АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 677
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Адрианска, дано Сашко не е лепнал наистина някой вирус  Praynig За тортата - как така ги водят двойни - ако поръчаме 10 парчета, ще има за 20 ли?  Rolling Eyes А пълнежа какъв ще е - като миналия път ли? Срам-не срам пак питам  Joy Blush Embarassed За девойката - 1 става.  Peace
И на мен Лори ми прилича на мама си  Heart Eyes
Подаръци още не съм купила, дори и не знам кога ще стане. А идеи - никакви...  Rolling Eyes

# 31
Привет и от нас.
Честит празник на студентките. Tada newsm18  ura
 И ние днес бяхме на страхотна разходка на Витоша.В София беше мъглааааа,а горе едно хубаво и слънчево.Марти беше много впечатлена от многото сняг и навсякъде снежни човеци.
 Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman
Велмар-аз тези дни бях 2-3 пъти в Марсел и направо бях така  Shocked тооолкова много неща ми харесаха ,че направо ми се искаше всичко да изкупя,а и до 31.12 имат 10% намаление (дават едни талончета в самите магазини). А иначе в Ларедут има много готини играчки и на супер цени,но сега по празниците много бавно идват поръчките.По -късно може да ви покажа какво съм поръчала на Марти. Wink

За темата покрай мама Иги и аз много мога да пиша  ooooh! ,дано при нея бързо се разведрят нещата и то трайно,пък ако не ние всички тук сме силни жени и ще се справим с всичко.Иначе подкрепям мнението на Блан.И аз по някога не забелязвам как ме целува всеки път и, а виждам само негативните неща.

Ще пробвам да кача и едни клипчета от днес. Simple Smile

# 32
Велмар, мисля че за всяка торта минималният брой парчета е 10. А иначе през Барбарони ще поръчам, защото иначе трябва аз да отида да я взема, ако някоя от вас иска да я свърши тази работа, нямам нищо против  Peace.
Elwing, точно така, ако тортата е за 10 парчета, те ще я разрежат на 20. А, пълнежа ще е Японски ванилов мус, нали всички го харесахте на общия РД? Аз даже съм влюбена в този тип пълнеж  Rolling Eyes.

# 33
Велмар, мисля че за всяка торта минималният брой парчета е 10. А иначе през Барбарони ще поръчам, защото иначе трябва аз да отида да я взема, ако някоя от вас иска да я свърши тази работа, нямам нищо против  Peace.
Elwing, точно така, ако тортата е за 10 парчета, те ще я разрежат на 20. А, пълнежа ще е Японски ванилов мус, нали всички го харесахте на общия РД? Аз даже съм влюбена в този тип пълнеж  Rolling Eyes.
Ади, тортата могат да я доставят от Гаврош на адреса.За на ДАри РД така направих.А ина4е ако идвам и аз мога да я докарам. Нали са ми  близо вече Joy( това на шега, защото не съм сигурна  за присъствието ни на купона Rolling Eyes)

# 34
Ади, тортата могат да я доставят от Гаврош на адреса.За на ДАри РД така направих.А ина4е ако идвам и аз мога да я докарам. Нали са ми  близо вече Joy( това на шега, защото не съм сигурна  за присъствието ни на купона Rolling Eyes)

Еми, то така е по-добре, защото от Гаврош я взимаме на 3лв. парчето, а през Барбарони е на 3,50лв. парчето  newsm78. Предполагам, че от клуба няма да ми направят проблем, при положение, че и те я взимат от там  Thinking.

# 35
Честит празник на всички бивши и настояящи студенти!

Наистина много миличка тази Лори, все още ми е любимка заедно с Марти на Милена.
Мадона, честито, мила, лека бременност ти желая!
Момичета, относно мъжете, ако истате ще ви разкажа част от нещата, които са реалност в моето семейство, за да осъзнаете колко добри мъже имате. ТОЙ НИКОГА:
- не е гледал Лени сам за повече от 10 минути;
- не е чистил вкъщи каквото и да било, напротив разхвърля за трима;
- постоянно е на работа, и аз вече незнам защо ли, като нищо не върви последно време;
- не ме целува просто ей така;
- изобщо не показва кавито и да е чувства като се караме и го заплашвам с раздяла;
- не ми е подарявал цвете дори, само на сватбата и то защото дойде момиче с цветя и му беше неудобно от гостите;
- не прави никога компромис или да се извини когато се скараме, дори и по цяла седмица да не си говорим, пак аз отстъпвам.

