Работещи майки 2006 г. - тема 11

• 23 212
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
например изобщо не разбра неща като: тунено, танани, танолони, танална.... (студено, банани, панталони, пералня)....

Като гледам Кайо е на вълна Т, а на Ясмин всички думи са и с Б Crazy
Бък (Боклук - любима дума!! да не си помислите само, че в нас е толкова мръсно Mr. Green), Бъка (Дупка), Бабамба (Лампа Crazy), Бан, Бана (Банан), и разбира се Ба-Бау - Бау Бау.

Аз отивам след малко на преглед да видим звяра в мен колко е порастнал Heart Eyes

# 151
Кали  Joy за известно време звучи мнооого като near future супер неопределено  hahaha да не си решила да забягваш  Wink
И аз го пробвам от време на време с буквите, но на другия ден май ги забравя, изобщо опитва се да повтаря като папагалче ама 80% от всичко е неправилно произнесено, та отново си мисля за консултация с логопед  Joy  Wink Най ми е смешно, защото говори за себе си като за Миджо, много рядко казва Мишо, та сега е с партизанското име МиДЖо и посточнно се споменава  hahaha
Миньонче един шопинг тур ще ти върне настроението  Wink

# 152
Днес във фирмата настроението е предпразнично  Wine Glass
На червенои вино с луканка съм  Crazy
Приготвяме торбички с подаръци на служителите от фирмата и загряваме за партито довечера!

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 10:28 от Дю

# 153
  • на правилното място, в точното време
Дю, сипи и на мен едно  Drunk Да се напия и да забравя къде съм.
Вчера на базара ми идеше да удуша някой- по скоро повечето. Бяхме поредната сергия, търсиха свещи при нас,добре ,че нямаше да ядене,щяха да искат и баница да им разточа.  #Cussing out
Подаръци не съм купувала за никой от домашните,само на беба едни Телетабисчета. Нямам  време за домашните си от чуждите и почва да ме хваща яд,че децата ми страдат  и май не виждам смисъл много   Sad
Сори за тъжните мисли  Praynig
Кали, да си дойдеш, ей  Hug Ще ни липсваш!
Гери, снахата я бива, казвай кога е събитието,да стягам тоалета.

# 154
Здравейте, аз само ви чета не мога да смогна да пиша - от изпращане на картички след това покани подготвях за коледното парти просто не мога да си вдигна главата, днес почна разнасянето на подаръци по министерства и институции та докато подготвя всичко няма сядане.
Утре е коледното ни парти и от сега обсъждаме с колежките коя с какво ще е облечена та празничното настроение е на ниво.
От сега да ви пожелая ВЕСЕлИ ПрАЗНИцИ че аз ще съм наработа чак догодина.
Яслата ни няма да работи на 27 и 28 та реших да си остана в къщи с мъничката ми. Днес им е тяхното тържество в яслата Дядо КОледа ще им раздава подаръци, но ние няма да присъстваме и този факт ме натъжава ама....нямаме избор. С удоволствие разгледах и вашите снимки и клипчето от яслата супер сладки са децичата.
Хайде на всички пак ВЕСЕлИ ПрАЗНИцИ    newsm18 cheers santa2 Nature Snowman newsm81

# 155
Хахахаххаааа, Кали, щом си готова вече за снимки, значи е ред да организираме сватбата Laughing
Герчо, имай търпение. Иван ще свикне с новата среда и даже съвсем скоро ще му харесва повече отколкото в къщи. Това е моя опит с Ники. И ми се струва, че Калина е права за пренасищането с емоции и нощното спане. Ники вече спи спокойно и се събужда чак на сутринта. Но все още обича бибата повече от всичко на света и ака по-често в памперса отколкото в гърнето. Има време ще пораснем Laughing
уф, имах още доста неща да ви драсна, но шефката ми висна на врата Sad... а още нямам PC в къщи....

