наложи разговаряй и с нея.