Да продължавам ли???!!
Хммм... обаче аз явно съм мазохист и сме още заедно ...... вече 10 години....

# 36
Здрвейте Grinning Благодарности за темичката  bouquet Hug

Честит 8-ми декември на всички празнуващи!

Хайде и по едно разведряващо питие Laughing от мен
             Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Ето единствената ни снимка от днес и то правена с телефон,че апарата го забравихме...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197631&photo=22

И две супер кратки  клипчета  от днес,пак с лошо качество,правени с телефон.

http://www.youtube.com/watch?v=_QdErzw1G2Uупер
http://www.youtube.com/watch?v=NQOCG8ewjGY

И любимото ми клипче на "танцуващата Марти" на първата си дискотека.(движещото се човече в контражур)

http://www.youtube.com/watch?v=KnhR8YzvnD4

Кристиана
-радвам се,че се разписа,отдавна не съм те мяркала тук.А относно изброеното от теб ,сигурна съм че мъжът ти  има и мноооого плюсове. Hug

# 38
ГОляма е сладурка Марти Heart Eyes А като видях снежната приказка  в планината............ Ех, как ми се иска и на мен да си организираме така   няколко часа -3мата и да идем..някъде Rolling Eyes Следващата седмица  ще бъда на работа почти всеки ден, тъй като по празниците няма да мога да работя, защото Дари няма да е на ясла, та-  може да измислим нещо с татито...
Той утре пак ще ходи на лов:crazy: като запоследно през този сезон hahaha та, освен да му кажа да направи един снежен човек от наше име.... Grinning

# 39
  • София
Адрианска, харесах я и аз на общия рд, дори питах преди дали ще е същата  Wink
Много е сладка Марти!  Heart Eyes Къде сте я водили на дискотека? А за зимната разходка - искам и аз! Ама няма  Tired
Кристианна, по първите 3 точки при нас нещата стоят по същия начин  Close И не мога да реша кое от тях ме дразни най-много.  Confused
И понеже стана вече 9-ти, преди да си легна, да ви поднеса по 1 чашка винце, нали съм именячка  Wink

# 40
  • гр.София
Честит Имен ден, Велмар и Елвинг, Анди! Да сте красиви и опасни като ей това цвете! Много здрави и щастливи!

Освен дреха,играчка и бижу,можете да пратите в чужбина диск с детски песни.

Лори пък ми е точно комбинация от майка си и татко си.Снощи го измислих,докато я гледах. (Както и Тони на Кайли -другия пример)

Кристиана,ти ако си мислиш,че не сме поскрили още някоя лоша черта... Mr. Green
 Хайде,кажи ти една поне положителна.Сигурна съм,ще намериш. Hug

Снимките ще гледам утре.Сега се мятам в леглото.

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 09:18 от blanc

# 41
Добро утро , момичета Hug ВИждам че снощи сте се разпили  WinkКакво ми остава на мен освен да поднеса  кафенце и скромна по4ерпка  с пожелания за сладък ден Simple Smile
Честит Имен ден на всички, които празнуват днес.Нека Света Ана,  покровителка на женското начало, на брака, семейството и майчинството. Закрилница е на момичетатаи  бременните,  бди на всички  нас и близките ни.

# 42
  • София
Честит имен ден на Елвинг и Велмар! Бъдете все така лъчезарни и усмихнати! Много много щастливи и обичани!

Велмарче мерси за кафенцето. От 15 часа се включвам в твоята група и ще си правим компания.  Wink

Междудругото има две Св. Ана - днес и на 25 юли, когато е роден Калоян. Само че винаги бъркам днес зачатие ли е или рождение.  newsm78

# 43
Нана, днес е зачатието , а на 25.07 е нейната смърт Peace

# 44
Елфчето е почерпила с винце, velmar е сложила кафенцето, значи на мен ми остава да се погрижа рано-рано за обяда. Mr. Green

Честит имен ден на всички именячки! Много щастие, здраве и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт