Анкета
КоЛеДнО пАрТи (София)- Барбарони 3 - 16-ти декември от 11ч. до 13ч.| до вчера: 9 мами ще дойдат и 6 - ще се опитат САМО, АКО НЕ СИ ГЛАСУВАЛ в предишните анкети, СЕГА го направи:

МИнахме един курс на лечение с него 

,та идеята ми е избираш им играчки ,плащаш ги от тук и даваш адреса им за доставка,така ще ги получат направо у дома ,може да се хванат че Дядо Коледа ги е пратил 

На него от къде му тази "красота " на челцето 

И аз имах същия проблем - трябваше да купя подаръци за три прекрасни госпожици в Испания - те и дрешки и играчки си имат по-хубави там, та това отпадна, а и не трябваше да е нещо обемно, заради багажа
Та днес съвсем импулсивно им купих обички, от един магазин - незнам дали е добра идея и дали Лори няма да се обзаведе накрая с 3 броя обички и аз да търся друга, ама... Особено едните са прекрасни - много нежни, с едно малко слонче, в кутийка слонче 

, а там не намирам...
Наистина всяка година като пращам подаръци се съобразявам и с обема им заради багажа, но - поне ми даде идея да се разровя и из други френски сайтове
.Дано открия нещо подходящо.Благодаря ти за идеята 
!
. От 4,30ч. до 6,30ч, от какво е незнам. Днес цял ден не е повръщал, но няма апетит, то от една страна е по-добре... Дано не е някой вирус 
. Единствено казват, че малко товари сърцето, затова трябва да се дава само в оказаната доза
.
. На мен пък ми прилича на мъжа ти
.
.
.
Блу, Елфче 
, но въпреки лошото ми настроение
Днес купих само една жилетка на дъщерята на кумувете ни, но тя е по-голяма и там е по-лесно.