Работещи майки 2006 г. - тема 11

• 23 214
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
ger4o, нали ти казах, че е като влюбване Joy

не разбрах за гуш? или е изтрит поста, или съм сляпа.
мина нашта първа среща с Дед' Колю. Не плака, но не му седна на коленете. Супер хлапе! Не се доверява на непознати чичковци! Simple Smile

иначе не миряса.. децата седяха, гледаха програма, пяха, играха.... той докопа един мрежов кабел и се помъкна с него (все пак ИТ фирмено парти беше... ) после отиде да играе тенис на маса.

Кате, определено ми е връщането. на 12. о1 се връщам, не знам как ще издържа толкова време без Кало. от сега ми се къса сърцето, той също като че знае и не ме пуска да излизам навън, крие ми дрехите, краде ми шапките.... защо е решил че без шапка не мога да изляза ?! сигурно защото ключовете от колата ги държим на високо.

Наталка, кураж!!

# 166
май е изтрит поста, че тя беше влязла във всички възможни теми... Ставаше въпрос за момиченце и рак на двата бъбрека. Момиченцето е на година и малко. Трябват 20 000 евро за операцията. Събрани 5000. Цел запазване на 50% от единия бъбрек, другия е тотално зле. Ако някой иска сметките да пише на лични - ще му ги пратя

# 167
Партито мина страхотно, днес ми е последен работен ден за тази година. Излизам в отпуска до 07.01. Решила съм да се отдам на пълна почивка (без компютри), много игри с Гергана и разходки. За това, мили момичета, искам да ви пожеля весели празници, много подаръци за всички и повече усмивки!

# 168
Аз съм страхотна майка, на лигльото книгата за Египет много му е харесала, изпаднал е в еуфория.

# 169
Ваня, браво!

Аз още не съм купувала подаръци. Представям си утре каква ще е лудница по магазините Tired

Вчера и днес вече ми писна вкъщи и излизахме на разходка. Вчера ми умря д****o от студ, днес си сложих термо-чорапогащника за ски под дънките Embarassed и се живее. Тук иначе си нямаме сняг (и няма изгледи да вали за Коледа) затова пък си имаме студ и скреж Mr. Green

Някои си разхождат децата, а пък други - гъските Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 18:26 от Майра

# 170
И сега кво.... Няма да има никой по празниците и ще си стоя сама във форума като кукувиця, а? Нямате срам!

# 171
Аз съм тук, днес се мотахме до Сопот, утре ме чака цял ден пазаруване и сме замислили с най-близката ми дружка късния след обяд да се  почерпим с винце някъде, но трябва да прилъжем мъжете да гледат децата /и тя има две момчета/ та още не е сигурно дали ще стане.

Майра голяма сладурана си имаш.

Не съм измислила менюто за бъдни вечер, та сега отивам в кулинарния.

# 172
майра, купи ли подаръци?
аз като супер майка като ваня, накупих от джъмбо 10 подаръка, оставих кало с тях 20 мин да видя кой най-много ще му хареса, и другите ги разпределихме за приятелчетата. всъщност май всичките му харесаха. Joy което за първи път се случва.

как ще издържа докато замина, не знам, много неща се струпаха за правене.
едни купони от миналата седмица се вихрят, пътувания.... още не съм купувала за англия подаръците, май утре с кало и без венци ще ходим.

гер4о, и миналата година нямаше никой във форума по това време... странни хора Joy

# 173
Здравейте ,момичета! И аз съм на линия по празниците Crazy, така че-  ако има желаещи за "кукуване" насреща съм Grinning

# 174
  • на правилното място, в точното време
Минавам набързо- като ходите на шопинг- вземете нещо и за мен,нямам никакви претенции.Просто да е нещо,опаковано и с етикет! Може и кошче за боклук  hahaha
 Герчо,надявам се по празниците точно да имам време и да надниквам тука.  PeaceАко Димитър ме пусне до компа,де,щото той е с нова видеокарта и сега се не трае.
На онези,който ще се появят след празниците- Весели празници! Да получите изненадващи  подаръци  Hug Някои вече си ги получиха  Wink

# 175
Добро утро и от мен,

и аз съм тук. Утре пристига сестра ми, мъж и дете и ще е лудница вкъщи. Не знам колко ще стигна до лаптопа - ама да знаете, че мислено съм с вас Wink

Аз съм най-за бой. Не сме купили още подаръци Embarassed Че и част от пазаруването оставихме за понеделник, когато магазините тук ще работят само до 14ч и си представям какво ще е  ooooh!

