Детски градини в Надежда и Свобода?

• 21 225
  • 153
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не знам какво е възрастовото ограничение. Дияна ходеше там на рисуване.

# 76
  • Sofia

Е коя надежден-ска майка не го знае Grinning
Намира се на ул. Траен мир срещу бл. 219
Ами аз си помислих за центъра за работа с деца, който се намира на “Св. Никола Нови” 22 , но май за един и същи център говорим.

# 77
  • София
Мисля, че става дума за едно и също нещо. Центърът има два входа, от към Св. Никола Нови, и от към Траем мир. Под Кръглият магазин се намира.

# 78
  • Sofia
Да същият е. Помислих, че има някой нов, който не зная.

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 11:29 от ivben

# 79
  • Някъде на път....
Мисля, че става дума за едно и също нещо. Центърът има два входа, от към Св. Никола Нови, и от към Траем мир. Под Кръглият магазин се намира.
Аз пък не знаех, че там има детски център..........  Rolling Eyes

# 80
  • София
Има, има. Има доста интересни занимания.
Центърът ще отвори или септ. или октомври месец. Сега са ваканция.

# 81
Някой има ли впечатление от  ДЕТСКА ЯСЛА №40?
Интересувам се също и от 6-ОДЗ в Толстой и по конкретно за детската ясла там.
На пролет ще се наложи да пусна дъщеря ми на ясла,а тези двете са ми най-близо.

# 82

Някой има ли впечатление от  ДЕТСКА ЯСЛА №40?
Интересувам се също и от 6-ОДЗ в Толстой и по конкретно за детската ясла там.
На пролет ще се наложи да пусна дъщеря ми на ясла,а тези двете са ми най-близо.
Ние сме в ОДЗ 6, на моята щерка й харесва, и сега няма търпение да почнат...Има две яслени групи...
Не знам как си с работното време, но аз мога да стигам след работа в 6 и 15, лелите не са особено доволни, но май така е навсякъде...
За 40-та ясла, също хубави неща съм чувала...
Не го мисли, виж къде сте приети и давай смело... Peace

# 83
  • София
Ние сме приети в ДЯ 40 и ако всичко е наред в понеделник малчо тръгва. Следващата седмица ще мога да дам първоначални отзиви.
Иначе всички много я хвалят!

# 84
iliana2,благодаря за отговора!За съжаление не сме приети в 06ОДЗ.Догодина може да пробвам пак,защото там ще продължи и за детска градина.
Другата седмица ще подам молба в Детска ясла№40.Мисля да пусна малката напролет,ако ни приемат,защото трябва да се върна на работа.
heart,благодаря и на теб и ще чакам отзиви.
Вие чаках те ли дълго ,за да ви приемат?
Аз вземам детска кухня от там.Казаха ми,че когато взимаш кухня си с предимство при кандидатстване.Дали е вярно това? Rolling Eyes

# 85
  • Sofia
Казаха ми,че когато взимаш кухня си с предимство при кандидатстване.Дали е вярно това? Rolling Eyes
Shocked Това за пръв път го чувам.

# 86
  • София
И аз не мисля, че това е вярно.

# 87
  • Sofia
Ох, да ви се оплача. Днес в този студ и вятър са извеждали децата на вън да си играят. Детето ми сподели, че е позамръзнало. Писна ми с безотговорността на учителите Thinking Идва Коледа не ми се иска да я посрещнем болни. Още повече в градината ще имат тържество, което ако пропуснем по болест ще е голяма драма..Дано не се разболее детето ми!

# 88
  • София
Ох, да ви се оплача. Днес в този студ и вятър са извеждали децата на вън да си играят. Детето ми сподели, че е позамръзнало. Писна ми с безотговорността на учителите Thinking Идва Коледа не ми се иска да я посрещнем болни. Още повече в градината ще имат тържество, което ако пропуснем по болест ще е голяма драма..Дано не се разболее детето ми!

За коя градина става дума.
Преди една две седмици в градината на Митко бяха изкарали в 17.30ч. най малката група 3-годишнитш навън  #Crazy
Нямам думи просто  #Cussing out

# 89
  • Sofia
170 ЦДГ не съм очаквала, че на този студ с този противен вятър децата ще бъдат изведени навън. Thinking Умишлено ли е не зная, но не видях нищо приятно в днешният ден навън. Отново загубвам доверие във учителите с тези постъпки.

Общи условия

Активация на акаунт