# 156
Опссс, сега виждам че започвам доста неуместно предишния си пост в предвид молбата на Гуш. Мила, дай повече информация как можем да помогнем - сметка или пощенски адрес за запис

# 157
Здравейте ,момичета! МНого ми е сдухано днес.А съм толкова ядосана... #2gunfire От сутринта  съм засипана със зада4и, а на вси4кото отгоре ми е 3-те ден 1-ва смяна, та  излитам  още в 5ч ooooh!Оказва се че биг бос забегнал на някъде и не разписал за заплатите( днес е датата), а счетитата забравили #Cussing out и сега- евентуааааално утре.Аз утре съм почивка.Ще трябва да идвам специално от майната си за това.и то или с Дария в студа и задръстванията, или пък сама, ама после да си чупя краката от бързане да я взимам от ясла Close А си бях направила едни планове за днес........... Rolling EyesВсичко отива по дяволите.А на всичкото отгоре ми пращат покана за Коледен купон. Twisted Evil Как ли пък няма да ида Crossing Arms Ега ти празниците- дано завършат по-добре отколкото запо4наха.....Сори, ама хи4 ми го няма настроението и продължавам да се разправям с глупости.Писна ми яко!!! #Cussing outСори, 4е ви натоварвам с тия неща, ама  вече ще изпуша съвсем и имах нужда да споделя с вас Hug

# 158
Опссс, сега виждам че започвам доста неуместно предишния си пост в предвид молбата на Гуш. Мила, дай повече информация как можем да помогнем - сметка или пощенски адрес за запис
Гери,  в края на поста й има линкове с пове4е инфо и на4ини за  дарения Hug

# 159
Гуш, имаш моята подкрепа! дано се оправи детенцето.
мами, аз тука съм яхнала метлата и направо откачам. Шефът изчезна за няколко дни и аз съм сама и няма нещо, което да можеше да се обърка и да не се е объркало... В момента се занимавам с хиляди свинщини и направо откачам!!! Всички са полудели - включително и едната чистачка за финал си подаде молбата за напускане, трябва ми един счетоводител и сега ми спретнаха и една режисьорска свинщина, та и режисьори явно ще търся и всичко това по празниците - нямам думи просто...

# 160
мами, разбрах мистерията около емоциите на иван... Има си гадже  Joy Joy Joy... Звъня днес в яслата и ми обясняват как си играел много добре с Катето и само я закачал. Та аз решавам, че катето е леличката там, а то.... Отивам да го взема - нашият реве и ми сочи вратата - питам що, а учителката ми обяснява как току що взели катето и той се разтроил... Питам коя е катето - тя била една девойка от неговата група, дето моя синковец я загражда  Joy Joy Joy.... И после що не спи - ами то с тези любовни трепети...

# 161
 Joy Гер4о, взимаш гаджето да спи у вас и си решаваш проблема Joy

# 162
Гери,  в края на поста й има линкове с пове4е инфо и на4ини за  дарения Hug

Аз май недовиждам напоследък. Не мога да го открия този пост.
Кате, след малко затварям офиса и отивам на шопинг в Сити центъра. Ограниченото време за пазаруване си има и своите предимства - не мога да се олея с покупките. Ама съм позитивна днес!  Mr. Green
Ger4o, честита ти първа снаха! Хубаво е, че те свикват отрано  Grinning

# 163
Здравейте девойки, аз от понеделник се каня да пиша и не успявам.Страшно много обичам дните преди Коледа, обаче тази година всички се опитват да развалят удоволствието.
На Петър му купих за Коледа "Египтология" книгата е детска и доста атрактивна, "Карибските пирати" пак книга, и някакъв Спайдърмен дето се трансформира в не знам какво си.Ще видя какво ще му хареса най-много.
За Здравчо мравчо  още нищо не съм взела.
Вече съм много скапана, но между Коледа и Нова година, майка ми ще вземе децата за една седмица в Сопот та ще е малко по спокойно.
Свеки и намерение няма да се връща от САЩ, даже не ми е звъняла цял месец, добре че мога да разчитам на бавачката, жената вече почна да ни готви, тя от самото начало чистеше, та се чудя за мен не е ли по добрия вариант това, с бебо се разбират чудесно.

# 164
Ваня, разбира се, че това е отлично за тебе. Радвай се!
Аз днес пазарувах за бебо, само че не за Коледа, а за рождения му ден - купих подаръка от моите родители. Те след пенсионирането си се самозаточиха в дълбоката провинция, а там магазини практически няма. Та баща ми, чието име носи Иван, ми даде едни пари (колосална сума за пенсионер) с поръчението да купя нещо златно на любимия внук - да му останело за спомен от дядо.  Shocked И така днес моя милост пазарува злато (на мене такова нещо не би ми хрумнало - аз бижута нямам, какво остава за инвестиционни монети, ама... счетоводител човекът). Сега стоя под елхата, гледам как малкото съкровище спи в кошарата и си подмятам златни парички  Mr. Green Странно, но това ми оправя настроението - сигурно защото няма кой да ме ядосва в момента. Отивам да си отворя един шоколад, за да е пълно щастието  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт