АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 666
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София
 AndyB,голяма съм патица,добавих те и тебе под орхидеята  bouquet  bouquet.

# 46
Привет и от мен Laughing
  Честит имен дед на всички именички!

# 47
Честит Имен ден на именячките ни Велмар,Анди и Елфчето!Да ги закриля тяхната покровителка винаги  и от всичко лошо.

Благодаря и за кафенцето и за ранния обяд .  Wink

# 48
  • София
Честит имен ден, Велмар ,Елвинг, Анди и всички други, които празнуват днес !   bouquet
Всичко хубаво ви пожелавам  Hug

# 49
Честит имен ден на всички именички! Да сте живи и здрави и с радост да си носите името   bouquet
Милена, завидях ви за пързалката, ние сме в подножието на Витоша, а още не сме се пързаляли. Само един снежен човек в двора си направи Влади преди време и това е.

# 50

Честит празник на всичките ни Анита - Елфче, Велмарче и Анди и всички скрити такива! Да сте живи, здрави, обичани и ценени.

Честито и на бившите, настоящи и бъдещи студенти на патерици.

Радвам се, че се разписаха росетобосето, мама Дидка на бебче Влади и Кристиана правете го по-често момичета.

Няма да философствам, че хич не ми е до това, но Дани бих постъпила по същия начин като теб. Много сладки снимки на Лори, Начи (от къде е сининката?) и клипче на Мартина. Ние сняг още не сме виждали.

Аз отново съм в черна дупка. Явно от онези сатурновите преди рожден ден. Нори е с температура, е не е висока, но я има. Аз снощи прокървих яко и адски ме е страх. Говорих с доктор и час имам чак за вторник или евентуално за утре ако се повторят нещата. Успокои ме по телефона, че явно не е аборт, но пък сега още повече съм притеснена, че не знам какво е. Моля ви стискайте ми палци, дано всичко е наред с мъничето. Вторник ще ви дам отчет. Целувам ви

# 51
Честит имен ден на всички носещи името Ани!   bouquet   bouquet   bouquet
Специален поздрав за тях от нас: http://www.elfyourself.com/?id=1254502634

Мадонка, ще стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 52
Мадонка, стискам палци Praynig Ти само се успокой - всичко ще бъде наред Hug

# 53
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНДИ, ЕЛВИНГ И ВЕЛМАР!БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!  [/size] newsm51 newsm51 newsm51

Мадонка,стискам палци,всичко ще бъде наред!  Hug Peace и непременно да пишеш какво е казал доктора  Heart Eyes
Адрианска,много весело клипче  Laughing и аз го погледнах  Wink
Мен днес много ме мързииииии и чистенето ще го оставя за утре  Party,ще се излежавам и ще си чета списания  Mr. Green
Хубав ден на всички  Heart Eyes Peace

# 54
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНДИ, ЕЛВИНГ И ВЕЛМАР!БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ![/b]

Мадона, стискам палци  Hug Hug

И ние днес качихме Димана на Витоша и беше супер. Жалко че не намерихме шейна в Щъркел и Комсет, още не ги били получили, еми ако ги получат през април, голям оборот ще направят.

# 55
Честит имен ден на Елфчето,Велмар и Анди!Много хармония в живота ви пожелавам и нека Св.Ана е винаги до вас!

Eй голям бонбон е тази Марти! Heart Eyes
Кристиана,мъжа ти е направил поне едно хубаво нещо,дъщеря ви  Mr. Green
Мадонка ще се моля всичко да е наред! Praynig Hug
Ади дано Сашето не е пипнал нещо и да сте на линия другата неделя  Praynig

# 56
  • гр.Добрич
Честито на именичките днес.  bouquet  bouquet  bouquet

Velamar, не е ли Мария или аз нещо бъркам? newsm78

Мадонке почивай си повечко и мисли за хубави неща.

# 57
  • Някъде там...
Честито на именничките ни днес!
Бъдете живи и здрави и прекрасни
!

Мадонка дано всичко е наред миличка. Моята кума и тя така е прокървила онзи ден и сега е в болницата и нищо не й казват тея лекари.
Повечко си полежавай, даже викни някой да гледа Норито Peace

AndyB с това където си го сложила на масата ми изтекоха лигите  Blush

Иначе ние сме добре, от вчера Вики е при баба си и дядо си и  сега чакам да ми го докарат.

Айде лека вечер на всички:)

# 58
  • София
Благодаря ви, милички за хубавите пожелания!  Hug Heart Eyes Св.Анна има няколко пъти - едното е рождението й, другото - смъртта, днес - празнува се зачатието. Явно са решили, че този е най-важен  Wink
Мадона, дано всичко се оправи, мила!  Praynig Praynig Praynig Ще те мислим!  Heart Eyes Hug Praynig
Спинки, Велмар е баш адашка на светицата Laughing

# 59
  • Бургас
Честит Имен Ден на Елвинг,Велмар и Анди!
Бъдете живи и здрави,много щастливи и обичани жени и майки!

Милена,Марти е много сладка. Hug

Мадонка,стискам палци всичко да бъде наред.Аз знам,че ще бъде. Hug

Общи условия

Активация на акаунт