Вчера се мотахме из Страсбург на коледен базар. Ама тукашните коледни базари нямат нищо общо с дрехите и играчките в НДК Whistling Та много, много вкусни френски специалитети, греяно винце (за някои), портокалов сок за други и така...

P.S. и елха си нямаме (и играчки) , а се чудя що не ми е коледно Crazy

# 176
Оф, мами - айде да се отчета....
Вчера решавам, че ще направя веселото на иван да украсим заедно елхата. Купувам аз истинска, нагласявам я и пращам мъж ми да свали топките от надстройката на гардероба и познайте - няма го плика, обърнах къщата с главата нагоре и никъде нищо не открих  Joy Joy Joy. Добре, че се бях метнала в джъмбо на едни червени камбанки, на едни червени топки и на едни червени гирлянди, че щях да се гръмна... та сега елхата е супер стилна - 2 чешита топки и един чешит гирлянди, ама не щото ката исках, а щото така стана  hahaha. на всичкото отгоре редя аз топките, а иман ги сваля и цели баща си с тях.... Та сега нашата елха е украсена само в горната 1(3 - та  hahaha hahaha hahaha. Въобще ен схвана детето ква е идеята на тази елха - пробвах де да му обясня как ще дойде дядо коледа да му донесе подаръци с големия чувал, а той влачи една играчка на дядо коледа, сочи чувалчето и крещи, че няма... Ходи обяснявай после, че нямаш сестра...
също с нашето говорене сме до никъде - нещо да и не не се сеща къде се слагат, но пък за сметка на това се научи на Ис (искам) и неис (неискам), та горе-долу се разбираме...
И още... с това ядене ще ме довърши това дете... Имаше едни 2 седмици дето ги изкара на мляко и вода, ама сега покрай тази градина положението е страшно.... миналата вечер яде от 6 до 9.30 вечерта, в 12 се събуди, че е жаден.... И в 5 това дете като писна, че е гладно направо щях да се поболея... Вчера отивам у нашите... Сестра ми гони нейния син (4 г) да го храни, а моя се реди и той на опашката за лъжица - като резултат изяде си всичката негова храа, изяде тази на братовчед си и на фирала дойде и ми седна в скута да яде и от маята чиния - няма изхранване... Хубавото е, че се е научил да яде сам и се справя горе-долу добре... Каките от яслата казват, че първи си изяжда всичко  Joy и след това помага и на другите деца....  hahaha... да ми е жив и здрав, ама вече се чудя дали да не му пуса едно тестче за глисти  Joy Joy Joy

# 177
Аз изчезвам по магазините, мъжо ме ядоса не му се идвало с мен. Повече никога ама никога няма да ходя с него да си избира нещо.Забравих вчера да занеса пуйката на майка ми и днес трябва да измисля начин да отлети към Сопот.
Въобще деня почна зле но ще се погрижа да приключи добре.

# 178
Каките от яслата казват, че първи си изяжда всичко  Joy и след това помага и на другите деца....  hahaha... да ми е жив и здрав, ама вече се чудя дали да не му пуса едно тестче за глисти  Joy Joy Joy

Ей, Герчо, няма угодия! И аз така се притеснявах на апетита на моя Иван, а то всъщност си е за радост. Да вземем да ги цаним разяждачи на злояди дечица?
Ето ви малко коледни снимки от мене с пожелание за съответното настроение:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203432&photo=1

# 179
Е никак, никак не е честно да ставам в почивните дни в 6ч Crossing Arms

Миньон, голям сладур е Иван! Само какви сини очи..представям си след някоя година мацките как ще изпопадат Wink

Вчера едни наши приятели ни изненадаха, че ще ни гостуват днес за Бъдни Вечер. Та ставаме 6 големи +2 беснотии вкъщи ooooh! Искат и в пазара да се включат и като ги знам какви са мотки ще видим до 14ч дали времето ще стигне за всичко Crazy После и готвене ни чака..дано само сколасам преди сестра ми да дойде, че тогава вече лудницата ще е пълна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт