Работещи майки 2006 г. - тема 11

• 23 206
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Може 3-тото да е момченце що не щеш 3  newsm78

Имам един колега вече с 4 момичета - иди на него му ги разправяй тия Wink

Аз ако имам 3 директно си подписвам присъдата "домакиня" тук. Виж пък може при третото да ми дойде акъла и аз да разправям колко съжалявам, че съм оставила първите 2 деца на чужди хора да ги възпитават, а пък съм хукнала да работя  Mr. Green

Майтапа на страна..ама тук положението е доста трагично - ясли няма, гледачките за по цял ден са много пари ..а пък за 2 малки не ми се мисли..аз трябва да работя само за да плащам гледачка. Детските градини и те май не са целудневни..имат някакви убийствени работни времена - до 13ч, после да го вземеш за обяд и от 14.30 пак да го водиш Rolling Eyes

Дю, важното е, че вие сте добре  Hug

# 121
Ооооооо- имам една приятелка, на която  свекърва й е рекордьорка за мен Crazy Жената има  4 сина и ....дъщеря Laughing.Та- карали са до женско и наистина с постоянство и упоритост- постигнала желания резултат Peace

# 122
Моята свекърва разправяше за един нещастен човечец с прякор "Седмака". Бил се зарекъл човекът да кара до мъжко... накрая успял, де... А моят дядо, лека му пръст, беше известен като "Героя". Не знам от къде му идваше този прякор, но имам подозрения, че има връзка с 4-те му дъщери.  hahaha
Майра, щом толкова искате момченце, дано се получи, но в крайна сметка важното е да е живо и здраво. Мисля, че можеш да познаеш от сега пола по това какво ти се яде (когато не ти се  Sick). Аз, принципно, много обичам сладко, а като забременях с Иван, торта не можех да погледна. Дори шоколада спрях почти напълно докато не родих. А моя позната, която скоро роди момиченче, караше основно на сладки. В по-късните месеци се познава и по формата на корема... А това с косата и киселините ми се струва малко фолклорно като теза, ама като те замъчи боата, поне можеш да го използваш за самоуспокоение Mr. Green
Дю, важното е, че се е разминало леко. Представяш ли си да се бяхте натресли не в джипа, а в тези, дето са го бутали? Дано имате читав застраховател. Само, моля те, недей да мразиш човека за това, че кара джип - това не е личностна характеристика, а един добър избор - той нали не е пострадал?
Кате, много се забавлявах с твоя разказ! Joy Joy Joy Ако позволиш един професионален съвет, не си взимай изброените от Равия коли, освен ако нямаш  намерение да сменяш пак модела след година-две. Всички те са много красиви и от естетична гледна точка съм им абсолютен фен, но откъм здравина... твърде са нежни, най-вече окачването. Не знам как са улиците във вашия квартал, но аз при нас всеки ден тренирам като за оф-роуд състезание.  #Cussing out В резултат на това любимата ми лека кола прашасва от година и половина в един гараж, а аз се придвижвам със служебната джипка - просто по-практично е, за съжаление...

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 01:05 от Миньон

# 123
Добро утро поспаланки,

по закона на всеобщата гадост като за неделя Ясмин цъфна в 7.40 Tired А другите дни едва я изритва баща й към 9 за гледачка - не е честно Crossing Arms

Миньон, на мен ми е все едно за пола - като че ли пак предпочитам малко повече момиче, ама нали ги знаеш мъжете с тяхната мания за момче...Дано само пак не настоява за името дето преди мислеше за момче, че ще има голям бой Crazy

А иначе за колите, дето Равия е изброила - от нашта партия си, Равия Mr. Green Аз съм с една Ксара, приятеля ми кара второ Пежо. Никакви оплаквания. Моята вече е на 8г и няма нито 1 сериозен ремонт - само прегледи и един паднал ауспух. Ама за България хич не са подходящи май. Моят се е намислил след време да дава моята Ксара на баща му, ама както е с отрязани амортисьори отпред направо си е останал в първата дупка Rolling Eyes

# 124
Майра, знам ги мъжете много добре. Моят е страшно доволен, че има момчета - почти трагедия било да имаш момичета и ей такива приказки... за което се надявам, че един ден ще бъде "наказан" с дъщеря - да си намери майстора най-после!  Laughing Иначе следващото пак сме го планирали да е момче, пък каквото стане.
За френските коли, пак повтарям, че съм им фен и на дизайна и на комфорта, а и HDi-тата добре вървят, но им е слабичко окачването, а Катето все пак ще я кара в България, не в Германия. Принципно японците правят много добри малки колички, но новите Хонди са прекалено скъпи, а малките Мицубишита и Тойоти вече се произвеждат в Европа (или Турция - там се правят Королите), което ги приравнява като качество на европейските модели. Всъщност, Катето беше казала, че не иска много малка кола, така че нещо в долен среден или горен компактен клас, като например Mazda 3 или Mitsubishi Lancer (тези и двете са си японско производство) мисля, че ще й свърши чудесна работа. Добра ценова оферта е също шкода Фабия. Но това са практичните аргументи, а, в крайна сметка, изборът на кола е и емоционален. Айде, Кате, чакаме да се похвалиш!

# 125
Миньон, не го мразя затова, че кара джип. Познавам го, защото ми е комшия  Mr. Green И наистина най-важното е, че се разминахме само с това! В ляво от пътя има доста високо дере, а отдолу детска площадка. Добре, че не слязохме при пързалките. А иначе те ни били видели още като сме свили и се бяха дръпнали настрани, били ни махали, ама нямаше как да ги видим. А за застраховката приятелят ми да се оправя.

Днес се пързаляхме с шейната, гооолям кеф!!! И аз като децата, заедно с Гергана на шейната! По това стръмнище, където вчера стана спирането в джипа. 2 часа бяхме навън, едва се прибрахме. Не искаше малката в къщи! Имаше много деца и всички бяха толкова щастливи.

# 126
Купих подаръците за Пети, не вярвам че успях.После ще пиша какви са сега ще готвя.

# 127
... ги приравнява като качество на европейските модели. Всъщност, Катето беше казала, че не иска много малка кола, така че нещо в долен среден или горен компактен клас, като например Mazda 3 или Mitsubishi Lancer (тези и двете са си японско производство) мисля, че ще й свърши чудесна работа. Добра ценова оферта е също шкода Фабия. Но това са практичните аргументи, а, в крайна сметка, изборът на кола е и емоционален. Айде, Кате, чакаме да се похвалиш!
И аз не знам какво искам  newsm78 искам да е малка, защото много зле паркирам, но искам да има по-голям багажник, защото както казва мъжа ми "ей я пак с торбите тегли внася, пак тегли и все торби носи"  hahaha
На тема коли съм пълна блондинка  Joy Бях си харесла тойота айго, червеничка, модела с 4-те врати, ама няма багажник, т.е има но бебешка количка там не влиза  newsm78 Загледах се в йариса ама и там май е същата история с багажника... Ситроенчетата също са ми бинбонести  Peace Вчера в сити центъра видях една маздичка но все си мисля че беше модел 2  Embarassed  Посигнахме договорка след като дръпнем поредните заеми в началото на другата година да прегледаме бюджета и тогава да видим какво ще можем да си позволим  Wink
Миньонче, около нас е строителна площадка и дупките са жестоки, така че ще те ползвам като личен консултант  Wink за всяко моделче, което ми лови окото  Wink аз не правя огромна разлика между окачвания, амортисьори и т.н.  Embarassed Embarassed Embarassed то както се оказа не знам как да си отворя предния капак, а да не говорим, че на бензиностанция не съм стъпвала все мъжа ми зарежда  Joy ако замине някъде не знам как да си отворя входа на резервоара  Laughing
Купих подаръци за Мишака вчера, купих си и на мен едно якенце и днес съм хепи  Simple Smile
За десерт да разбия всички теории за външните белези на бременноста: Ядях по 2 шоколада на ден, умирах за сладко, не повръщах, но имах киселини и пиех по бутилка газирана вода, а Михаил се роди почти плешив  Joy , корема ми беше високо до края и кръгъл все едно съм глътнала надуваема топка за плаж  Wink
Хайде успешна седмица, стискайте зъби още 5 дни и после дядо Коледа ще ви възнагради с големи премии, много подаръци, неочаквани печалби  Hug и послушни деца, които спят по цяла нощ и отговарят на команди  Joy

# 128
А аз знам каква кола искам, ама няма да стане скоро време Rolling Eyes Ще чакам след нова година служебна, дано поне това ме огрее. Няма да мисля за гориво, поддръжка, застраховки...

Хайде успешна седмица, стискайте зъби още 5 дни и после дядо Коледа ще ви възнагради с големи премии, много подаръци, неочаквани печалби  Hug и послушни деца, които спят по цяла нощ и отговарят на команди  Joy

Благодаря Кате, дано всички пожелания се сбъднат!

П.С. Не сме отработвали съботата. Не съм загубила нищо. Laughing

# 129
Добро утро,

нашия постер за проекта е обрал точките в петък както и очаквахме newsm44 Шефът го е поискал веднага за уикенда, да ползва нашите слайдове за негова презентация - толкова много го е харесал.

Гер4о, как са нещата при теб, има ли подобрния при Иван с яслата?

Кали вече е преяла май с банани щом не се обажда Mr. Green

# 130
Офффф, Иван в момента е с хрема и започна да кашля... не е ходил в петък и днес няма да ходи... Изобщо с това разболяване, после с Коледните почивки и след това с новогодишните май този месец няма да успее да свикне. на всичкото отгоре изпитвя як стрес от тази ясла. Буди се по 100 пъти нощем и пищи яко ако не ни види... явно се чувства изоставена малката душица и ми е едно кривоооо. факт е, обаче че ако сега го спра и го дам март месец ще започнем нервите отначало.... Та не знам кво да правя... дано се оправи поне от тази болест бързо, че да видим тези дни кво ще правим...

# 131
  • нейде там, където ....
Чудесни новини! Поздравления, Майра!   bouquet
Аз купих само половината подаръци, събота и неделя - останалите.
Моля, подкрепете едно наше много добро другарче тук. Ако не се отваря, копирайте линка в нов прозорец.
Ако бях разбрала по-рано, нашто гардже щеше да е там, ама сега приятелчето ни има шанс за награда, помогнете и вие!

П.П. За който остане без глас за песните по празниците

Много ми е работно, не ми е точно до бебеправенето в заглавието, но не съм казала, че съм приключила с него завинаги ....  Laughing

# 132
Аз не съм купила нито 1 подарък още Cry

Гер4о, стискам палци да оздравее и да се адаптира бързо Hug

Jd, не мога да гласувам, че иска бг номер за някакъв код Sad

Да ви кажа Ясмин какви ги е научила - иска да си бърше сама дупето Crazy Още със сядането на гърнето се почва едно "Дайййййййй" в посока кърпичките й и докато не й дам кърпичка не мирясва. След като прави каквото прави, става и почва да се бърше (отпред) и не ми дава да я пипам докато не е готова и не си изхвърли кърпичката в тоалетната  Crazy Crazy Ама е толкова смешна в каква поза застава, че следващия път ще ходим с апарата в тоалетната Crazy

Иначе с говоренето е доста назад ама поне гладна няма да остане - като види манджа и се почва - Дайййййй Mr. Green Днес гледачката я питала иска ли слодолед и отговорила с Jа - има си хас да се мине Mr. Green

# 133
Майра, моят бузьо е същият - яде с всички, ще кажеш, че гладно го държим това дете! Само да види, че някой нещо дъвче или вади от хладилника и почва да пърха и да си иска. Ще взема по празниците да го заведа да порадва баба си - като извинение, че аз навремето съм я тормозила със злоядство  Mr. Green.
Аз също си признавам, че не съм купувала подаръци и трябва да взема да наваксам тези дни, че точно по празниците ще е лудница. Иначе посетих прословутото Джъмбо и ми се замая главата от шарения. Май розовото ми дойде в повече. Продавачките са крайно неориентирани. Като ги питах за бебешки костюми на джуджета директно ми заявиха, че няма, ама аз нали имам вътрешна информация от Ger4o, та не се отказах лесно. Накрая сама си ги намерих, до касите са точно, ама нямаше нашия размер - само 0-3 месеца и следващият беше за 8-9 години, но от друг модел, в няколко части. Розичка, ти какво точно му купи на Иван?
Вчера, да ви се похваля, че си изкарахме един много хубав ден с моето детенце. Първо го водих в гората да пипне сняг. Не беше много впечатлен и на вкус не го хареса особено, но иначе беше щастлив от разходката. После ходихме в ЦУМ да се возим на ескалаторите - кееееф. Не, не кеф, а гооооолям кеф! Той си умира по светлинки, а в ЦУМ има едни огрооооомни кристални полилеи. Ще взема другата седмица да го заведа в Народния театър или на опера - само да не вземе да надпее солистите  Laughing Все още не ходи стабилно и повечето време ми вися на ръцете, иначе нямаше да ми се размине шопинга. Нищо, де, хубав зей-пазар направихме. Ако остане малко време, по-късно ще сваля снимките и ще пусна избрани кадри.

# 134
миньон, аз като ходих имаше всякакви размери. това на иван му е малко дълъг панталона, но якенцето си е точно за 2 годишно. незнам дали догодина ще успее да се напъха в него, щото тази и без това не го облякахме...

Общи условия

Активация на акаунт